Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
po jako ej ne otepa be pooo kolku ne izdupi svaka cast bravo
trkalo edno

Епа вие ја фативте на шала околу ростеров на Пелистер незнам кого навредив што се понудив како задњи везни, за да ме вреѓа.
Е сеа ако евентуално сакате интерна дискусија само меѓу вас 5-6 од Битола, креирајте група на Whatsup и нема да има добацки, сепак ова е форум од јавен карактер.

Епа вие ја фативте на шала околу ростеров на Пелистер незнам кого навредив што се понудив како задњи везни, за да ме вреѓа.
Е сеа ако евентуално сакате интерна дискусија само меѓу вас 5-6 од Битола, креирајте група на Whatsup и нема да има добацки, сепак ова е форум од јавен карактер.
taka de ama pogore ne vidov da pobara nekoj od tebe mislejne taka da gledaj si dvoro

taka de ama pogore ne vidov da pobara nekoj od tebe mislejne taka da gledaj si dvoro

vasicot, концизно е потенцирано у мојот претходен пост :
"Е сеа ако евентуално сакате интерна дискусија само меѓу вас 5-6 од Битола, креирајте група на Whatsup и нема да има добацки, сепак ова е форум од јавен карактер."

Кој дел не ти е јасен??
Или ако сте партиски јаки, може да направите на форумов опција, у тема ФанКлуб Пелистер да може да коментира јузер кој претходно се најавил со лична карта по место со живеење во Битола...

"Е сеа ако евентуално сакате интерна дискусија само меѓу вас 5-6 од Битола, креирајте група на Whatsup и нема да има добацки, сепак ова е форум од јавен карактер."

Кој дел не ти е јасен??
Или ако сте партиски јаки, може да направите на форумов опција, у тема ФанКлуб Пелистер да може да коментира јузер кој претходно се најавил со лична карта по место со живеење во Битола...
ti ne mi si jasen citam i nemozam da se donacitam partiski jaki hhahaahahaha samsonenko so dres od vardar na miting na vmro izleze vmro klub vi napraj nie partiski jaki hhahahaahahhahaahahahah

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy
http://www.gol.mk/fudbal/pukna-bombata-bazhe-ilijoski-potpisha-za-shkupi

Ама бомба шо да ти зборам :pos:
Е Баже бе до кај стигна и ти се живо ти караја Шверцерите на минатата утакмица таму се расправаше со нив за жената ти пееја цело полувреме ти за нив потпиша :tapp::angel::aplauz::ROFLMAO:

малце селанки имате во миравци ајде сиктер таму

Кој дел не ти е јасен??
Ти многу нежен бе :D

http://sportmedia.mk/fudbal/domashn...va-za-srekjno-startuva-so-podgotovki-vo-sreda

Наводно ќе се реши оваа недела ама како бог знај
https://sport1.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/novaci-kje-go-spasuva-pelister

Ете како ќе го решат проблемот овие легендите.

Абе шо не му го клат клучот на клубот, шо го мачат уште незнам.

Ајде бе таму :kluc: на клубот и пријатно !
Шо се бламираат незнам, ајде таму катанец и пропаст, незнам и ФФМ шо не толерира толку, ние 4 играчи имаме моментално во екипата, пари се нема за прашак да се купи за дресојте, заглавени се со борџој, овие вадат вкази изјави овде, ајде таму нека одат 4 лига нека играт со Ерековци, Лознани, па по неколку години ако се најди некој со грам мозок и шо сака навистина да инвестира без мешање на политика, бујрум нека дојди и нека го среди клубот, до тогаш ќе бидиме циркузанти.
Нема смисла ова НОВАЦИ ќе го "спасва" Пелистер со играчи, демек јаките играчи ги има Новаци, тие последни се во втора лига, екипата му е составена од пијаници кој секоја недела мочани пијани беа Манаки, сега истите ми ги најавуваат како трансфери :tapp:
Има бе некој нормален во градот ? Ејјј ми вадат штапма Новаци ќе го спасвал Пелистер, ова треба да се прогласи за СРАМ НА 21 век бе ! Кој објавува вакви глупости бе и него да му се искрши глата, ајде не се глупирајте, печени сте за 4та лига !:ban::ban::ban:

па не се мисли на тоа дека Новаци со неговите играчи ќе го спаси Пелчстер од испаѓање, туку дека ќе го спаси од срам да се откаже на сред сезона.

секкао дека со играчите на Новаци ќе биде потоп, ама ќе ја доиграта сезоната барем, затоа што ако се откажат од играње наредна сезона ќе почнат од општинска лига.

Сo oглед нa сoстaвите нa Скoпје и Пoбедa, Пелистер и сo тaкoв сoстaв мoже дa се бoри дa не oтпaдне.
Кoи игрaчи oстaнaa вo тимoт?

Петровски, Атанасовски, Петар Љамчевски, Миленковски,Тодоровски,Трифуновски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom