Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ми Гробари мајстори заната свог, шалјемо цигане у тај хладан гроб !:vozbud:

Денес разбрав дека имало организирано од кај нас 65 евра,карта превоз и маица,ако бидам слободен обавезно ќе одам,поготово ако тепаме една у гости ...
:vozbud:

Ми Гробари мајстори заната свог, шалјемо цигане у тај хладан гроб !
kako bese onaa???..ko drugome jamu kopa...
ali strasni se,stvarno covek da se isplasi od klipov(horor remek delo:smeshko:...pa uste amblem na dinamo i hajduk!!!???(yugo nostalgija ili nokna mora ,nesto ke da e,sto tocno ne se znae).....(pogotovo cigani se plasat)...gi poplavija sezonava... 5 pati pobrojni se na fudbal sezonava od grovari...
p.s./ napijte se po edna CEDEVITA ,ke vi treba sila za peenje...

ali strasni se,stvarno covek da se isplasi od klipov(horor remek delo:smeshko:...pa uste amblem na dinamo i hajduk!!!???(yugo nostalgija ili nokna mora ,nesto ke da e,sto tocno ne se znae).....(pogotovo cigani se plasat)...gi poplavija sezonava... 5 pati pobrojni se na fudbal sezonava od grovari...

Еве го се јави експертот...

И што ако се пет пати побројни, кој к*р мешаш фудбал во Тема Кошарка :kesa:

Кога си веќе во овој фан клуб, спомни кој колку пати е поброен на кошарка, што се џабе бламираш колку да отвориш тема на разговор и да се испишат 3-4 страни од фан клубот со глупости... и колку за информација, мислам дека добро знаеш зошто оваа година Делије идат во голема бројка на фудбал, каде беа до лани? Исто како и оваа година што се Гробари, така беа тие лани, идеја по 5000-6000 души максимум :pipi:

Дочека и ти, како и многу други хејтери Партизан да изгуби во небитен натпревар за да се*еш по фан клубот... дека беше да напишеш едно е*ано Честито после победите над Уникаха, Олимпијакос, Ефес Пилсен, Панатинаикос, Барселона, Маруси итн... е*аве простата раја... ц ц ц :jaj:

Ајде сега гит од фан клубот, и доста се начитавме глупости од твоја страна... :helou:

значи убедливо најдосаден човек си на кајгана....:kesa:
секоја чест :)

Хахахха :helou::helou:
хаха:vozbud:

Денес разбрав дека имало организирано од кај нас 65 евра,карта превоз и маица,ако бидам слободен обавезно ќе одам,поготово ако тепаме една у гости ...

Сигурна ти е информацијава брат? Кој организира ај ако не ти е тешко пиши ми на профил нешто повеќе ако знаеш, ептен е добра понудава...:smir:

Партизан 49-27 Широки (полувреме):back::vozbud:

На крај само +11 :helou:Сепак честито победа и одиме на уште една титула :vozbud:

браво за победава,ова не ми е 100% ама има време,ќе дознаам,не знам подетално...

http://www.mondo.rs/s164170/Sport/Kosarka/Vrsac_prvi_put_dobio_Fajnal-for_NLB_lige.html

Полуфинале играме со Хемофарм,у Вршац се игра,гадно ќе биде,ама ако тепаме мислам дека ќе биде полесно со кој и да тепа у другото полуфинале Цибона-Олимпија!

За која утакмица ова ?

Утре е долго очекуваниот прв натпревар од 1/8 финалето на Евролигата за Партизан,кој гостува кај Макаби.Очекувам борбена игра од почеток до крај и нормално позитивен резултат.Нажалост нема да има пренос на А2 од натпреварот кој се игра од 20:00 часот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom