Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ ако е Вторник идам и јас во Струга

Чулако за ова се бунеше.Znaci ciradite na stadionot se donacija od Grafoprom a proketanskiot nadzor e donacija od Arhitekton Dizajn dooel a se drugo propratno e plateno od ffm a rekonstrukcijqta bese od ungarskiot credit so gotov proket na opstinata
![]()
ДОНАЦИИ ОД ФФМ ЗА СТАДИОНОТ ВО БИТОЛА ВО ВИСИНА ДО 150.000 ЕВРА - ТЕРА
Општина Битола ќе добие донации за изведба на рекламни паноа и за доизградба на фудбалскиот стадион Петар Милошевски. Се работи за донации од Заштитно друштво печатница ГРАФОПРОМ за изведбата на рекламни паноа на Стадионот „Петар Милошевски“ и донација од друштвото за градежништво, производство...tera.mk
![]()
Tv Tera Bitola FFM pomaga na ureduvanje na stadionot so okolu 150 000 evra 12 11 2025
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Vcera na komisija za sport predlog za 8 000 000 denari I prvi sredstva od opstinata za ovaa sezona da povtoram site pari do sega se od sponzori I 4 miljoni za kosarkrata
![]()
Ако одиш и ти да земам и јас слободен ден на работаТоп ако е Вторник идам и јас во Струга![]()
)))Za april e najeveno zapocnuvane so postavuvane ne atletskata pateka parite se dobieni od vladata I sigurno ke pocni so postavuvane na atletskata pateka od to nema begane,a okolu fasadata I podtribimskiot prostorot ne znam so da recam.Кај се парите од владата за реконструкција на јужна трибина ?
Колку шо се сеќавам требаше околу 400-500К еур да добијат за да се обнови подтрибинскиот простор, да се постави атлетска патека и да се среди партерно делот околу стадионот.
Од ова реализацијата е О(нула).
Го нашминкаја со церадите стадионот и то донација од ффм е и се постави тој семафорот, кој исто така е донација.
Од општина немат шајка клаено а изгласани беа еден куп пари за реконструкција на старата трибина.
Кратка меморија имат сите некако... Се задоволија сите со мушамите, на гас паднаја со шминкерајот. Од реконструкција, испадна брендирање. Околу новата трибина уште стојат тарабите на Бетон, змијарник е невиден.
Срам сме, дно невидено.
Mozi da ja odlozat I sluzbeno da ja zemime da ne zebat I dvataАко одиш и ти да земам и јас слободен ден на работа)))
vo sekoj slucaj idam plus najvazno da tepame protiv skupi I gorce posle da bidi po druga prikazna no isto treba serozno da safatat igracite da dat maksimum oti ke sqkaat da se dokazat skupi I decata na gorce ako gi potcenime ke bidi tesko bas me interesira kako ke izigraat nasite I da vidime so imaat raboteno na pauzata za oostanok ne stravuvav ocigledno e deka gorce odi dolu isto skupi za tretiot ke bidi prasanje no ima vreme ke vidime nie da si gledame nasiot dvor da zemime bodoj posle plus igraci da se praj kostur za narednata sezona ovaa pomina za zalDaleku e od toa so treba da bidi no najvazno bese da pomini kaj uefa da se igra za U21 proketot I dokumentacijqta bese soremnq od opstinata ,pari prv pat dade vladata od ungarskiot credit tie pari odat dirketno kako cel credit na firmite so gradat na posebni smetki nema vrska nikoj so toa od ffm bese sreduvanje na novata tribina vip loza sreduvanje na komentstorskitr mesta I semaforot tie ciradite se donacija od grafoprom barem taka rekoja so znaci treba da se sredi cel podtribinski Prostor vo starata tribina I newto okolu stadion ima uste mnogu rabota so rekoja pominato e za atletska pateka so e glupost scored mene prvo derbi ke ja izgorat so baklji treba isto da se fatal zelzata na tribina da se smeni ogradata na dvete tribini mnogu se visoki itn...muabeto mi e ako nekoj naprajl criminal neka odgovara neka naprat revizija no najvazno e newto da se napraj I ostani za grad0t isto sledno e da se naoraj nova sala I pred se pomosni igralista za fudbalКај се парите од владата за реконструкција на јужна трибина ?
Колку шо се сеќавам требаше околу 400-500К еур да добијат за да се обнови подтрибинскиот простор, да се постави атлетска патека и да се среди партерно делот околу стадионот.
Од ова реализацијата е О(нула).
Го нашминкаја со церадите стадионот и то донација од ффм е и се постави тој семафорот, кој исто така е донација.
Од општина немат шајка клаено а изгласани беа еден куп пари за реконструкција на старата трибина.
Кратка меморија имат сите некако... Се задоволија сите со мушамите, на гас паднаја со шминкерајот. Од реконструкција, испадна брендирање. Околу новата трибина уште стојат тарабите на Бетон, змијарник е невиден.
Срам сме, дно невидено.
Eve uste edno luzerko razmisluvaneПлукајте го Коњо, шо ви се другите криви!
Општинарите го водат клубот, нивни луме се од портир до претседател на клубот.
Дали со 1М еур буџет, треба да чекаме некој да ни пушти утакмица за да опстаниме ?
Клубот е зрел за втора лига и ништо поќе од то... Ко ќе се појави на мапата некој бизнисмен шо ќе го превземи клубот, тогаш да разговараме за прва лига.
Нека испаднат и нека не се брукат поќе да ги заебава онај козарот по социјални мрежи а се крстат во истата партија.
Не заебавај друже, врска ти нема муабетот.Samo ako slusnam uste ednas komitite da placat ako nekoj mak ekipa ne izigra za niv...
Picki srdeninne ni ja pustija vo bt rano bilo vo tret ktug se pustale utakmici,eve Skendija kako uste od sega si gi spasva albanskite ekipi.Kano picksta v usta da go ebam I nego I se zensko so mu seta niz kuka nie sme imale dobro odnosi so Albancite.Abe se ka naprajte samo Pelister da ispadni.

Ne e luzersko to e politika opozicija se da mu ebam na zabeganite na vlast so se no ovie sarenite ne mozam organski da fi svaram se samo nesto ne mu cini a so kurot nemaat mrdnato za klubot,gradot I drzavataEve uste edno luzerko razmisluvane
Зошто лузерско ?Eve uste edno luzerko razmisluvane
Abe nemojte da me dupis Arsimi igral za Vardar,alo Kano zizv si be daj pisi nesto svetot se svrti naopaku,dali gi citas so posat duri I Albancite pocnaa da igrata za Vardar,zosto be uste odime na fudbal zosto go trosime I ta malku vreme so ni ostana za zivot.Не заебавај друже, врска ти нема муабетот.
Арсими игра за Вардар, а не Шкендија за Арсими![]()