Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека се ќе помине знаеш зошто? Затоа што таму нема луѓе со морал и вистински вредности туку како ќе им кажат.
Neli ti se javi kaj so trebase so sega se plasis?
A za drugoto ke vidime utre od 9 casot pocnuva sednicata nasata e 2ra tocka no bitkata i da (ke)se dobie ke treba vojnata I trajno resenie na fudbalot pa I opsto sportot vo grad0t
Interesno ke bidi so ke predlozat sovetnicite sepak tie za toa zemaat plata a ne samo edno dve mnogu psri vamu mnogu pari tamu ete neka kazat site nesto pametno nekoj nov clen ili klauzula vo predogovorot ...

Да почекаме денес да помини седнкцата и да го видиме оригиналниот договор како изгледа пред да носиме заклучоци.
Меѓутоа ко видов дека спортспорт.мк објавија за ова и го глорифицират тој турчинот од Измир, тогаш се знај кој седи во позадина на ова фамозна инвестиција.

Сега е моментот да се одбери :

Ужасен крај или ужас без крај? :cautious: :D

Да почекаме денес да помини седнкцата и да го видиме оригиналниот договор како изгледа пред да носиме заклучоци.
Меѓутоа ко видов дека спортспорт.мк објавија за ова и го глорифицират тој турчинот од Измир, тогаш се знај кој седи во позадина на ова фамозна инвестиција.

Сега е моментот да се одбери :

Ужасен крај или ужас без крај? :cautious: :D
Se odlozi tockata so e greska spored mene oti ne se spremni da predlozat nekoj clenoj ili klauzuli a denes samo trebase da se go odbijat ovaj steten predodgovor da postavat crveni linii za vo idnina koj da dojdi da go bara klubot da znaat na so se a vaka se isprdlaja site I ova ne e resenie samo beganje od problemot aj da vidime koga ke bidi tocka samo taa na denevem red I da padnat maskite ednas za sekogas I da povtoram ni pod razno ne smej ovaj predodgovor da pomini pa I revidiran ne smej oti ovaa firma e fantom I lazen fk klub neka se goat upm turcite I tie so gi nosat za da mestat tuka utakmici vaka vo afrika nema da mu dat klub na umreno I ne videno !
Bitkata e delumno dobiena no vojnata se uste ne !

Se odlozi tockata so e greska spored mene oti ne se spremni da predlozat nekoj clenoj ili klauzuli a denes samo trebase da se go odbijat ovaj steten predodgovor da postavat crveni linii za vo idnina koj da dojdi da go bara klubot da znaat na so se a vaka se isprdlaja site I ova ne e resenie samo beganje od problemot aj da vidime koga ke bidi tocka samo taa na denevem red I da padnat maskite ednas za sekogas I da povtoram ni pod razno ne smej ovaj predodgovor da pomini pa I revidiran ne smej oti ovaa firma e fantom I lazen fk klub neka se goat upm turcite I tie so gi nosat za da mestat tuka utakmici vaka vo afrika nema da mu dat klub na umreno I ne videno !
Bitkata e delumno dobiena no vojnata se uste ne !
Пишав уште пред недела дена дека ќе ја одложат како многу други слични во минатото инвеститори.
Се надевам дека нема поќе никогаш да се појави како точка и нема поќе да слушниме за нанук и другарчињата во иднина.

Neli ti se javi kaj so trebase so sega se plasis?
Ете се одложи и рачунај дека во Февруари или Март ќе биде закажна специјална вонредна седница за оваа точка. Видов 2ца навивачи од цела група Чкембари ама се надевам на таа седница што ќе биде ќе дојдат барем 50 луѓе. Од спортска фела не знам кој ќе ги викни ама рачунајте го меѓу нив Спасе Ристевски и Пепи Упале. Гаргачо важно е да си оди од таа позиција.

Ете се одложи и рачунај дека во Февруари или Март ќе биде закажна специјална вонредна седница за оваа точка. Видов 2ца навивачи од цела група Чкембари ама се надевам на таа седница што ќе биде ќе дојдат барем 50 луѓе. Од спортска фела не знам кој ќе ги викни ама рачунајте го меѓу нив Спасе Ристевски и Пепи Упале. Гаргачо важно е да си оди од таа позиција.
prvo ne bevme 2ca tuku 7
vtoro sednicata bese vo PONEDELNIK VO 9 SABAJLE kolku luge sakas ? i so se nasekira ti za nas pitbulite ?
treto ke bidi sednica zakazana ako treba a kako so izlgeda nema da treba

Единствена позитивна работа (покрај виткањето на опашката на партиските потрчковци) на денешната седница е предлогот за формирање на јавно претпријатие кое ќе ги стопанисува/одржува спортските објекти во градот. Редно време беше да се формира вакво тело а не како досега да се остаени на милост и немилост на Комуналец.
Џабе ќе прајме и сали нови и стадиони ако нема кој да ги одржува и да се грижи за нивната функционалност.
Нормално се е ова позитивно ако сварно функционира ова претпријатие во служба на спортските објекти а не да биди само уште една установа за џаболебарите се закачат на општинска цицка.

prvo ne bevme 2ca tuku 7
vtoro sednicata bese vo PONEDELNIK VO 9 SABAJLE kolku luge sakas ? i so se nasekira ti za nas pitbulite ?
treto ke bidi sednica zakazana ako treba a kako so izlgeda nema da treba
ФК Пелистер постои многу пред вас. За вас ми е гајле. Јас ти кажав кога ќе има седница, а ти нема потреба да веруваш.
Автоматски споено мислење:

Единствена позитивна работа (покрај виткањето на опашката на партиските потрчковци) на денешната седница е предлогот за формирање на јавно претпријатие кое ќе ги стопанисува/одржува спортските објекти во градот. Редно време беше да се формира вакво тело а не како досега да се остаени на милост и немилост на Комуналец.
Џабе ќе прајме и сали нови и стадиони ако нема кој да ги одржува и да се грижи за нивната функционалност.
Нормално се е ова позитивно ако сварно функционира ова претпријатие во служба на спортските објекти а не да биди само уште една установа за џаболебарите се закачат на општинска цицка.
СД Пелистер требаше да се формира уште пред 15 години и во таа структура имаше служба за одржување на спортски терени. Службата требаше да биде посебна и да не биде повеќе од 150 луѓе вработени во кои спаѓаат општи работници, правници, економисти и инженери од сите области. Не можам да се сетам повеќе.

Како ФК Пелистер постои многу пред вас. За вас ми е гајле. Јас ти кажав кога ќе има седница, а ти нема потреба да веруваш.
i mene mi e gajle za tebe muabeto mi bese da ne gi klavas ckembarite v usta

i mene mi e gajle za tebe muabeto mi bese da ne gi klavas ckembarite v usta
Каде ги спомнав сега? Јас само кажав колку беа присутни по тоа што видов. Не знав дека и другите 5 се Чкембари не им пишува на чело. Еве ако сте толку сериозни и ако ве остават барајте смена на Гаргачо и Бруно со се екипата нивна.

Каде ги спомнав сега? Јас само кажав колку беа присутни по тоа што видов. Не знав дека и другите 5 се Чкембари не им пишува на чело. Еве ако сте толку сериозни и ако ве остават барајте смена на Гаргачо и Бруно со се екипата нивна.
vazi javi se ti ke sredime
do togas odi si kaj brakata od sk kazvaj mu kako si gradski i cicaj mu go na kano

vazi javi se ti ke sredime
do togas odi si kaj brakata od sk kazvaj mu kako si gradski i cicaj mu go na kano
Важи ако ти така викаш. Вие пак кога ќе одите таму напрајте пак некоја глупост еве фрлавте по публика со запалки, монети и други работи. Следен пат со молотов одете таму оти така се докажува локал патриотизмот. Тие што ги спомена си се организираа и си го вратија ФК Вардар (после политиката се вмеша), а вие само на овие од општина чекате, а ако некој се обиде нешто одма сте пречка и контра.

Важи ако ти така викаш. Вие пак кога ќе одите таму напрајте пак некоја глупост еве фрлавте по публика со запалки, монети и други работи. Следен пат со молотов одете таму оти така се докажува локал патриотизмот. Тие што ги спомена си се организираа и си го вратија ФК Вардар (после политиката се вмеша), а вие само на овие од општина чекате, а ако некој се обиде нешто одма сте пречка и контра.
ok

Daj be nedavi poke,ti pisaja pogore odi kaj pedercinata I praj se pogolem skopjanec od niv,oti I tie se skopjani kolku I ti.

Da dobra rabota e toa so JP za sportskite objekti oti ne mozeja vaka da gi odrzavaat samo dvajca rabotnici od komunalec no nema da bidi SD kako so pisa nekoj a denes izglasa I prestavnici od opstinata za trite kluba vo fudbalot ke bidi Spase Ristevski nemam nosto prot8v nego ili bilo koj drug no kako ne mu e stram be se isti lugje 30 godini ljamce,dzate,vanco,toni ,mitko eve gledam denes slika od skolata 18 dusi na proslava plus 20 igraci I dva treneri eve 45 na platen spisok a eden igrac nemame izvadeno 20 godini za uspesi da ne zboram so prv tim oset nikakov neka si prizinaat deka ne gi biva se smenaa site po sto pati vo klubot I nikoj nisto ne naoravi edino stadionot tro so se sredi drugo nisto a pominaa godinite nemaat nikakov plan i strategija eve slusam koj igraci ke gi nosat I pak ista prikazna so ispukani puski davanje pari za dzabe nitu da se forisraat mladi da se daj sansa ili zemat od u21 ili u19 rep3zentativci nitu da zemat gjupci za bez pari da gi sitnat posle da izvadat pari kako klub tuku sekogas ista prikazna ke mu gi spasuvame karierite na nekoj domansi igraci so nikoj ne gi saka ili ne igraat nikade nie sme voz bez vozen red so godini
Da dopolnam znaci dev opcii imame koga ne sme so pari ili zemas deca da igraat ich se nadevas deka nekoj ke kreni gla ke se prodaj oti i taka sme spaseni ili zemas gjupci stranci za isto pari kako nasite i se nadevas deka ke imaat dobar karakter sakaat da se dokazat pa da da krenat i gi prodajs treto nema odnosno samo kaj nas go ima zemame ispukani puski demek nasi igraci a tie ne davaat 50 % od toa so bile na vremeto plus ego I sueta barem da se rabotnici i primer za decata od skolata arno ama nie nisto ne godime eve egri go trgaat ocko pa napraj salam rez ko sme spaseni isplati gi i drugite se nad 30 godini so e pusti gi baraj nesto salam nie samo se vrtime vo krug so godini pa plus trenerot sam da resaval kade be taka kaj se videlo eden coek za se da resava site zemaat mislenje od pet deset dusi za igraci plan strategija ne mpzi eden coek da e popameten od pet ili deset dusi za so kur gi imas site vo klubot ako ne gi prasuvas za mislenje pa I angaziraj od strana coek neka se proba se vide i od nasite muabeto mi e Milan garant 90% od igracite i ligata ne gi znaj kaj da gi vidi vo pet kola pa kolku da e spremen trener i da gi sprema ako nema prava selekcija i skauting so prajme muabet ne znajme kaj terame so godini ! Nie sme edinata ekipa bez spic cela polusezona i do sega trebase dvajca da imaat zemeno a ne da cekame vo Antalija da barame i posle posto zosto da zemime nekoj da ne zboram deka sega ke fali stoper , sredina, bek itn..Namesto da naprajme kostur za seldnata sezona barem trojca salam da zemime nie uste ista prikazna terame koj stigna tuka se uci da bidi uprava da bidi trener ili da go prajme nekoj igrac so ne igral nikade vreminja !

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom