Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
sto da pravi koga zlezda nema pari da go otkupi i mu dolzi mnogu pari.
Krstajic e mnogu blisku do potpisuvanje so Partizan

Извинете моја грешка е за играчов,мислев дека е тој црнецот шо не го бива за к** едно мало,кепец.Мислев дека тој беше Клео....сум ги смешал.
Инаку овој баш ми се допага како игра,има стил на игра,добар со топката,но како што рече ВАЦ се мачи со повредите,дај боже да не е така и во Партизан,да се покаже во вистинско светло сакам.Има со кој да игра плус во Партизан,јака екипа се знае тоа.

И не е крив тој што сака да игра стандардно,да не се секира за парите,сепак тоа му е работа,од тоа живее.Не може за џабе да игра во Звезда,да ја чека уште долго време да му исплати парите.
Направил вистински избор дечкото...:vozbud::vozbud:

ЕДИТ:ВАЦ добро клипче и јас го имам.....ептен е јако:vozbud::vozbud::vozbud:

Една година адаптација додека да види што вреди у Београд:)
Паметен дечко:smir:

rakomet si zaboravil vac
Што може повеќе да се освои:)

6fpa9u.jpg

а клео се Клео да је звезду волео:vozbud:

ova nee nisto sigurno ama ajde koga vise pocna da se spekulira Oumaru Abubakar vo PARTIZAN,
http://sportal.rs/news.php?id=3798
isto taka se spekulira i za castilo sto igrase za zlezda deka moze da go zameni Zuka
Не ни го треба овој,од звезда доста ни е Клео.
Не дека е нешто којзнае што појачување ама дека е од нив.
Уште 2-3 играчи да земеме од кој 1 да биде ептен добар,се спомнува нешто Горан Ловре од Гронинген и за Крстајиќ веќе поодамна,пристигнати се некои Африканци у Партизан едниот игра у Хартс не знам точно како се вика...

Не ни го треба овој,од звезда доста ни е Клео.
Не дека е нешто којзнае што појачување ама дека е од нив.
Уште 2-3 играчи да земеме од кој 1 да биде ептен добар,се спомнува нешто Горан Ловре од Гронинген и за Крстајиќ веќе поодамна,пристигнати се некои Африканци у Партизан едниот игра у Хартс не знам точно како се вика...

Toj oд Хартс што се се вика Есме Менса во него гледаат како замена за Жука. Него друга интересна работа е тоа што Партизан ќе преговара со уште неколку играчи од Жлезда и бивши фудбалери на Жлезда се работи за Абубакар напаѓачот но и за Сегундо Кастиљо играчот на Евертон поранешен играч на Ѕвезда станува се по инетересно Томиќ е луд како ги дупи комшииве леле леле :vozbud:

Наскоро клубов ќе ви се вика, Црвена Звезда Б :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom