Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci ciradite na stadionot se donacija od Grafoprom a proketanskiot nadzor e donacija od Arhitekton Dizajn dooel a se drugo propratno e plateno od ffm a rekonstrukcijqta bese od ungarskiot credit so gotov proket na opstinata

Vcera na komisija za sport predlog za 8 000 000 denari I prvi sredstva od opstinata za ovaa sezona da povtoram site pari do sega se od sponzori I 4 miljoni za kosarkrata

Чулако за ова се бунеше.

Кај се парите од владата за реконструкција на јужна трибина ?

Колку шо се сеќавам требаше околу 400-500К еур да добијат за да се обнови подтрибинскиот простор, да се постави атлетска патека и да се среди партерно делот околу стадионот.

Од ова реализацијата е О(нула).
Го нашминкаја со церадите стадионот и то донација од ффм е и се постави тој семафорот, кој исто така е донација.

Од општина немат шајка клаено а изгласани беа еден куп пари за реконструкција на старата трибина.
Кратка меморија имат сите некако... Се задоволија сите со мушамите, на гас паднаја со шминкерајот. Од реконструкција, испадна брендирање. Околу новата трибина уште стојат тарабите на Бетон, змијарник е невиден.

Срам сме, дно невидено.

Колку шо се сеќавам требаше околу 400-500К еур да добијат за да се обнови подтрибинскиот простор, да се постави атлетска патека и да се среди партерно делот околу стадионот.

Го нашминкаја со церадите стадионот и то донација од ффм е и се постави тој семафорот, кој исто така е донација.

Од општина немат шајка клаено а изгласани беа еден куп пари за реконструкција на старата трибина.
Кратка меморија имат сите некако... Се задоволија сите со мушамите, на гас паднаја со шминкерајот. Од реконструкција, испадна брендирање. Околу новата трибина уште стојат тарабите на Бетон, змијарник е невиден.

Срам сме, дно невидено.
Za april e najeveno zapocnuvane so postavuvane ne atletskata pateka parite se dobieni od vladata I sigurno ke pocni so postavuvane na atletskata pateka od to nema begane,a okolu fasadata I podtribimskiot prostorot ne znam so da recam.
Za koj tarabi na Beton zboras?

Ако одиш и ти да земам и јас слободен ден на работа :))))
Mozi da ja odlozat I sluzbeno da ja zemime da ne zebat I dvata :D vo sekoj slucaj idam plus najvazno da tepame protiv skupi I gorce posle da bidi po druga prikazna no isto treba serozno da safatat igracite da dat maksimum oti ke sqkaat da se dokazat skupi I decata na gorce ako gi potcenime ke bidi tesko bas me interesira kako ke izigraat nasite I da vidime so imaat raboteno na pauzata za oostanok ne stravuvav ocigledno e deka gorce odi dolu isto skupi za tretiot ke bidi prasanje no ima vreme ke vidime nie da si gledame nasiot dvor da zemime bodoj posle plus igraci da se praj kostur za narednata sezona ovaa pomina za zal
Автоматски споено мислење:

Срам сме, дно невидено.
Daleku e od toa so treba da bidi no najvazno bese da pomini kaj uefa da se igra za U21 proketot I dokumentacijqta bese soremnq od opstinata ,pari prv pat dade vladata od ungarskiot credit tie pari odat dirketno kako cel credit na firmite so gradat na posebni smetki nema vrska nikoj so toa od ffm bese sreduvanje na novata tribina vip loza sreduvanje na komentstorskitr mesta I semaforot tie ciradite se donacija od grafoprom barem taka rekoja so znaci treba da se sredi cel podtribinski Prostor vo starata tribina I newto okolu stadion ima uste mnogu rabota so rekoja pominato e za atletska pateka so e glupost scored mene prvo derbi ke ja izgorat so baklji treba isto da se fatal zelzata na tribina da se smeni ogradata na dvete tribini mnogu se visoki itn...muabeto mi e ako nekoj naprajl criminal neka odgovara neka naprat revizija no najvazno e newto da se napraj I ostani za grad0t isto sledno e da se naoraj nova sala I pred se pomosni igralista za fudbal

Последно уредено:
Samo ako slusnam uste ednas komitite da placat ako nekoj mak ekipa ne izigra za niv...
Picki srdeninne ni ja pustija vo bt rano bilo vo tret ktug se pustale utakmici,eve Skendija kako uste od sega si gi spasva albanskite ekipi.Kano picksta v usta da go ebam I nego I se zensko so mu seta niz kuka nie sme imale dobro odnosi so Albancite.Abe se ka naprajte samo Pelister da ispadni.

Плукајте го Коњо, шо ви се другите криви!

Општинарите го водат клубот, нивни луме се од портир до претседател на клубот.
Дали со 1М еур буџет, треба да чекаме некој да ни пушти утакмица за да опстаниме ?
Клубот е зрел за втора лига и ништо поќе од то... Ко ќе се појави на мапата некој бизнисмен шо ќе го превземи клубот, тогаш да разговараме за прва лига.

Нека испаднат и нека не се брукат поќе да ги заебава онај козарот по социјални мрежи а се крстат во истата партија.

Плукајте го Коњо, шо ви се другите криви!

Општинарите го водат клубот, нивни луме се од портир до претседател на клубот.
Дали со 1М еур буџет, треба да чекаме некој да ни пушти утакмица за да опстаниме ?
Клубот е зрел за втора лига и ништо поќе од то... Ко ќе се појави на мапата некој бизнисмен шо ќе го превземи клубот, тогаш да разговараме за прва лига.

Нека испаднат и нека не се брукат поќе да ги заебава онај козарот по социјални мрежи а се крстат во истата партија.
Eve uste edno luzerko razmisluvane

Samo ako slusnam uste ednas komitite da placat ako nekoj mak ekipa ne izigra za niv...
Picki srdeninne ni ja pustija vo bt rano bilo vo tret ktug se pustale utakmici,eve Skendija kako uste od sega si gi spasva albanskite ekipi.Kano picksta v usta da go ebam I nego I se zensko so mu seta niz kuka nie sme imale dobro odnosi so Albancite.Abe se ka naprajte samo Pelister da ispadni.
Не заебавај друже, врска ти нема муабетот.
Арсими игра за Вардар, а не Шкендија за Арсими :D

Kakov konj kakva svinja citate so pisam ne otpagame to e zavrsena prikazna samo dali ja gledavte tikves 3-0 baskimi ? Koja mestenka bese ne e samo taa eden kup ima prva I vtora liga I nikoj za nisto en se buni I so to politika 1 miljin evra pak gluposti ko do nekni denar eban se nemase potroseno dadeno od opstina site pari bea donacii sega pak isti prikazni so e filmot ako se kazi sto pati edna laga ke stani vistina
Автоматски споено мислење:

Ne e luzersko to e politika opozicija se da mu ebam na zabeganite na vlast so se no ovie sarenite ne mozam organski da fi svaram se samo nesto ne mu cini a so kurot nemaat mrdnato za klubot,gradot I drzavata

Зошто лузерско ?

-Лузерски менталитет е да молиш некој да ти пушти утакмица.
-Лузерски менталитет е да спичкаш милиони евра и да бараш вина за сопствената неспособност во останатите.

Нас ни е местото во втора лига, кој сака нека се лути или вреѓа од тој факт.
Плус треба ОЈО да отвори постапка за трошењето на енорми суми народни пари вез никаков отчет и транспарентност.

Ова шо се дешава со фк Пелистер години уназад (од 2017 па наваму) е предмет за кривичните органи во државата.

Многу нормално дека ја пуштија лочките од Куманово. Скоро сите странци на клупата беа. Вардар не успеа да го победи Башкими, тие 3-0 ги победиле. Лигата е смешна, не е ни чудо што испаѓаат во Европа од кој стигнат поголемиот дел на клубовите од Македонија во квалификациите.

Не заебавај друже, врска ти нема муабетот.
Арсими игра за Вардар, а не Шкендија за Арсими :D
Abe nemojte da me dupis Arsimi igral za Vardar,alo Kano zizv si be daj pisi nesto svetot se svrti naopaku,dali gi citas so posat duri I Albancite pocnaa da igrata za Vardar,zosto be uste odime na fudbal zosto go trosime I ta malku vreme so ni ostana za zivot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom