Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Zosto sramota ??
deckoto si e pro i go boli nego k*r za rivalstvoto i sto ke recat delije samo ima zelba da prodolzi da igra u Srbija i ako mu ponudat ubav dogovor zosto da ne...
mene licno ne mi smeta,bas ni treba nekoj iskusen igrac...

--- надополнето ---

U Partizanu demantuju da razmišljaju o Lazetiću.

"Nema ni govora o tome, nismo zainteresovani za njega", rekao je Nađ.

Reakcija Zvezdinih navijača bi bila žestoka, zanimljivo da je rođeni brat Nikole Lazetića, Žarko, igrao u Partizanu, dao i gol Zvezdi u derbiju.

Lazetić je na odmoru, čućemo i njega, ali su male šanse da se ovaj transfer ostvari.

Zosto sramota ??
deckoto si e pro i go boli nego k*r za rivalstvoto i sto ke recat delije samo ima zelba da prodolzi da igra u Srbija i ako mu ponudat ubav dogovor zosto da ne...
mene licno ne mi smeta,bas ni treba nekoj iskusen igrac...

--- надополнето ---

U Partizanu demantuju da razmišljaju o Lazetiću.

"Nema ni govora o tome, nismo zainteresovani za njega", rekao je Nađ.

Reakcija Zvezdinih navijača bi bila žestoka, zanimljivo da je rođeni brat Nikole Lazetića, Žarko, igrao u Partizanu, dao i gol Zvezdi u derbiju.

Lazetić je na odmoru, čućemo i njega, ali su male šanse da se ovaj transfer ostvari.
За кого бе викаш про???
за ваков имбецил?

hh abe ovie od Fox se pokazaa deka se ciganska televizija i ne gleam so e cudno tuka...si lecat komleksi posle derbii!!:)
inace ke go serat na pocetok ali ke dae gol posle na derbi i nikomu nisto

Јас би почнал со Шчеповиќ-Клео во напад,а на полувреме да се убаци Богуновиќ,пошто он е 10-ка за џокер играч :)
Утре очекувам победа без примен гол,овие никад у живот не сум ги гледам ,затоа не знам ни самиот што да очекувам од утрешната утакмица!

cice.jpg

Crniov dres jak!
inace bi bilo jako da napravat i so bordo plava kobinacija mn jako ke ispadne...

pib835.jpgvaka otprilika nesto ...epten merak mi pravat boive:)

34964_1528115560928_1175866130_3268656_5397632_n.jpg :nesvest:

Последниот дрес на Маја е најубав :)
Вечер почнува конечно новата сезона за нас,среќно момци!!!

Убо ќе биди да ја започниме сезоната со победа :) Сепак, типувам на тврда утакмица, 0-2 гола.

vnebh5.jpg

Со среќа вечер.. 3 гола разлика доста ќе се :Р

ај ако може без песимизам . какви 0-2 гола . мора демолирање . без разлика во каква состојба е тимот на партизан . која е таа ерменија на клупски план ? 3:0 минимум. напред гробари !

ај ако може без песимизам . какви 0-2 гола . мора демолирање . без разлика во каква состојба е тимот на партизан . која е таа ерменија на клупски план ? 3:0 минимум. напред гробари !

Ако дадеме гол до 15 минута може после да има и петарда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom