Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
eve kako zapocnalo derbite Radosav Petrovic Raca noviot ljubimec na Jugot protiv petkovic:
Tajna tunela
Predigra nedeljnog večitog derbija odigrala se u tunelu „Marakane"! Naime, već tada su krenula verbalna prepucavanja između Nikole Petkovića i Radosava Petrovića.
- Koliko sam uspeo da čujem, Petković se obratio Petroviću rečima: „Juče si se ispilio, a danas si došao na „Marakanu". Naravno, Raća mu nije ostao dužan i doslovce mu odgovorio: „Juče sam se ispilio, a danas ću da ti j.... mater.":pos2:
image.jpg
Šta ćemo sad?...Fudbaleri Zvezde u nezavidnoj poziciji, ostali i bez pobede u derbiju i bez para

da gi ostavime niv deneska vo 12:00 e zdrepkata za liga na uefa a ti e neka ja brkaat sega vojvodina

ZVEZDU DA MI PONUDE ZA DZABE DA JE JEBEM JA,NE BI JEBO JA JER KURVA JE CIGANSKA
!!!
GAY E ZA VO ZATVOR,TOJ NEMA COVECKO PONASANJE ZATOA E U ZVEZDA SI JA NAJDE SREDINATA

GRUPA C
1.Sevilja
2.Studgart
3.Sampdoria
4.PARTIZAN
5.Standard
lele be kakva sreka imame znaci u najjakata grupa se padnavme
od petti sesir STANDART ccc
kolku lesni grupi ima nie bas u ovaa ali jbg imame sansa da ja projdeme

Ептен тешка група!Плус и Стандард оваа година е опасна екипа и тешко ќе биде со нив!Но мислам дека ако играат како против Фенер можат да го земат 3тото место или па зашто да не и 2!Ајмо напред ГРОБАРИ:smir:

1. KOLO (četvrtak, 23.10.2008.):
PARTIZAN - Sampdorija
Sevilja - Štutgart
(Standard je slobodan)

2. KOLO (četvrtak, 06.11.2008.)
Štutgart - PARTIZAN
Standard - Sevilja
(Sampdorija je slobodna)

3. KOLO (četvrtak, 27.11.2008.)
PARTIZAN - Standard
Sampdorija - Štutgart
(Sevilja je slobodna)

4. KOLO (sreda, 03.12.2008.)
Sevilja - PARTIZAN
Standard - Sampdorija
(Štutgart je slobodan)

5. KOLO (četvrtak, 18.12.2008.)
Sampdorija - Sevilja
Štutgart - Standard
(PARTIZAN je slobodan)

dobar raspored na 23-ti doma da gi tepame sampdorija ke bide polesno ponataka!

со стандарт дома, тоа е добро, а и сампдорија не е некој баук, у многу лоса форма се , предпоследни се у италија, можемо и нив да ги истепамо :vozbud:
ако ги тепамо двете утакмице дома мислим дека смо трети сигурно

abe sea so sampodorija doma bod mora da osvoime vo najlos slucaj,normalno na sekoja utakmica ke odime na 3,so standart e dobro doma sto igrame mislam deka doma ke gi dobieme a na gosti kaj favoritite odime na iznenaduvanje!
tipuvam X na utakmicata so studgart u gosti !

interesno klipce za idninata na nasite komsivki:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ау бе многу тешка група ни се падна,стварно немаме среќа..али не се знае !!

Zasto kutiteeeeeeee,zasto kutiteeeeeeee,zasto kutite picke ciganske zasto kutite........

Proadjame sigurno.

koga FSS gi zastituva mozebi policijata ce ja istera rabotata krivicna prijava za GEJ mozna kazna zatvor od 3meseci do 1god

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom