Не велам јас дека нашите не провоцирале,точно е дека тие дадоа главен повод за инцидентот.
Јас се бунам за то шо беше после,за реакциите на "ЈАВНОСТА"-од една обична мала фрка напрајвте инцидент и тепачка од широки размери:nesvest:,демек ги претепавте Чкембари

и не знам шо,и Комити се фалеа -а од тоа немаше ништо посебно-единствено еден чкембар заврши со удар со шипка,пендрак по главата,и то беше се-и еден куп фрлени камења од страна на Комити и не знам уште кои беа таму присутни.
Имаше поладни глави на двете страни и спречија поголем инцидент.:smir:
Мене ме нервира шо многу Војводи и Комити по овај настан зедоа сила,и го користеа овој мал инцидент како некоја предност над Чкембари.:nesvest:
А не знам зошто викаш дека за разлика од нас вие сте го бодреле Тетекс во Втора Лига,е па тука многу грешиш другар:nenene: а и сите кои мислат како тебе.

Пелистер имаше подршка,нормално не голема и масовна ама имаше.
Се одеше и на некои гостувања во поблиските градови како Ресен,утакмиците со Новаци итн.
Не знам само зошто некој нон-стоп потенцира нешто шо не го знае?
Е па тогаш немаше ultras форум,нема можеби некои слики и сл-тоа не значи дека немало Чкембари тогаш на трибините на стадионот под Тумбе Кафе.
Стандардните луѓе,навивачи кои со години наназад,и ден,денес се редовни на трибина(и јас се вбројувам меѓу нив)и тогаш беа редовни како и сега.
Дај не пишете од памет,или нешто шо ќе прочитате на тн НАВИВАЧКИ ФОРУМИ

не значи дека е вистина само зошто некој шо ги мрази Чкембари напишал дека е така:nenene:
Ај биди ми поздравен,малце отиде во спам темата-ама морав да напишам некои работи:helou: