Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно вчера Мореира прикажа бледо издание,не се виде никаде на теренот..дали позицијата не му беше погодена или незнам шо му беше.Се надевам дека ќе биде фит за реваншот и ќе прикаже што знае..

2 недели немаше тренирано Мореира пред утакмицава и на инекции играше вчера!
Дај Боже да биде 100% спремен за реваншот тогаш ќе биде друга приказна.

mu falat i edno 30 cm u visina pokraj onie volovi na Anderleht...totalno se izgubi...

Абе дечки,Томиќ и не е толку лош само што кога ќе ја фати топката се заборава иначе дечкото си има стил и добар дриблинг,само некој треба да му објасни што е тоа колективна игра.Радиша го прокоментирав и мислам дека подобро некое дете да ставиме да брани од школата на Партизан него тој,Смиљаниќ ТАПА,Илиќ има голема желба,Илиев ТУПИ на моменти,Лазевски добар(3+):) И за Богуновиќ малку повеќе шанса зашто дечкото има талент ама никој не му дава да се покаже и докаже.

Djabe mu e stil i dribling...koa topka ne fati vcera a teba site kontri preku nego da idat... i aj ke primi topka i dribla u mestio glumi Ronaldinjo nesto...takvi ic ne ni trebaat u sostav...treba Stanojevic malce da gu spusti na zemja inace vaka ne go biva...

Се сложувам за Томиќ,има несомнено супер квалитети,дриблинг брзина ,па и шут нема лош ама себичен е и многу ја дрви топката,му помина лимитот на него мислам.

Nemanja Tomić je i dalje prvi pik Fiorentine. Ako uzmemo u obzir sklonost Italijana da stvari završavaju poslednjih dana prelaznog roka, onda ništa nije sigurno do kraja avgusta.

Ај да се порадуваме малку,ете го можеби ќе си оди.

А
Radiša Ilić ne može da veruje da je pogrešio kod drugog gola Anderlehta.

"Krenuo sam na loptu, Kalu se zagradio, nisam uspeo da ga obiđem i to je to. Gledao sam snimak, deluje traljavo. Nisam oka sklopio, non - stop vraćam film", rekao je golman Partizana.

Zna da ga navijači krive.

"Čuo sam da su ogorčeni, a u pravu su...", svestan je Ilić greške, ali se nada da ga to neće slomiti.

"I dalje imamo šansu, pokazali smo da možemo protiv njih da igramo. Daćemo sve od sebe u revanšu", obećava Ilić.

Partizan neće igrati nijedan meč do revanša, u klubu razmišljaju da li da promene golmana za utakmicu u Briselu, a Stanojević je uzeo u zaštitu Ilića. Međutim, on će se konsultovati sa Pandurovićem, trenerom golmana, pre bilo kakve odluke.

Nemanja Tomić je i dalje prvi pik Fiorentine. Ako uzmemo u obzir sklonost Italijana da stvari završavaju poslednjih dana prelaznog roka, onda ništa nije sigurno do kraja avgusta.

Ај да се порадуваме малку,ете го можеби ќе си оди.

Ovoj samo za u Anglija e...tamu moze da dribla kolku saka ...mislam deka tesko deka ke se snajde u Italija...ali aj so pobrzo si ide toa bolje

Ovoj samo za u Anglija e...tamu moze da dribla kolku saka ...mislam deka tesko deka ke se snajde u Italija...ali aj so pobrzo si ide toa bolje

У Италија без нозе ќе остане,италијанците не сакаат и не трпат многу кога некој сака да си игра со нив,особено не со одбранбените играчи.

Ако си оди Томич мислам дека Давидов ке му биде достојна замена барем така заклучив од мечот со Андрлехт.

Многу боље опција е Давидов од Томиќ.
Иначе и тој Галешиќ игра на истата позиција јас го гледав на една пријателска топ играч е ама има уште проблем со документите не знам што е работата.

Многу боље опција е Давидов од Томиќ.
Иначе и тој Галешиќ игра на истата позиција јас го гледав на една пријателска топ играч е ама има уште проблем со документите не знам што е работата.

Ja kao sto znam e deka klubot od koj sto dojde(od Slovenija) bara od nas osteta za nego okolu 100 000 ili 200 000e ...a Partizan nejke da plati deka go zema kako sloboden igrac...i ovie sea mu pravat problemi so dokumentite...stvarno steta za nego deckoto ima golem talent i bi ni bil od ogromna korist!

Еве ви го партизан!

44404_1585845089222_1328624644_31552669_7837140_n.jpg

Еве ви го партизан!

44404_1585845089222_1328624644_31552669_7837140_n.jpg

Ај премотај од почеток на фан клубот и види колку луѓе ја имаат ставено таа слика и дека 100 пати е зборено за тоа... ама нели, некој од досада нема што да прави и од време на време се*ете по фан клубовите... 25 години си мајку му стара, земи иди прошетај малку, седни во некој кафич, пи*ки ова она, ја ли да те учам... :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom