Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
дали го добивме пелистерски рафиња??

мајтапот настрана детето има капацитет,му треба подобар фитнес тренер да набие сила и да се потпише на некоја година
Доста е за денес мотај каблове...

Прво реков дали да пишам ичи не дали вреди ама ќе пукнам ако не кажам шо мислам
За Капсаров добар играч лани му беше најјак во Брегалница игра кева десна сега наполни 21 година шо значи ќе биди супер иако сите велат дека е лудо дете со темпераментот но треба и такви не можи сите да бидат како жени посебно тие шо играат фудбал со одење
За Петко ме верувам дека ќе му дојди сега прво го пуштија односно како на пола тим не му се јавија не кажаа дека не рачунаат на нив за сега нема играчи никој е иди ај ќе ги бараме истите назад а дека е добар и можи да поможи е факт
За денешната утакмица реков да не пишам оти не ја гледав па да зборам на празно но едно че речам дека фалат најмалку четири играчи и плус резерви голема грешка шо се потпишаа старците да не велам кој како зборано е сто пати и не знам шо не му беше јасно со исти играчи лани отшаднавме сега да очекуваш со истите нешто различно сите ја потценуваат лигата а појма немаат никој нема играно 2лига псвен овај сега шо го зедоа и не се свесни дека Охрид се појаки од нас дека Камјане нема да ги тепаме дека една скопска екипа ќе напрат и ќе турка ФФМ а тука сите сигурни нема кој че влезиме земи имиња никој не треба да трча да брка ќе победиме е така курот ќе победите кај шо ќе зависи резултат има дома да ве тепаат на домашен терен а не пак во гости ако не земиме играчи нема шо да бараме и да се надеваме
Друга работа не ми е јасно зошто ама зошто бе еднаш не послушаат некој нешто да одиш на утакмици од 1999 да си поминал сито и решето за клубот крв да си плукал по сите градој и села да си пропуштил не видел утакмици шо се бројат на една рака или поќе тренинзи да гледаш од сите заедно шо имаат настапи за Пелистер да не зборам за други работи казни уцени закани да поминале управии тренери и еден тон играчи да ги знајш сите како дишат во и околу клубот и да му кажуваш на сите ама баш на сите уназад море план море триста муабети толку дома со фамилијата да не прајш муабети да оделваш време за Пелистер секој ебан викенд да ти се ебава цела недела заради поразите и да си го делат здравјето поради нивната неспособност за да дојдат некој фаци од скопје Србија шо знам Штип не знам од каде не да ти продаваат фудбал и кажуваат приказни дури земаат плата исто и за наши големи ,,легенди" дури се во клубот се мед и млеко а после да не стапнат на стадион иди да ти пукни курот од такви луѓе и маубети абе шо луѓе не луѓе се сите овие толку години уназад да се чуди чоек ко му велиш нешто и критикуваш одма на лична основа го сфаќаат а не дека му велиш за арно да се поправи работа не дека ги сакаш како свои деца вистина ен можам да разберам жими се ќе шочнам да пишам лото и да го купам клубот друго чаре нема пти вака не слушаат а да ги тепаш не можиш не си таму мора нешто друго да се напрај само ми е криво шо мислат дека сме будали а не сме будали и шо ни продаваат мадиња за бубрези кој се не до сега сите овие години и реков се знај или ќотек или земање клубот купување
Друга работа како бе еден не се збуни за ффм се да му ебам коренот да му го ебам на Масер и Бартон лани ен сјебаа ама годинава ждрпека пред време ни лиценцирање ни трансформација во АД ни котизација абе клубој од 1лига немаат за ручек за од втора лига да не зборам никакви услови уште не почнати не регуларно првенството и еден чоек новинар клуб физичко лице не се збуни ова лудило шо се дешава а почна орвенстовопто денес и никој ништо ша ова ни Африка никаде го нема дно дна сите утакмици ќе бидат 5+ секое коло и за тоа ќе бидиме последна лига во европа заедно со црна Гора

Реков дека некој ќе напише нешто за вчерашниот пораз, ама никој ништо. Затоа ќе кажам јас – пола од нашиот прв тим е за во затвор!

Тоа што го играат капитенот Стефан, Кире, па и Кице, е тежок криминал веќе неколку години. Со години немаме никакви штопери, а не паметам кога последен пат сме имале вистински заден везен. Тој треба да биде врската меѓу одбраната и нападот – да ја преземе топката, да ја организира играта, да помогне во напад, но и во одбрана. Кај нас тоа не постои со години.

Во второто полувреме сите беа лоши, па и децата не покажаа ништо. Оцко беше дупка – како да игра фудбал со влечкање, а не со трчање. За чудо, најдобар беше Љамчевски. Детето што го даде голот е добро, има само 19 години и е зрело физички за својата возраст, но тоа е сè.

Реално, ни фалат два бека(лев и десен), два штопера, еден заден везен и лево крило. Со овој состав цела сезона ќе биде мачење и ќе чекаме само помош од ФФМ. Полоши сме од лани – направивме чекор назад, ако не и два.
Некој од трибина рече дека Охрид не играл со четири младинци. Па што? Кој ги знае нивните играчи, освен Калановски, Спиркоски, Бакрачески и Кочовски? Без тренер нè победија – нè победија чесно и заслужено. Најзагрижувачки е што за 90 минути направивме само една вистинска акција, и тоа таа што заврши со гол.Ништо од најавениот пресинг и физичката спрема со истиот кондиционен тренер што некој го држи од општина. Ништо друго и кај охриѓани евроголови беа и двата гола и повеќе трчаа од нас.

Наш најдобар поединец беше голманот Натаниел, а тоа кажува сè за натпреварот. Никој ништо не одигра. Дополнително, ни фалат уште шест играчи за првата постава. Со правилото за младинци и кадети ќе бидеме уште повеќе ослабени, а плус речиси никој нема искуство од Втора лига. Ќе нè тепаат каде ќе стигнат. Искрено, и вчера дома Ваљо сам ќе ги истепаше пола наша резервна клупа.
Во средниот ред имаш т.н. „фудбалски зналци“, ама нема ниту еден играч што ќе трча и ќе ја заврши валканата работа. За штоперите не сакам ни да зборувам – срам ме изеде. Постојано испаѓаат. Бековите се уште полоши, но тие се деца и првпат играат на ова ниво. Овие „крокодили“, пак, после оваа сезона треба сите да ги закачат копачките на клин. Прв во пензија треба да оди новиот капитен Стефан Спировски, затоа што со вакви „ѕвезди“ и поранешни легенди црно ни се пишува. Минатата сезона беше Мирко оваа е Стефан што ќе играме како со играч помалку.
Од сите тие деца што ги величеа, едвај можеш да направиш еден саглам играч. Но, тие се деца и имаат време. Ако не се снајдат, ќе завршат во Могила, Логоварди или, во најдобар случај, кај Корунот во Новаци. Всушност, тие што не се во план треба веднаш да одат на позајмица – во Осогово, Новаци или други клубови – за да играат и да напредуваат.
Јасно е дека за врвот ќе се борат Пелистер, Охрид и уште една скопска екипа. Ние преку бараж немаме никакви шанси. Затоа мора директно да избориме пласман во Првата лига, а не повторно да чекаме „повикај пријател“ од ФФМ, како лани. Без ВАР, Втората лига ќе биде вистински покољ – секое второ коло ќе има црвени картони, а повеќето натпревари ќе бидат 3+,5+

Да сумирам: ако не донесеме засилувања, немаме што да бараме во трката за Првата лига. Прашањето е дали тренерот и управата ќе ја затворат дупката во одбраната или ќе бараат решенија во нападот. Пари имаат, но повторно погрешно пазареа. Со години носат Јапонци, Руси и Срби, а ништо не научија од претходните грешки – напротив, ги повторуваат секој преоден рок со испукани пушки што никој не ги сака.

Далеку се сите овие од фудбал. Ова е „курто и мурто“ ситуација – само да се земат плати. Никој не се грижи што секоја наредна сезона и секоја сезона сме послаби од претходната, иако буџетот е сè поголем. Тоа значи дека не само играчите, туку и сите останати што го водат клубот, треба сериозно да се запрашаат за својата одговорност.
А народот гледа но сега втора лига нема ни да гледа, само ќе коментира на инстаграм и фејсбук.
Едно добро е што имаме стадион а се надевам во блиска иднина и терени, се друго е апсолутна нула.
Убо пиша некој и најскап тренер во втора лига донесен од ФФМ, играчи донесени од ФФМ и вмро сега уште судии но недостасуваат да биди комплет сликата!

