Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ИДЕМО ДАЉЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШАМПИОНИИИИИИИИИИ ауууууууу незнам шо да кажам освен БРАВО за целокупната екипа на ПАРТИЗАН на чело со мајсторот ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЧ :pehar::cuc:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Горд сум шо навивам за Партизан и се разбира беа фантастични целата оваа сезона...сега нема запирање продолжуваме во Франција и идеме на подвиг да ги победиме Олимпијакос :)

Дечки штотуку се вратив од славење да ја честитам победава и овде.Да ми сте здрави и живи гробари :vozbud:поздрав од Охрид

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Горд сум шо навивам за Партизан и се разбира беа фантастични целата оваа сезона...сега нема запирање продолжуваме во Франција и идеме на подвиг да ги победиме Олимпијакос :)
нема да биде подвиг....мислам дека ги добивме сезонава ако не се лажам....

Само да напоменам дека ако оваков пост се повтори или слична дискусија се развие, членот ќе биде баниран. Значи, писмена опомена.

Што да се каже освен да се честита за понатамошниот пласман.
Реално гледано, со мал буџет се прави многу ... а тоа отприлика изгледа вака.

Партизан ги има:
-Најдобриот центар во Евролига - Александар Мариќ.
-Најдобриот блокер и највисокиот играч во Евролига - Славко Вранеш.
-Најбрзиот плејмејкер во Евролига - Лестер Бо Меккејлеб.
-Најатрактивниот и најскочен играч во Евролига - Јан Весели.
-Најинтелегентниот играч(според мене) и за десетина години очекувам еден од најдобрите млади европски тренери - Душан Кецман.
-Најдобриот тренер во Евролига - Душан Вујошевиќ.
-Најдобрата публика во Евролига - Гробари Југ.

Да не ги редам другите играчи од колективот, знаеме дека се одличен тим .
Кога се има сето тоа, тешко е да не се направи ваков успех. После 12 години пак на Ф4, ќе видиме како ќе биде таму. Пак одат како аутсајдери,пак нема што да изгубат и тоа е нивната најголема предност. Има месец дена дотогаш, а пред следува и Ф4 на Јадранската лига.

Али, не треба тука да застанат. Има уште доста до врвот.

Иначе, поздрав до вац 13 кој викаше дека со екипава тешко ќе било во Евролига оваа година, некаде во месец октомври беше тоа мислам.
Уште еден доказ за твоите големи познавања и вистински тврдења.
Браво мајсторе!:cuc:
Викав,не викам дека не,тоа беше пред да го земат Мариќ,ако е така имаш 1000 души само на ЈФ форум што мислеле како мене и сеа што? не познаваат кошарка сите тие,и не сум тврдел дека не може ништо да се направи туку викав да не се надеваме многу во овој тим,зашто ако изгубиме после ќе бидеме разочарани барем за мене мислам така,кога мислам дека ќе тепаме некоја утакмица,дали фудбал или кошарка и после нема да победиме пример Партизан - Артмедија,после ми идеше да се убијам...

Честито момци ова се вика играње од срце,ми се свиѓа што фудбалерите секоја утакмица ја гледаат,да видат како треба да се игра...

Како да не слават после ваков успех:toe:,свака им час на кошаркарите на Партизан али да не е публиката нема шанси до тука да стигнат:toe:

Уфффффф дури сега се враќам, бев да прославувам на Маскенбалска журка и се маскирав во Пијан Гробар :pos:... Шала на страна, Секоја чест за момците, за Дуле Вујошевиќ, па се до управата и Претседателот Дивац... Дури и најголемиот оптимист немаше да си замисли дека Партизан ќе игра во Париз на Турнирот на најдобрите четири екипи во Европа... Исто како и играчите на Партизан, така и публиката денеска феноменална, од почеток до крај ги бодреа момците до историската победа над Макаби во поново време :wink:... Противник во 1/2 финалето ни е екипата на Циганијакос, добро познат противник и противник кој имаме реални шанси да го добиеме... оваа година сме 1-1 во партии, ние победивме во Белград, па тие ни вратија во Пиреја... Се надевам дека во Париз ќе има Црно-Бела инвазија, а се надевам дека и јас ќе бидам дел од тој спектакл, бидејќи има реални шанси да идам за Париз :vozbud:... да не зборувам пред време, па после да не испадне ништо од ова :)

ДОШ'О ЈЕ И ТАЈ ДАН, ЈЕБО ВАС ПАРТИЗАН, ЈЕБО ВАС ЈЕБО, ЈЕБО ВАС ОН, ОН ЧЕ БИТИ ШАМПИОН

После одличниот успех и 1/4 финалето ланска година и заминувањето на Тепиќ,Трипковиќ,Велечковиќ и Ласми ни најголемиот оптимист не очекуваше дека ќе се пласираме 1/2 финале.Уште еднаш секоја чест за играчите а поготово за Душко Вујошевиќ.Во полуфинале играме со Олимпијакос што мислам е најлесен противник од останатите.
Се гледаме во Париз за месец дена!:vozbud::vozbud::helou::helou:

ПОБЕДААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Браво одлична игра одиме во Париз против Гејците :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom