Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо од карти изгледа,само во Тетово се продаваат и тоа само ја јужна и западна трибина,срамота,нели требаше само исток да биде затворена и да има и во Скопје,нема карти на стадион...

Ништо од карти изгледа,само во Тетово се продаваат и тоа само ја јужна и западна трибина,срамота,нели требаше само исток да биде затворена и да има и во Скопје,нема карти на стадион...
:D:ROFLMAO:

vi rekov deka ne mozete da kupite karti maximum 30 haha
i ima nesto oficialno 18.000 karti vcera bile prodadeni vo tetovo....skopje ke gori(y)
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:34 AM ---

;):cenzura:

vi rekov deka ne mozete da kupite karti maximum 30 haha
i ima nesto oficialno 18.000 karti vcera bile prodadeni vo tetovo....skopje ke gori(y)
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:34 AM ---

;):cenzura:

Карти немале ни ФФМ, ќе добиле од 4 саатот и ќе има во продажба и во Скопје.

Вечер очекувам уште еднаш потврда на ДОМИНАЦИЈАТА и РУШЕЊЕ на противникот.

Се плашат да не се повтори 1999 година финале на Куп на Македонија. Шверцери почнаа да навијаат нешто у стилу нато нато ти си моје злато, Го Го Го УСА, и кога грмна цел стадион СРБИЈА ка пичке се посраше.

Sto se furate be demek ke ste kupele karti,i sto ako kupite ?Ke postignete nesto,ili ke dojdete da navivate za partizan,Dojdete dojdete,nie poveke vas ve sakame od kolku drugite,vie veke ste ni sekogasni pacienti,koga nemame kogo,ke ve tepame vas =) Vo gradski ke vee od site strani ALBANSKO zname ! poz pa se gledame ako go promasite patot,ke ne ima i vo park i segde,pa daj izlezete da ve vidam.

Ма не се оправајте уопште со нив ма људи со комплекси. Него остајте оф топик ќе попијат петарда вечер да видим што ќе речат тогај ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom