Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
А до лани никој ништо не знаеше за Марич,дојде во Партизан Дуле го направи играч и другата година за него ќе се заинтересирани 3-4 екипи:toe:.И да си оди ние па ќе земеме добар играч,верувам во Дуле:vozbud:

KAKO PARTIZAN IDE DALJE

VARIJANTA 1:
Ukoliko u narednom kolu pobedi Lijetuvos sa 23 ili više poena razlike, a da Efes, Lijetuvos i Partizan imaju skor 5-5, crno-beli bi imali siguran prolaz u narednu rundu.

VARIJANTA 2:
Partizan bilo kojom razlikom dobija Lijetuvos, a Olimpijakos pobeđuje Efes u Istanbulu, ili Unikaha u poslednjem kolu Lijetuvos u Viljnusu.

VARIJANTA 3:
Partizan pobeđuje Lijetuvos i Olimpijakos.

VARIJANTA 4:
Efes gubi obe utakmice, a Partizan je siguran učesnik naredne faze, čak i uz dva poraza.

Ајмо момци!:vozbud:

Според мене, втортата варијанта изгледа најреална, но и четвртата варијанта не е лоша... првата варијанта не верувам, бидејќи не верувам дека можеме да ги победеме Литвус Ритас со толку голема разлика... а третата варијанта, исто не верувам да ги победиме Олимпијакос во Грција :toe:

Мислам дека можеме и 23 да ги тепаме,ама секако втората варијанта е најреална...

Која сака нека излезе само да одиме во ТОП16:helou:

Aleks ostaje u Partizanu!

Uprkos spekulacijama, Marić neće preći u Panatinaikos

Е сега ми олесна:helou:

Вчера екипата на Партизан ја совлада екипата на ФМП со резултат 86-59.Браво за моомците,браво за Дуле 009 :grobari:

Конечно со победата над ФМП завршија натпреварите на ККП за оваа година која заврши повеќе него успешна. Три освоени трофеи:vozbud: пласман во топ 8, во новата 2010 им пожелувам приближно да се повтори 2009 год., ќе биде тешко но со Дуле Вујошевиќ и тоа е возможно! 009:toe:

Најбитно е домашна лига да се освои,после тоа е Јадранската,па што биде биде со Евролига,ова е според мене :)

Најбитно е домашна лига да се освои,после тоа е Јадранската,па што биде биде со Евролига,ова е според мене :)

Битно е да се освои бидејки ке бидат 17 а не 16, инаку без разлика дали ке бидеме 1 или 2 или 5 во нивното првенство ние имаме обезбедено пласман за 2010/11 за настап во Евролигата по предходно спроведен систем на бодување(тука се собираат бодови од пвенство, куп, НЛБ лига....). Дуле 009!

Ајде и од мене Среќна Нова Година и Божиќни празници и да си поминете најубаво вечерва... оваа година да ви биде најсреќна, со многу здравје, љубов, пари... :helou:

Утре е одлучувачкиот натпревар за КК Партизан во оваа сезона... победа и зголемување на шансите за влез во Топ 16 или пораз (не дај Боже) и губење на шансите за пласман во Топ 16... картите за во Пионир биле распродадени, така да ќе биде преполно и има да грми... очекувам победа и потоа во следниот натпревар што даде Господ тоа...

Да се пофалам малку... утре идам во Белград на кошарка и кога ќе дојдам ќе ставам слики, можеби и некој клип (ако имам време) :)

Поздрав, да даде Господ да победиме, па во Четврток се читаме :helou:

Супер :)
Утре имам тренинг од сабајле од 10,вечер ќе бидам слободен,ќе можам да си ја гледам утакмицава :)

:tv:

Важно е да победиме па макар и со 1 разлика.Како што рекоа и играчите нема да ја гониме разликата од 23 поени.:helou:
П.с И циганите треба да го победат Ефес:helou:

Ќе грми утре т.е. денеска Пионир...осеќам дека ќе биде претесно да ги собере сите,ќе еруптира,ќе вриее и нормално очекувам победа на Партизан :grobari:

Рекоа ке ја има на А2 ајмо партизан,пекол ги чека во сала литваницте ајдеее гробари атносфера за победаааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom