Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Миша е цар, он е среќата, ради него ќе го поминеме грчиштава. :)

Крстајич би можел да биде подготвен за дуелот со Апоел.:helou:

добро би било крстајич да биде спремен одбраната е каде каде подобра со него мора да ги минеме копиљаците :)

Само срце на терен,цел стадион да биде исполнет и мислам дека ќе немаме проблем.Ни треба гол што побрзо.:helou:

До полувреме да биде 1-0 после ќе го окркаат Кипраните...
Само јако и без многу калкулации:)

:nerv::nerv::nerv:

Пак у исто време со Манчестер:uvo:

ама ја..на ТВ Партизан,на КОМ Манчестер :):):)

Ostalo je jos 8491 karata!
коментар од администраторите на партизан.рс
:vozbud::vozbud::vozbud:
Има да биде лудило во среда,дефинитивно нема да одам,молам БОГА да го пројдеме ова коло за идното и последно коло да го проследам влегувањето во Лигата на Шампионите:)

Ostalo je jos 8491 karata!
коментар од администраторите на партизан.рс
:vozbud::vozbud::vozbud:
Има да биде лудило во среда,дефинитивно нема да одам,молам БОГА да го пројдеме ова коло за идното и последно коло да го проследам влегувањето во Лигата на Шампионите:)
И јас одам за Белград само да ѓи поминеме Апоел.:helou::vozbud:

И ја идам 95% ако ги пројдеме Апоел.Глеам карти у Југотон се продаваат, ако поминеме, за последно коло сигурно пак ќе има, така да од тука ќе си земеме.
http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/07_jul/prodajna mesta.pdf , најдоле видете.

НЕГО ПОРУКА ЗА АПОЕЛ... :)

Едит од Фантом - Кога ќе видам пак гениталии постирани од тебе по фан клуб, ќе одмориш месец дена.

И ја идам 95% ако ги пројдеме Апоел.Глеам карти у Југотон се продаваат, ако поминеме, за последно коло сигурно пак ќе има, така да од тука ќе си земеме.
http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/07_jul/prodajna mesta.pdf , најдоле видете.

НЕГО ПОРУКА ЗА АПОЕЛ... :)

Едит од Фантом - Кога ќе видам пак гениталии постирани од тебе по фан клуб, ќе одмориш месец дена.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Со душа чекам да дојде среда:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И јас дефинитивно не одам со АПОЕЛ (имаше шанси ама не испадна тоа планираното) и дај Боже да поминеме па ќе правиме план за идење за последното коло... исто и јас ќе кажам како Vac 13, брз гол до полувремето и после мислам дека "ќе падне мал камен од срцето" за во второто полувреме да притиснеме, да создадеме притисок пред голот на АПОЕЛ, одлична атмосфера на трибини и мислам дека ќе ја добиеме утакмицата... еве една слика како увертира пред големиот меч :smir:
23u7mur.jpg

Partizan nereseno Apoel

1.35 4.00 7.00

Вака стојат квотите во светските кладилници....
Нема врска ова ама сепак знаат кој е поквалитетен тим,останува уште да се докаже тоа:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom