Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
na JUG da ne ides??:wink:
Изгледа не,пошто ќе одам со професор и уште еден човек,кога ќе се осигурам ќе пишам,можно е и да има едно место во колата па случајно некој ако сака од форум да дојде...
Деновиве се ќе знам !

Јас ако идам ќе идам на ЈУГ, и јас исто ќе знам овие денови што како :wink:

Ја требаше да одам но се деси што се деси па здравје на квалификациите за ЛШ ќе идам :) :)
Вие што ќе идете сликнете некои фотки малце да плакнеме очи :)

не е тоа тоа од трибина да сликаш,од југ поготово никако...
izaberipartizan.com
тука ќе гледаш :)

Ја требаше да одам но се деси што се деси па здравје на квалификациите за ЛШ ќе идам :) :)
Вие што ќе идете сликнете некои фотки малце да плакнеме очи :)

Ќе поставам ја, иам поглед од повисоко :)

Одбијен захтев Звезде

Вечити дерби играће се, готово сигурно, у суботу 8.маја у 18.30 часова на стадиону Партизана у Хумској.

Црвено-бели су тражили померање сусрета за један дан (недељу), јер у среду имају обавезу у финалу Купа, али је очигледно да такав захтев није прошао, имајући у виду чињеницу да на РТС-у веч неколико дана иде најава за суботу - пише Спортски журнал.

epa se sjebale malce..

inace citam deka utre na kupot koj se igra na JNA ke ima 15000 cigani pa planiraat akcija istovremeno da kupat karti i za derbi pa da popunat zapad i istok..mislam stvarno toa ne smee da se dozvoli..

Филмови си прават,остај ги ....

Partizan i dalje bolji od Zvezde

Uprkos porazu u polufinalu Lige šampiona, Barselona je zadržala prvo mesto na listi najboljih fudbalskih klubova sveta, koju svakog meseca objavljuje nemački Institut za istoriju i statistiku fudbala. Kako prenosi Tanjug, najbolji klub iz Srbije i dalje je Partizan, koji je u odnosu na prošli mesec pao za jedno mesto i sada je 66. Crvena zvezda je popravila plasman za dva mesta i zauzima 118. poziciju. Drugo mesto na listi zadržao je Estudijantes iz La Plate, a plasman su popravili finalisti Lige šampiona Bajern i Inter. Inter je sa 11. skočio na treće mesto, dok je Bajern sa desete dospeo na šestu poziciju. Istorijski plasman ostvario je engleski premijerligaš Fulam, koji se zahvaljujući ulasku u finale Lige Evrope sa 23. probio na deveto mesto, dok je Mančester Jujated posle mnogo godina na ivici ispadanja iz deset najboljih.

Beogradski crno-beli su i dalje najbolje plasirani tim sa teritorije bivše Jugoslavije, jer zagrebački Dinamo trenutno zauzima stotu poziciju, a u proteklih mesec dana pao je za 12. mesta.

http://www.mondo.rs/s168885/PARTIZAN-_Odgovara_i_bod_ali_idemo_na_pobedu.html :wink:

ТИТУЛААA, ТИТУЛААА... :vozbud:

Mile ReD DeViL напиша:

Зa Победе, За Миран Сан, За Титулe, За ПАРТИЗАН !!! :)

4sldo5.jpg

Пак ќе треба на нет да се глеа вечното дерби на Ртс пишува дека само на првиот канал ќе го има преносот но не и на РТС сат:tapp: Ваљда ќе сменат распоред...

Пак ќе треба на нет да се глеа вечното дерби на Ртс пишува дека само на првиот канал ќе го има преносот но не и на РТС сат:tapp: Ваљда ќе сменат распоред...
Ќе сменат бе, утре би требало да стават најава.

Утре суди истиот судија кога тепале 4-1 звезда во дерби,свирна пенал за нив,црвен за нас...
Иначе читам по форум имало чист црвен картон за Баста на 1-0 за нас нормално не му дал црвен,значи ебана работа со судијава....
Ипак ако изиграме ние добро нема потреба од размислувања за тоа кој ни суди,се надевам дека ќе нема потреба и ќе победиме.

Djabe ti e ako igras dobro.. vakov sudija moze mn raboti da smeni so dva poteza zatoa brine malce rabotava..:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom