Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za so tie slika prvo sekretarot i natasha neka potpisat za reflektorite posle da gledame so ke bidi vntare i tolku ne vazno oti mozat da rabotata celo vreme ako se zavrsi so stolcinjata krovot i elektornikata no vo sekoj slucaj rabotat majstorite iako cinam mu go provongiraa rokot do nova godina da bidat gotovi sto ne veruvam do kraj na sezonata ako bidi zavrseno ke bidi okMozi nekoj da slika vo vnatresnosta na tribinata da vidime kako kje bidii do kae rabotata i slicno??
Stranata treba do Nedela da se sredi samo ne znam dali ovaa ili ke ima nova...Ја отворив fkpelister.mk и глеам Блашко пишан како директор на клубот, уште е кај вас?Прегледај го приврзокот 268990
Stranata treba do Nedela da se sredi samo ne znam dali ovaa ili ke ima nova...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Vnatresnosta e gotova pregradeni se site zidovi ostanuvaat uste sitnici odnosno se ceka da se zavrsi pokrivot pa da maltari vnatre a pustena e struja voda do nova godina treba da bidi gotov iako rokot bese do sega ama kaj nas se sporo odi i tempiraat pred izbori taka i za reflektorite se e spremno samo se ceka potpis od sekretarot na opstinata inaku reflektorite ke bidat so spustanje i stelovanje od dolu ke zalici stadionot posle da se klat stolcinja i da se bara care za drugata tribina i pozadi goloviMozi nekoj da slika vo vnatresnosta na tribinata da vidime kako kje bidii do kae rabotata i slicno??
Ima bel so zeleno treba da e vakov... Oti uste ne se igra so nego treba da go prasas drvotoDecki imame be gostinski dres ili poslabo posto gledam dali doma dali gosti so istio se igra..
Koj da tepa ke bidi raet nekoe kolo toj so ke zagubi neka mu ja misli, me plasi samo tetovce da ne iznenadi nesto ako igraat kako do sega ke bidi teska ama pak mislam deka koj prv dava gol pobeduva i toa da bidi gg a rezultatot 3-1 za nas strelci kaj nas hot, fazliu, boskovski(neto) a kaj vas gol da daj minceto pa da si ja racuname 4-0 za nas [emoji16]Кој ќе тепа утре?
Добро ви заличува стадионов. (Y)
На средина ги измеша сите , не се знај кој кај шо игра.Да дојди ваков Вардар на сред Битола и да те делка како сака, треба или да си глуп или тотално фудбалски неук.
Јас стварно немам друго објаснување за ова прво полувреме. Каков очај, еј.
Јас мислам уште од пред да дојди Штерјовски зборав овде дека тој не е тренер за кај нас. Би сакал да видам дали ќе има доблест сам да си замини после евентуален пораз денес.На средина ги измеша сите , не се знај кој кај шо игра.
Поставеност Катастрофа.