Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
абе ти имаш друга работа освен шо замараш на форумот.....си пукнал 910 поста за 1 месец.......нема спас за тебе мајке ми.....

Радикал немој да лажеш дека тапанарот е од Алпина! Од Енерџи Бенд е!!!:nesvest:

Јас јавно се извинувам и морам да го корегирам мојот сограѓанин. Не е ни од Енерџи Бенд е. Само што ја добив снимката од последниот нивни спот, сниман во неделата, кога тапанот беше на екскурзија во Скопје, поради што групата Сателити мораа да импровизираат и да снимат спот без тапанот.

Со задоволство ке ви го дадам и вас задоволството да видите со каква музичка група Козари се збратимени во поглед на навивачките реквизити, во случајов тапанот:

Јас јавно се извинувам и морам да го корегирам мојот сограѓанин. Не е ни од Енерџи Бенд е. Само што ја добив снимката од последниот нивни спот, сниман во неделата, кога тапанот беше на екскурзија во Скопје, поради што групата Сателити мораа да импровизираат и да снимат спот без тапанот.

Со задоволство ке ви го дадам и вас задоволството да видите со каква музичка група Козари се збратимени во поглед на навивачките реквизити, во случајов тапанот:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Бриши постов зошо ќе умрам од смеење:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: RADIKAL na dusa ke me nosis.... hahahahahaahah se ugusiv !!!!!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: RADIKAL na dusa ke me nosis.... hahahahahaahah se ugusiv !!!!!
Ај ако умриш може ќе ти дојдиме на погреб не за друго него блага пченица да касниме:pos2:

феномен признај си ама озбилно дека се најде во клипот:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Феномен е вториот од лево (мало појаснување за оние кои не се 100% сигурни дека е он)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom