Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
За тие шо немаат мтв2 би требало да има пренос на YouTube
Автоматски споено мислење:

Малку различен состав од минатото ако не се лажам последната со Башкими бевме во ист состав со повеќе играчи на средина до сега не сакав да пишам да сипам атмосвера и прам инкери оти сите читаат но сега че речам до сега игравме три баражи и на сите лесно поминавме со Шкендија Тетово во Струмица па со Фк Скопје во Кичево и уште еден со Хоризонт Труново во Ѓорче Петров и на сите бев убеден дека поминуваме а денес прв пат ми се плаши окото не дека овие се појаки туку од нашите како ќе изиграат и ја сфатат утакмицата дали е само уште една утакмица или нешто повеќе како Арачиново шо гледам се наоштрени мора да се трча денес не да се слушаат муабети судија курле мадле ќе поможеле то е најголемата глупост на телетабисите за тоа нека ни се среќа оти ќе но треба први да дајме гол и се мислам цела утакмица ќе зависи како ќе ја изиграат Мирко Ивановски и Стефан Спировски се разбира и Андреј на голот оти овие шуткаат од секаде не му ја думаат исто и од корнер директно во голот за тоа концентрација 90 минути да не решаваме на пенали нема продолженија директно се пенали со среќа нека ние
Автоматски споено мислење:

1000026742.jpg

Последно уредено:
За нас е уште една мачна сезона со влечкање по баражи за опстанок. За нив е да се биди или не, шанса за историја. Зато мора да потрудиме максимално оти нема да е лесно.

Судијава изгубен случај

Последно уредено:
Што е ова?
Во Македонија да го гледам Пелистер на албански, Монастири, Пелистери?
Во братско Кавадарци цела трибина арачиновци, како дома да играт?

Што е ова?
Во Македонија да го гледам Пелистер на албански, Монастири, Пелистери?
Во братско Кавадарци цела трибина арачиновци, како дома да играт?
Нашите се од другата страна, а овие цело село се дојдени.

Ајде Пелистер со среќа на пеналите..

Греој... Овај последниот пенал, немам поспоро шутнат пенал видено. И то гледа во аголот кај ќе шутира и шутот ко инвалид некој. Дете од основно на физичко појако шутира од ова.

Back
На врв Bottom