Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Interesen natprevar posebno vtoroto poluvreme odlicno navivanje. Samo kako grmese A bre MAKEDONCE, cela tribina vo eden glas imase mnogu poznati faci na tribinata ke napomenam samo nekolku Sasko Pandev,Goran Pandev,Ilco Naumoski... No posebno mi se dopadna koga site tie poznati fudbalski faci skokaa i se raduvaa na sekoj postignat gol na MAKEDONSKIOT tim t.e. na Pelister :) :) :) :) Edno nesto me iznervira.. Kako moze policijata da ne reagira koga od sprotivnata strana se skandirase Ilirida i Kako vi e imeto i kako moze nikoj da ne reagira koga sipcite krsea stolovi... Za takva greska nasite navivacki grupi jadat kotek a tie nisto Sramota za FFM sto go dozvoluva toa na fudbalskite natprevari i sramota za policijata koja go dozvoluva toa

Друже остај тоа, мене ми се обрнаа цревата кога скандираа Карпалак. E тогаш да имав пушка во раката, ќе стрелав.

Инаку поздрав и честитки до Пелистер и Чкембари.

Друже остај тоа, мене ми се обрнаа цревата кога скандираа Карпалак. E тогаш да имав пушка во раката, ќе стрелав.

Инаку поздрав и честитки до Пелистер и Чкембари.
zatoa ste trebale da im peete planinska bura i boskovski ljube (ne kako politicar, tuku kako heroj od 2001)

Ајде нека ви е честито опстанокот во 1 лига па да се опраите до година и да заличите на сериозен тим.

Честитки до Пелистер, Чкембари и сите битолчани! Прва лига без Пелистер не би била иста (веќе се уверивме во тоа еднаш за жал)

Како што зборат сите имало прекрасна атмосфера од чкембари и ајдуци добро сте им покажале на ``соседите`` наши како се навива.
Епа честито опсанок во прва лига, и што да кажам појќе... Се гледаме во Тетово и Битола....

Позз Војводи...:smir:

DAJ STAJTE BE SLIKI KLIPOVI DA VE EBAM :) SO SAMO POSLE PA POSLE HAHAHAHA

Добро беше навивањето. Честитки за Пелистер, ептен мал дел од натпреварот гледав, јеби га човек да неможе да влезе на стадион, демек полн бил, а цел десен блок беше празен на јужната трибина.
Али битно е што ги видов головите :)

Сега очекувам казна за љонгите бидејќи сокршија бааги столчиња на трибината кај што беа. И многу се изнервирав ко почнаа да пеат “Македонско девојче к****...“ итн не ти знам што пцуеа... Ма нека цркнат сите они бе!

И на крај си напраив едно муабетче со еден полу пијан битолчанец :)

Еве една слика што успеав да ја штракнам додека бев на другата страна од трибината кај што беа љонгите... Јбг без зум е, не се гледа убаво...

И поздрав до сите битолчани и битолчанки со песната

To e.Gupska drzava.Ej eden prenos da nejkat da dat.Aj jas utre snimka ke ja gledam.Ama lele ej nemozam poke.Bev sea niz cela mala se rasprasvam dali znaj nekoj nesto.Nikoj tapa.Pa brat mi mob. ne go zede.UPM:toe:
Abe neli znaes samo na skopskite timovi vrsat prenos samo tie se u Mak.

ogck8m.jpg

Нели немаше лозари бе зелки??? Инаку честита опстанокот на Пелистер сеа уште ренова да излезе од 1 лига и ќе биде супер

Ауу да, јас не сум го видел на крајот е бил. Се извинувам.:):smir:

Не ти,ноа мујо и ноа ѕвер

Back
На врв Bottom