Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Значи има Гробари и у Велс. :)
Дечки ја морам пак да си прашам, ќе ја даваат ли сеа у среда или тешко??

http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.php
Гласајте за Гробари

Овие денови нема да сум тука затоа со среќа момци и утре да ѓи згазиме Апоел со едно 2-3 гола:vozbud::helou:

LŠ: Krstajić ne igra na Kipru!:toe:.Мислам дека Иван Обрадович ќе може да го замени.:helou:

Гласајте на анкетата луѓе 50-50 е:vozbud:
Иначе за утре утакмицата играме без Крстајиќ ама ништо опасно,тука е Обрадовиќ кој во најмала рака ќе го замени добро:)
Очекувам да нападнеме и да ги напуниме,поквалитетна екипа сме секако,само што играме на гости,ама сепак очекувам победа макар и минимална...

Гласајте на анкетата луѓе 50-50 е:vozbud:
Иначе за утре утакмицата играме без Крстајиќ ама ништо опасно,тука е Обрадовиќ кој во најмала рака ќе го замени добро:)
Очекувам да нападнеме и да ги напуниме,поквалитетна екипа сме секако,само што играме на гости,ама сепак очекувам победа макар и минимална...
Сега гласав, треба да победиме:vozbud:

Еј момци дајте нешто инфо ако ја има на РТС,дома си земам пивце се собирам со друштво и ке лудуваме...
А ако ја нема дајте нешто стрим да се гледа,мора да се снаогаме некако...:):)

Обрадович ке го замени достојно Крстајич,солиден играч е,без секирации,ке го јадат грчките к******а немиен :vozbud:.
Ајде со срека утре....

Едвај чекам да дојде утакмицата:vozbud:
М.Божовиќ
Обрадовиќ-----Џорџевиќ------Гавранчиќ--------Кнежевиќ-----

Томиќ------Мореира-------Илиќ

Клео-----Диара-----Богуновиќ
Ахх да излеземе со ваков состав:)
Нема шанси ама ова е најнапаѓачката варијанта:)
Утре треба да се изигра да не се прими гол е најбитно,а за гол сигурен сум дека ќе дадеме,1 или 2 добри топки да има кон Дијара или Клео ќе падне гол,а Мо гарант ќе им намести неколку топки,само битно е да не ни прават многу шанси по десната страна каде секако сме најслаби,Обрадовиќ,Џорџевиќ и Гавранчиќ се многу поквалитетни на своите позиции за разлика од Кнежевиќ или С.Стевановиќ ќе видиме кој ќе добие шанса...
Средина имаме многу опасна,многу едноставно играме Томиќ и Илиќ ми се свиѓа тоа што штом добијат топка одма одат на продор и центрираат,за нападот нема што да се трошат зборови...
Значи најбитно е десната страна да се затвори,Јокан ова го знае 10000% така да сигурно ќе скрои некоја опасна тактика и тоа нема да се примети!
Климата која е и тоа како битен фактор оди во наша полза,затоа што сите очекуваа 40степени,баш спротивно последниве денови е посвежо навечер:)
Класа подобар тим имаме во најмала рака и очекувам утре да го докажеме тоа!
СРЕЌНО МОМЦИ

Ајде денес силовањеее, нека се реши уште у Кипар.:vozbud::vozbud:

Некој ако најде, нека стави линк за вечер, на Ртс пишува дека само на прв канал ќе ја даваат.

Ај со среќа вечер..2 разлика доста е за миран реванш..

:salut:

Победа макар и минимална е одличен резултат,недај боже и 0-0 не е до толку стражно зашто у Београд ќе ги напуниме,ама сепак да се победи утакмицава нормално е подобро,клупски коефициент се зголемува,додатна мотивација,самодовербата се зголемува и ред други работи...
Само да има на РТС и тооп:)

Победа макар и минимална е одличен резултат,недај боже и 0-0 не е до толку стражно зашто у Београд ќе ги напуниме,ама сепак да се победи утакмицава нормално е подобро,клупски коефициент се зголемува,додатна мотивација,самодовербата се зголемува и ред други работи...
Само да има на РТС и тооп:)

На РТС пишува дека само на прв канал ќе даваат, ако напраат некој промени и ја пуштат на Сателитска ќе биде одлично.

Ништо квиз пуштија,нема везе ајде ПОБЕДА!!!
Partizan: 27 M. Božović, 2 Stevanović, 4 Nenad Djordjević, 7 Tomić, 8 Petrović, 9 Cléo, 10 Moreira, 19 Ilić, 26 Diarra, 37 Obradović, 52 Gavrančić.
ете составот:)
http://www.partizan.rs/webtv.php?Jezik=sr&sec=8
радио пренос...
Изгледа второ полувреме ќе има пренос на сателитскиот канал,така како да разбрав!

1-0 губиме:jaj:
мора гол да дадеме,1-0 е најгаден резултат
баш тој Миросављевиќ го даде смрдлето,кој ќе чита изјави ќе се чатали:uvo:
Ајде ајде сеа ќе ги собереме:)

Ај у курац,сега Клео се буди ке видите...
Како можеа одма да примат гол бе :nerv::nerv::nerv:

Ајде бе нека дадат гол, како може сега слабо да играат!

Прво сме имале добри шанси,глуп гол сме примиле и сеа слабо играме...
ајде гол!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom