Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум баш во тек, може да ми каже некој како му иде на Партизан во Евролига и каква тежина има вечерашниов натпревар со Реал?
И како би го оцениле овој тим на Партизан во споредба со тој минатата година?

Не сум баш во тек, може да ми каже некој како му иде на Партизан во Евролига и каква тежина има вечерашниов натпревар со Реал?
И како би го оцениле овој тим на Партизан во споредба со тој минатата година?

Се игра втора фаза...6 мечеви,,,во група се заедно со гиганти од калибарот на Ефес,Реал и Монтепаски....
Првиот е вечерва во Мадрид,моментално Партизан губи од Реал 14 разлика....
Доколку успеаат да добијат на свој терен,што ќе биде исклучително тешко...и да направат некое чудо на гостувањата во Истанбул и Сиена...има некоја шанса...шанса за пласман во 1/4 финале....иако оваа година ќе биде далеку потешко,лани имаа за нијасна полесна група во втора фаза....
Според мене...ланскиот тим на Партизан беше за класа подобар од сегашниот,иако и овој состав има добар квалитет.....
Штета шо се повреди новото засилување Вујовиќ,уште не дојден//ќе беше од огромна корист,се работи за страшен играч...

Висок пораз во Мардид.Како прво катастрофална одбрана, ни треба еден добар шутер ( тоа се гледа од авион ), катастрофално залагање на играчите, посебно ме изнервира Гист кога во 3 четвртина изфорсира еден шут ( од многуте денеска ) и наместо прв да се врати во одбрана тој полека се врака назад.Тоа не смее да се повтори во следните натпревари.Од сите ке го издвојам Весели кој се бореше за секоја топка, промаши слободни, но даде се од себе.Браво ! Така треба сите да играат за овој свет дрес...Најголем кривец за поразот е секако Владо.Клобучар кој важи за еден добар шутер го пушта на 20 разлика...У срцу наше туга че бити, ооо ПАРТИЗАНЕ опростичемо ти ! <3

Слабо. Судејќи по овој меч тешко дека ќе успееме да направиме нешто повеќе оваа сезона во Евролигата. Не сакам да почнам да критикувам бидејќи има многу за критикување. Се надевам дека барем во Арена ќе ги добиеме сите 3 натпревари.

Победа над Олимпија во Пионир 61-50 и конечно сме на Првото место во НЛБ лигата, каде што и заслужуваме да бидеме :)

Фала многу, ама кај мене е тиња, кочи, нема убава слика... само кај мене е така или кај сите? Друг некој има?

а како шо читам по нетов во Арена нема навивање...Гробари не навиваат заради осудените Гробари....

Добро линкче е ова, не е најсјајно, ама врши работа, фала другар :) Прво полувреме слабо некако, во второ идеме поцвртсо во одбрана и посигурни во напад и да ги добиеме Турците и да останеме со шанси за пласман во 1/4 Финале :)

како може да им ја земе најважната топка Торнтон на Гист и Џавај...не ми се верува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom