Z
ziko bt
Гостин
abe i to peku ako ne svakas so pisam i jas pola ne ti svakam pa nikomu nisto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не зборев за овче поле зборев за фени пошто опинците живеат у соништата!!!На фени му давам уште пола сезона рок и толку е после ќеИле Фени од кога е клуб бе ????Овче Поле има клуб во Фудбал не во кошарка од 1960 некаде,а Ракомет е еден од најпознатите клубови во историјата :uvo: И овие од Фени нека си ја удрат главата малце оти од такви скапи играчи може тимот да пропадне поздрав
Како вие 20 години:baeh::baeh:Не зборев за овче поле зборев за фени пошто опинците живеат у соништата!!!На фени му давам уште пола сезона рок и толку е после ќе![]()
Што сакаше писателот да каже појасни малцеКако вие 20 години:baeh::baeh:
Иле Фени од кога е клуб бе ????Овче Поле има клуб во Фудбал не во кошарка од 1960 некаде,а Ракомет е еден од најпознатите клубови во историјата :uvo: И овие од Фени нека си ја удрат главата малце оти од такви скапи играчи може тимот да пропадне поздрав
:bravo::bravo: овчари некој приговор или било кој друг??
e ajde sporedvate sv nikole so kavadarci vo sport ne mozi
jas licno ovce pole e prv klub so go znam od sv nikole
:bravo::bravo: овчари некој приговор или било кој друг??
Ама не сега јас се изреволтирав дечкто уверува дека они се по спортски град од нас и ми кажува во што биле подобри за тоа јас му доставив факти за Кавадаречките спортски колективи ако он може да парира на тиа успеси нека напише слободо![]()