Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овчари, од вас слика чекам цела сезона... ај поставете една, атер за мене, ако не е проблем :smir:

Абе овчари, од вас слика чекам цела сезона... ај поставете една, атер за мене, ако не е проблем :smir:

А шо толку со таа слика си запнал...чекај малку...вие 3 години играте и навивате у прва лига па од оваа почнавте со слики и клипови...прочитај малку наназад,прва година,не сме уште убаво организирани...се надевам дека од другата година ќе гледаш и слики и клипови...:helou:

А шо толку со таа слика си запнал...чекај малку...вие 3 години играте и навивате у прва лига па од оваа почнавте со слики и клипови...прочитај малку наназад,прва година,не сме уште убаво организирани...се надевам дека од другата година ќе гледаш и слики и клипови...:helou:
Брату, јас ништо не кажав лошонамерно... Сакав да ве видам што сурат сте, прати ми приватна порака ако сакаш... Не сакав да ве осудувам, сакав да продискутираме што и како сте, но ако ти е проблем, не поставувај слика, нека ти биде.. Поздрав:smir:

Имаш еден клип на јутјуб....пиши ovce pole и ке видиш надоле.Поздрав ! :baeh:

Ако изгубивте, вие што очекувавте победа:pos2:!Фени е шампион ,но ,ислам оваа година Фершпед е најјакиот.

Ако изгубивте, вие што очекувавте победа:pos2:!Фени е шампион ,но ,ислам оваа година Фершпед е најјакиот.
Абе Злате Работнички ако е јак и ке го тепаше РИЛСКИ а не да губе од нив и тоа дома а ни цревата му ги извадоме само ке ти кажам дека уште сега КАВАДАРЦИ ја чуствува ТИТУЛАТА биди позз и следи ја кошарката

Нови засилувања во Овче Поле,тоа се Србинот Ненад Стојанович (кој е дојден во Св Николе) и Американецот Скот О'галахер (треба да пристигне)...и двајцата се на позиција бекови,ќе се пробаат овие денови и ќе видиме дали ќе задоволат со своите игри...:helou:

Абе Злате Работнички ако е јак и ке го тепаше РИЛСКИ а не да губе од нив и тоа дома а ни цревата му ги извадоме само ке ти кажам дека уште сега КАВАДАРЦИ ја чуствува ТИТУЛАТА биди позз и следи ја кошарката
а фени изгуби од левски што ги изгоревме и дома и у гости шшшшшш....тишина:pos2::pos2:

Нови засилувања во Овче Поле,тоа се Србинот Ненад Стојанович (кој е дојден во Св Николе) и Американецот Скот О'галахер (треба да пристигне)...и двајцата се на позиција бекови,ќе се пробаат овие денови и ќе видиме дали ќе задоволат со своите игри...:helou:

Ova malku ne mi e verno.....preodniot rok e zavrsen.....duri i za stranci....Ovce Pole moze da gi proba igracite, ama za slednata sezona

Утре во Скопје ќе има пријателски натпревар Торус-Овче Поле во 15:00 за да се проба новиот млад српски кошаркар Ненад Стојанович,а утре би требало да пристигне американецот Скот О'галахер така да во четврток повторно пријателска со Торус (само незнам каде),како загревање за во Сабота во Битола со Пелистер :helou:

Дакаре чекам одговор...или не ти држи да вратиш

ajde so noviot igrac do pobeda vo bitola

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom