- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 243
- Поени од реакции
- 125
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првоаприлска шега.
P.S.proketot za starata tribina go nema vo elektronsko izdanie so znaci koj saka neka odi vo opstina da go vidi navodno se ke bidi po staro samo ke ima sminkanje na tribinata kosulica ,toleti, fasada, stolcinja no ostanuva istiot pokriv
detroit (znam deka e detonit) pobeda 1-10:1 kraj
Мислам дека ќе опстаните Ѓорче и Брегалница ќе одат јабана , а вие и бараж да играте ќе опстаните.Честито враќање во ПМФЛ, се надевам нема да се промашиме пак со лигиве![]()
Ја би 3 да ви дам ако ви требат , ама најдобро да е се решено последно коло и да се отворат рефлекторите во Пелагониско дерби ноќна утакмицаЗа услугата денеска и ко ги тепавме 2-0 дома ни должите барем бодче претпоследно коло.
Честито прва лига, се надевам за брзо ќе се сретниме таму.
нека ни ги врата назад прилепчаните на летоЗа услугата денеска и ко ги тепавме 2-0 дома ни должите барем бодче претпоследно коло.
Честито прва лига, се надевам за брзо ќе се сретниме таму.
Не знам дали ќе сакаат да ви дојдат [emoji1787] инаку убо ќе биди и вие прва лига ,ако ги земите овие сега ќе си ги вратиме тие од пред три ,четири години Давор,Дарко и Петелот плус Битолчаните Стефан Спирковски ,Кире Ристевски , Бојан Илиевски да пробаат со Мартин Мирчевски уште два три странци и доста ќе бидиме со овие сега шо се во тимотнека ни ги врата назад прилепчаните на лето![]()