Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно ова? :D
Да да сигурно сите преместете го ручекот за прочка порано па после ма ќумурно да му простиме ма тие шо ни згрешија

Да да сигурно сите преместете го ручекот за прочка порано па после ма ќумурно да му простиме ма тие шо ни згрешија
КОНЕЧНО во Битола Пелистер да го видиме, откажвам се брат, порано се знаеше ручекот по Пелистер дали игра дома се планираше :D
а како сега можи овде да се игра утакмицата крвта да му ја ебам на цела федерација ни ебаја матер ни ебаја

Ништо и денес... Ја посраја цела сезона во неколку кола.
Сега веќе и повеќе од јасно е дека наредна сезона ќе си играме во втора лига (запад) а ништо чудно и да падниме уште еден ранг подолу.
Таман ќе помислиш дека нема подолу од ова мизерија, секогаш тука се локалните имбецили да те разубедат дека уште не го достигнале врвот на кретенизмот и неспособноста.:facepalm:

Ова шо го видов голема брука е, без шанса цела утакмица цело второ на домашен терен да те напикат во твоја полојна. Значи моментално во Пелистер нема ни еден играч шо дели, се е под просек ограничено. Не е испаѓањето многу далеку. А и цела лига изгледа е смешки и ѓорчевци така некако без да дели некој, замислете Јанкер со 200 кила можи да се прогласи за мен ов де меч покрај сета багра. Исто сакаја малце да се силат ама ко видоја дека скока публиката оп понамалија особено то ушлето од малцинството шо беше. За Јордр па да не зборам секогаш единствено шо ќе можам за него да го речам е да опцујам.
Брука е цела лига јас никогаш во животот послаб Пелистер не сум видел, не знам дали можи подолу од ова да стигни работата.

Одамна неам ојдено на фудбал,не ми е ни криво,иако нерви кинам дома,нека си ебат матер сите од Општина,до Евреино,се по список шо го напраја клубот да биди предмет за мајтап......
Ејјј Јанкер(Јанчевски)со 100 кила онака со ОДЕЊЕ тројца наши играчи ги испаѓаи дава топка во празно,одете отепајте се бе,срамота е бе алооо,срамота...мрш:tapp:
До кое дереџе дојдовме не ми се верва,во најмизерната втора лига од сите мизерни втори лиги во Европа да сме на само 2 бода до зона на испаѓање,ејјј во регион да играме,чиста среќа шо сите екипи не знат кај терат,па има некоја минимална шанса,ако постој нешто такво шо се вика ШАНСА со овие слепци од газди,управа и Општина..
ЕБЕТЕ СЕ,ЕБЕТЕ СЕ ГНАСИ ЕДНИ:mad:

Kaj katastrofa pa uste maleri teski ama cela greska e na miljacot so se povlekoja vtoroto poluvreme morase da dajme vtor gol ko imavme sansi prvoto da pritisnime arno ama nasite bez srce kako cupina ej be ne se svesni so pravat od sponzor,opstina uprava pa nadolu
Se uste ima sansi no nedozvolivo e od devet boda zedovme dva samo

p.s.stramota so fudbalerite ne otpozdravija na krajot iako ovaj bod bese kako poraz !

Последно уредено:
Поминаа два дена од натпреварот со ѓорче и уште не можам да се помирам шо изгубивме два бода во судиското продолжение и никако не можам да си ги објаснам двете измени пред голот да ни го дадат се прашувам зошто чекаше толку време миљачот да направи измени кога се виде дека паднавме на средината во кондиција па зошто ако веќе чуваш резултат не кладе одбраната да ја засили туку ги кладе не опоравените од нападот :confused: вистина дека многу имаме повредени и ако сите се фит ќе бидеме добри но не дај боже ако загубиме Сабота во Миравци нека си ги пакува куферите стручниот штаб !

Miljacot si dal ostavka nekni ama upravata ne mu ja prifatile so znaci ostanuva do krajot isto taka imalo kavga po megu igracite po starite po iskusni igraci gi iskarale po mladite koi so gorce ne se zalagaa i ne trcaa(pokrivaa) so od edna strana e dobro so nekoj se svesni so znaci Pelister a nekoj so kur gi boli i samo zemaat plata a celo vreme se povredeni itn...
So znaci Sabota ocekuvam sigurno da pobedime protiv Kozuf

Се кладам дека нема ни Кожув да ги тепаме :D
Толку несмасни не памтам да сме биле некогаш, па поблиску сме до 3 лига отколку до 1 :pos:
Поарни резултати имавме со Зоче, отколку со Димов и не е работата само оставка, за така секој знај, 3 утакмици немам резултати и ајде ќе си одам, најпичкарски, сигурно во овие моменти неможиме да донесиме јак тренер, па мора Димов да се помири, да ги преанализира претходните утамици и да оди на подобри цели...
Колку само прокоцкавме сигурни победи, ми иди да се обесам на саат кулата :facepalm: Два пати кикс со Влазрими, од кој на едната при крај извадија нерешено, Еуромилк ни дава гол 90та за бод, Ѓорче исто зема бод во 90та, 1:1 играме со последниот Кожув, еве ги бодовите, да ги искористевме овие сега 10/12 бода ќе имавме плус, а најмногу шо ми е криво е тоа што кога другите екипи пред нас киксираа, исто и ние кикснавме, наместо да искористиме нивни кикс :tapp:
Искрено ниту една екипа моментално не заслужва 1 лига, зато и од 1 место до 9 место е топлку блиску бодовната разлика, но ајде има уште 9 кола па нека се мачат, можи ќе биди на крај нешто :D

Се кладам дека нема ни Кожув да ги тепаме :D
Толку несмасни не памтам да сме биле некогаш, па поблиску сме до 3 лига отколку до 1 :pos:
Се кладев 50 евра за со Кожув и 500 евра за дека нема да отпадниме трета лига ама и тебе да не ти кршам атер кажи по шо сакаш да се кладиме ?
Мора да тепаме Сабота и да влезиме прва лига иако ќе биди потешко од предвиденото ...

Добра утакмица била, доообрааа :D. Убаво им кажа мајсторот на крај ''сите ебете си мајката'':pos:.
А бе Јанкер со 150 кила на него уште игра фудбал. Јорде од дома го земаа да брани 3 години нема стапнато на терен, мал фудбал само шпиц игра, и неможете гол да му дадете. И тој има околу 130 кила.
Да ги фатиш со еден стап тоа вашите да незнаат крајот кај им е.
Поарно регистрирајте ги Тони Мицевски и Митко Стојковски. Подобро ќе изиграат од постоечките т.н. ''играчи'' јас кладба ставам со кој сакате.

Gjoko na Sitel 3 gostova.:uzi:
Kazva"za sozdavanje mladi igraci"
Mrsssss lopov eden,hostapler,bel den da ne vidite so Evreino,Gazeto i so site "kreatori na proektot Pelister Noviot Ludogorec".
Se da vi ebam:sakasuste:

Како не му е бе срам да излегва на ТВ, па уште да критикува состојбите во фудбалот.
Поголема бламажа од него, ми се чини ниеден тренер во мкд немал досеа... Племе негово да е**м селско-лоповско.
Идеален ми е за тренер во Љубанци или Кожув, некои такви селски екипи или пак во ЦД пошо од таму и потекнува овај јаболкарот.

Back
На врв Bottom