Mora da vlezi pelister oti vemero i ffm taka rekoja a tie kriminal prat pogolem od meti i ilco zaedno zato sega ke imat raspadnata liga so sekoje kolo nekolku utakmici 6+ za kladilnici ke igrat i pola ekipi so mladinci posledna liga vo evropa dno. Za utakmicite nasi prvata ne ja gledav ama 8-0 e mnogu ama neka vidat decata na nezamenlivite vo klubot kolku mu e silata i kolku se daleku ot prvata ekipa a stefan kire jordan zetot na toni se naj mnogu za vo novaci ne se za ekipa so ambici i za napagacki stil na igra ti e se za da se branat bunker slepaci tie se krlezi i neka kazi dekso zosto krie za dvete verbalni i za malce fizicki presmetki so noviot kapiten i negovi bliski za vtoriot slucaj bev svedok i slucaen minuvac brkajte gi tie sektasi od klubot oti isto posle kako dedo mu skopskiot so 40 nastapi legendi ke se prat ni trebat 5 igraci ovaj nejmar noviot ne go znam od bregalnica ne mi izgleda seriozen ama ni trebat 5 igraci oti ohrid ke ne someli i nema da sme prvi uste da prasam so prat dimov i kiro uste vo skolata kako i del od trenerite kako furte prevarantot lupco so neznaj trening da napraj a e kaj mladinci toj ace i sime so gi zakazvat decata za trening vo 5 sato vo naj zeskoto ama ako mu se sluci na nekoe dete nesto ne daj boze ke visat za primer na stadion i do kaj e famozniot fan sop dres da kupime ili na zima togas ladno ke e

За некни шо да се кажи кога се вративме чекор назад а можи и два пред некоја сезона имавме преноси со две три камери графика а сега ништо но рекоја Натаниел најдобар а Пепе во второто полувреме тоа е гаси интернет и мешајте каблови
За Петелот ваков таков е поарен од овие шо играат со одење и ни требаше таков тип во средниот ред или Николовски (пато) таков некој на средина и убо е шо ја признаваат грешката но прашањето е зошто и што ќе прават со толку играчи во средниот ред а фалат бекови ,штопер и лево крило лошо многу лошо пазареја но едина надеж е што се поправаат и признаваат кога грешат само шо грешките ги плаќаме ние а за Петелот поќе се муабети од колку вистина но работата е што имаше слободни млади фудбалери не успеавме да земиме
Автоматски споено мислење:

@Deksi dali ee Petar Petkovski staro noviot?
А кај има објава нешто ?

Ne, petelot kockar e. Epski rezil e ova, bordzi pari na cela Makedonija i se krie. Gospod znaj kolku lugje ima zaglaveno bratot, samo jas sho znam se mnogu.

Kje zemi pari na raka i kje lazhira povreda vo Dekemvri za da si odi vo drug klub da zemi pak pari na raka i taka vo krug. Dovolni bea dva povici vo Gevgelija i kje mu go kazhea cel problem tamu sho go napraj ama nashite sho go potpishvat zhiveat pod karpa i neznat sho se deshava.
Сигурен сум дека се знаат дека ова е пресметан ризик односно признавање на грешката со другите исти тип на играчи во средниот ред шо значи сами се криви овие сегашните земените шо се слаби па мора да земат да покријат со друг се измешаа картите после поразот некни очекуваа сите други слика о да ја видат реалноста арно ама таа е болна и тешка

Последно уредено:
Aj falat igraci levo krilo I lev bek najmalku isto Sabota igrame test natorevar na Cair so Skendija Aracinovo
No oti nikoj ni zbor dva, deka utre se otvora za prv pat fanshop so tolku godini go baravme vo sekoj slucaj so srekja I airlija da bidi :bravobe:

Долго очекуваниот зелен ретро дрес конечно пристигна.

Едноставен, препознатлив и без дилема најбараниот дрес досега, од утре ќе е достапен во Фан Шопот на ФК Пелистер.

На задната страна се наоѓа белата птица и натписот „Птицо моја“ – химната на ФК Пелистер од 1993 година. Детал што му дава посебна тежина на дресот и ја нагласува поврзаноста меѓу клубот, историјата и Чкембари.

КОМБО ПАКЕТ - Дрес + Годишна Влезница: . ден.
Цена на дрес: . ден.
Цена на годишна влезница: . ден.

❗️На денот на отворањето (31.07) на Фан Шопот, % попуст НА СÈ!

Eftini kartite I tuka I vo rakometo dresot top
Зелена 'Polo T-Shirt' со везено клупско лого и везен текст на ракав.

⚪️ Бела 'Polo T-Shirt' со везено клупско лого и везен текст на ракав.

ЗЕЛЕНО БЕЛИ 'Т-Shirt', со саат кулата симболот на Битола, како и поврзаноста со Чкембари.

⚠️ 'WELCOME TO BITOLA', маица што ги носи и координатите на нашиот дом, стадионот ,,Петар Милошевски".

Птицо моја 'T-Shirt' што е тесно поврзана со клупската химна, како и со човекот што ја изведе истата Атанас Смилков - Кенан.

Attachments

• FB_IMG_1785445225429.jpg
    FB_IMG_1785445225429.jpg
    126,7 KB · Прегледи: 16
Што фонт ставивте на дресот, се надевем дека е во ретро стил за да се запази идејата. И штампаријата од лани да си ја смените, на пола екипа им се излитија бројките уште пред 5-то коло

pred 15 godini sonvavme za stadion, za dreosj da kupime nemavme nisto, denes se imame samo fudbal nemame, zivotiste, normalno deka me radva fan shopot, samo fudbalot e bolkata

pred 15 godini sonvavme za stadion, za dreosj da kupime nemavme nisto, denes se imame samo fudbal nemame, zivotiste, normalno deka me radva fan shopot, samo fudbalot e bolkata
To si velev prege upm son ni bese baranje so godini fanshop I eve konecno se ostvari zalam so ne napraja zaedno fk rk I kk Pelister da bidat vo edno I tamu se da sw prodavase no jbg i ova e cekor napred I konecno da mozis da si kupis dres od svojot klub da ne se molis kako gjuptin kaj igraci so bea tuka dojdeni za pari I posle da zaminat nikogas da ne vidis imas dres od svojot klub
Samo edno me interesira koj bese ojden od tn legendi na klubot na otvaranjeto koj bese ojden od poranesnite upravi koj ojde od prethodnite strucni staboj I igraci od 80 godinsna istorija na klubot
Se skuzvam deka rezultatite se najvazni no edno so drugo e povrzano marketing uslovi infrastructura pari plati I budzet znaci se treba za eden klub zborame za klub za tim e lesno ene gi arsimi tie takvite zemas pari na raka kupvas igraci ke naprajs tim za klub treba I saka mnogu povekje no poleka se dvizime
Primer lani prv pat brendan avtobus so znam se zastit8 imeto sega fanshop no cekor nazad so nemame prenosi porano imase prenosi so tri kameri so grafika toa e pukanje vo noga kako ke prodajs igrac dete ako nemas snimki na YouTube da go vidat site scauti I klubovi so treba sega pak da se zatvorat I treninzite nekoj raboti mora da gi razbrat deka fudbalot osven so e biznis ojden e mnogu napred sega ockeuvam on line da bidi prodavnicqta da mozi sekoj od sekade da si kupi rekvizit I tie da bidat od se I sesto kako sekade vo svetot da ne bidi samo dres I majci itn..
Ocekvav I clenski da ima so tie da se pridavaat I sezonski a clenskite da biday za popust po dukjani kafici resotrani pa 9 banki se e povrzano no samo treba nekoj da go sraboti I mu falat na klubot so godini operativci za vaka sovetnici dovolno e od tuka na forumot za funkcii koj sakas mozis da go klajs treba nekoj da trca I raboti da odi da fatis ekipi wega od 2liga pa ffm pa scauting sluzba vtor tim prensoi pa podcast studio vo idnina pelisyer tv pa dva tri tereni da se najdi donacija lolacija pa sala za rekopreacija za analizi pa nutricionist da angaziraat restorant na stadion trebase I smestaj kaj bokserskqta sala standoj plus na stadion davanje na sponzortsva newto sezonski karti mora nesto plus da se vovedi a ne samo 66 tamu pisani a nikoj za nisto ne orevzema odgovornost ili da raboti do 4 na edno mesto posle na fudbal trener se treba menuvanje od koren isto I vo sostavot sam trenerot pa toa go nema nikade vo svetot ne klubot na majkamu I tatkomi klubot e nas ova opsto ne za treneror za site vazi treba da si dadat 100% a ne samo plata da zemaat i da se stedi na toa so treba a ne na toa so ne treba
Razbrav deka ke zemame kupime eleci I kameri so e top da ne pozajmuvame od ffm no mora da se retirement na povkeje frontoj I sega najvazno ke bidi site da bidat zdravi I zivi I da zemime uste igraci oti zgresija so nekoj so gi natrupavme za dzabe isto taka Kelowna reorganizaija vo skolata iako rekov prethodno za mene taa treba da bidi samo odrzliva I sama da se finasira no tamu treba se od koren menuvanje od treneri na oglas I da kazat plan ke prajme igraci ili ke brkame brojka samo
Za klubot se znaj ne treba da izmisl8me topla voda da cekas ti 10 godini I posle da ti zamini za dzabe bez trening komepnzaija ili da se otkazi da vozi volt a si go cekal si se nadeval deka ke bidi igrac zaebi taa rabota neka dozvolat kako srbija I strnaci da igraat vo skolite zemi deca so dogovori so stipendii zemi gjupci za kilo oriz neka oraat po terenot I posle da gi prodajs izvajs pari plus rezultati vaka da se molime samo so makeodnski igraci nikoga nema da ne bidi plus tie so vredat odat na strana ili kaj bogatite a nie toa nemame sqnsa za toa mora druga strayegija so eftino da naprajs pari da prodajs od karti I dresoj nema pari vo nasiot grad samo so izlez vo evropa I prodazba na igraci ama za toa treba scautiranje baranje mladi igraci ili pticeneti igraci a ne onie so nikoj en fi saka da gi zemas qj se povotruvam pak eve ke vidime novata uprava so ke napraj iako luta powledno vreme si velam rabotat vo pozadina no samo qko sw ceka od trenerot I po telefon nema nisto da se zavrsi taka I jas mozam da bidam od Germanija se vo klubot plus so opstinski pari treba gazot patented tamu na stadion I palenje kolata swkade kaj so treba vo sito I reseto za Pelister za Bitola !
So drugi zboroj klubot finansiki ke bidi rentabilen ako najdime salam stranci za eftini pari pa mu krenis na cena i igras evropa zemas pari a od fanshopot i karti 50k nema da izvajme o uste tolku od sponzorsrva mora da se smeni taktika I brka pred se evropa sekoja godina a ne vaka padni stani poradi licno suction ego kako lani
Gledav na slikite cup8njata od zenskata ekipa super I taa rabota so se napraj po vtor pat se nadevam deka sega ke se istera do kraj barem tamu so mali finasii mozi da imas uspesi

P.S.znam deka site citate i me karate i na sekoe se prasva koj bil sakam da kazam so znam koj bil willing tell koj bil motokar a nikoj ne prasuvate dali e tocno toa so e pisano na forumot dali lazat lugejto ili velat vistina ne e vazno koj se lugjeto vazno e da se naoraj nesto da ostani posle godini a toa se rezultati I infrastruktirata a se toa e povrzano I ne karajte zemete rabotete

P.P.S. Znaci pak se se sveduva na nas baravme stadion dobivme kakov takov baravme avtobus dob8vme baravme fanshop so znam web sajt dobivme sega da barame titula inaku nema drug nacin I se razbira Sala ako nema pozt8ven pritisok ke bidime kako pobeda borce itn...Od nas zavisi brakja !

Последно уредено:
Како е со работно време фан шопот?
Сношти го видов дресот, лично не ми е убав, ама можи нешто друго да се подземи.

To si velev prege upm son ni bese baranje so godini fanshop I eve konecno se ostvari zalam so ne napraja zaedno fk rk I kk Pelister da bidat vo edno I tamu se da sw prodavase no jbg i ova e cekor napred I konecno da mozis da si kupis dres od svojot klub da ne se molis kako gjuptin kaj igraci so bea tuka dojdeni za pari I posle da zaminat nikogas da ne vidis imas dres od svojot klub
Samo edno me interesira koj bese ojden od tn legendi na klubot na otvaranjeto koj bese ojden od poranesnite upravi koj ojde od prethodnite strucni staboj I igraci od 80 godinsna istorija na klubot
Se skuzvam deka rezultatite se najvazni no edno so drugo e povrzano marketing uslovi infrastructura pari plati I budzet znaci se treba za eden klub zborame za klub za tim e lesno ene gi arsimi tie takvite zemas pari na raka kupvas igraci ke naprajs tim za klub treba I saka mnogu povekje no poleka se dvizime
Primer lani prv pat brendan avtobus so znam se zastit8 imeto sega fanshop no cekor nazad so nemame prenosi porano imase prenosi so tri kameri so grafika toa e pukanje vo noga kako ke prodajs igrac dete ako nemas snimki na YouTube da go vidat site scauti I klubovi so treba sega pak da se zatvorat I treninzite nekoj raboti mora da gi razbrat deka fudbalot osven so e biznis ojden e mnogu napred sega ockeuvam on line da bidi prodavnicqta da mozi sekoj od sekade da si kupi rekvizit I tie da bidat od se I sesto kako sekade vo svetot da ne bidi samo dres I majci itn..
Ocekvav I clenski da ima so tie da se pridavaat I sezonski a clenskite da biday za popust po dukjani kafici resotrani pa 9 banki se e povrzano no samo treba nekoj da go sraboti I mu falat na klubot so godini operativci za vaka sovetnici dovolno e od tuka na forumot za funkcii koj sakas mozis da go klajs treba nekoj da trca I raboti da odi da fatis ekipi wega od 2liga pa ffm pa scauting sluzba vtor tim prensoi pa podcast studio vo idnina pelisyer tv pa dva tri tereni da se najdi donacija lolacija pa sala za rekopreacija za analizi pa nutricionist da angaziraat restorant na stadion trebase I smestaj kaj bokserskqta sala standoj plus na stadion davanje na sponzortsva newto sezonski karti mora nesto plus da se vovedi a ne samo 66 tamu pisani a nikoj za nisto ne orevzema odgovornost ili da raboti do 4 na edno mesto posle na fudbal trener se treba menuvanje od koren isto I vo sostavot sam trenerot pa toa go nema nikade vo svetot ne klubot na majkamu I tatkomi klubot e nas ova opsto ne za treneror za site vazi treba da si dadat 100% a ne samo plata da zemaat i da se stedi na toa so treba a ne na toa so ne treba
Razbrav deka ke zemame kupime eleci I kameri so e top da ne pozajmuvame od ffm no mora da se retirement na povkeje frontoj I sega najvazno ke bidi site da bidat zdravi I zivi I da zemime uste igraci oti zgresija so nekoj so gi natrupavme za dzabe isto taka Kelowna reorganizaija vo skolata iako rekov prethodno za mene taa treba da bidi samo odrzliva I sama da se finasira no tamu treba se od koren menuvanje od treneri na oglas I da kazat plan ke prajme igraci ili ke brkame brojka samo
Za klubot se znaj ne treba da izmisl8me topla voda da cekas ti 10 godini I posle da ti zamini za dzabe bez trening komepnzaija ili da se otkazi da vozi volt a si go cekal si se nadeval deka ke bidi igrac zaebi taa rabota neka dozvolat kako srbija I strnaci da igraat vo skolite zemi deca so dogovori so stipendii zemi gjupci za kilo oriz neka oraat po terenot I posle da gi prodajs izvajs pari plus rezultati vaka da se molime samo so makeodnski igraci nikoga nema da ne bidi plus tie so vredat odat na strana ili kaj bogatite a nie toa nemame sqnsa za toa mora druga strayegija so eftino da naprajs pari da prodajs od karti I dresoj nema pari vo nasiot grad samo so izlez vo evropa I prodazba na igraci ama za toa treba scautiranje baranje mladi igraci ili pticeneti igraci a ne onie so nikoj en fi saka da gi zemas qj se povotruvam pak eve ke vidime novata uprava so ke napraj iako luta powledno vreme si velam rabotat vo pozadina no samo qko sw ceka od trenerot I po telefon nema nisto da se zavrsi taka I jas mozam da bidam od Germanija se vo klubot plus so opstinski pari treba gazot patented tamu na stadion I palenje kolata swkade kaj so treba vo sito I reseto za Pelister za Bitola !
So drugi zboroj klubot finansiki ke bidi rentabilen ako najdime salam stranci za eftini pari pa mu krenis na cena i igras evropa zemas pari a od fanshopot i karti 50k nema da izvajme o uste tolku od sponzorsrva mora da se smeni taktika I brka pred se evropa sekoja godina a ne vaka padni stani poradi licno suction ego kako lani
Gledav na slikite cup8njata od zenskata ekipa super I taa rabota so se napraj po vtor pat se nadevam deka sega ke se istera do kraj barem tamu so mali finasii mozi da imas uspesi

P.S.znam deka site citate i me karate i na sekoe se prasva koj bil sakam da kazam so znam koj bil willing tell koj bil motokar a nikoj ne prasuvate dali e tocno toa so e pisano na forumot dali lazat lugejto ili velat vistina ne e vazno koj se lugjeto vazno e da se naoraj nesto da ostani posle godini a toa se rezultati I infrastruktirata a se toa e povrzano I ne karajte zemete rabotete

P.P.S. Znaci pak se se sveduva na nas baravme stadion dobivme kakov takov baravme avtobus dob8vme baravme fanshop so znam web sajt dobivme sega da barame titula inaku nema drug nacin I se razbira Sala ako nema pozt8ven pritisok ke bidime kako pobeda borce itn...Od nas zavisi brakja !
IMG_0914.jpeg

Еве таман на лето за концерти стадионот.
Инаку јас цело време викам дека тоа со наши деца школата е миши асан да ти баам и обаво детектира дека само странци и толку за успех , па некој ако и се погоди лесно можи да се продај.

Инаку да се се крена околу клубот освен хаосот во клубот 30 години. За жал ако не се најди некој сериозен приватник пак ќе биди стани падни , па можи на крај и стадионот да биди и летно диско , а утакмици за втора лига можи и во Новаци да се играт, па и прва шо , да не Арсими Башкими итн имаат поарен стадион од тој во Новаци.

Iako ni fali krilo levo I bek denes pidobro se pokazuvame so Cair od prethodnqta so Ohrid doma pa vodime so 0-1 gol na Gaceto koj denes igra kako lev bek desen e mrmacot vo prvo poluvreme sansa za maliot sivakov ne sne izgledale loso na teren no falat igraci ne smejme da gi potcenime pred se Rabotnicki vaka taka ke napraj ekipa plus rezreva imame edna dve od ovie denes ocekuvam Petelot da bidi prva postava so rekov rezervi nemame ne daj boze da se povredi Sime ili Minceto na klupa se deca plus pepe I tasev

Fansopot raboti od 14 do 18 casot

Сениорите на Новаци подобри од нашите момци во контролниот натпревар:

Нашите момци генерација 2008/09 одигра уште еден контролен натпревар во рамки на летните подготовки за новата сезона, овојпат против сениорската екипа на второлигашот ФК Новаци.

Натпревар со поинаков интензитет и физички барања од оние на кои се навикнати нашите момци, но токму затоа и од големо значење во овој период од подготовките.

Сениорите на Новаци беа подобар противник и славеа со 3:0, но резултатот и овојпат беше во втор план. За нашите млади фудбалери ова беше одлична можност да почувствуваат сениорски фудбал, да се соочат со поголема физичка сила и повисок интензитет и да стекнат ново искуство кое ќе биде значајно во нивниот понатамошен развој.

#ФКПелистерМладинскаШкола
#ЗеленоБелиБисери
#ЛетниПодготовки

Morav ova da go spoedelam do koga be se vazni rezultatite od koj stignaa gubat cela sezona zborame od site po pet primame erino gi tepame tie so nemaat 11 da orijavat od drugite ekipi od site gubime pa sega ne bil vazen rezultata e za so ugrqat za zabava za kurtasak celo vreme godini decenii unqzad samo glupi opravdanja koj stigna si praj zabava vo skolata dojde vardar voden od komiti I pet sest treneri prvi da bidat da ne zboram za brerra so godini ovie kaj nas sekogas rezultatitir ne se na prvi mesto aj sikter tamu prevaranti ovaa sezona najslaba psolednite godini pred toa duci unisti cela edna generacija sega sueta I ego I pak ista prikazna na ovaj na onaj deteto Abe site za kjotek placite I brkjane od tamu sto godini ste site tamu za kur ne ve biva nisto ne prajte so cest na isklucocite nema da gi pisam koj se oti odma ke mu se svetqt ovie se e zabegano kaj nas

Последно уредено:
Back
На врв Bottom