Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
едно ке те питам? имаш ли фасада на зградата дома шо се праваш оти живееш у палата ? и зашо си толко глуп

Абре сељачишта, каде видовте дека јас кажувам дека живеам во палата? Живеам во стан, во обична зградата...и да, ако вас фасадите ви паѓаат на зградите, кај нас не паѓаат. А ти го истураше патилџанот?

Абре сељачишта, каде видовте дека јас кажувам дека живеам во палата? Живеам во стан, во обична зградата...и да, ако вас фасадите ви паѓаат на зградите, кај нас не паѓаат. А ти го истураше патилџанот?

А 50 разлика?

па говораш нешто тај там живел тај у 2 соби 3 фамилии незнам ти шо а сам си признаваш оти живееш у обична зграда.
Не живеем јас у зграда си имам кука не се секири ти.

А ви колку сте бе?:tapp::tapp:
Од 250 повеќе не сте а тие другите се кога има нешто поголемо:jaj:

proceni kolku sme !!! ova utakmica e doma :

ova e gosti so rabotnicki i ti tvrdam deka ima 500 navivaci

eve ti gosti vo kvadarci

pa sea ti vidi dali sme 250 dusi

abe so me zadevas sea mene nz so te boli vistinata deka nemate pojma od navivanje zal mi e ama toa e toa i svi ne nadvikale koga toa duri se tepavme so dzandarite abe nz kako nemas stram da zboruvas ve zaginavne neznaevte kako da ni vratite samo nz so ti e filmot sakas da se pofalis neso demek jaki sve abe aj kazi iskrteno dali ne vi bevme vodzi ko iggraja feni-mzt za kupot toj vodzata vas prvo nas ne prasuvase za pesna pa posle vas vi ja kazuvase da ja peete :vozbud::vozbud::vozbud: i najako od se bese ko ja zapejvte bojan 13 na femili a oni vrska nemaat so komiti ali toa e toa selja4ana teska sve :vozbud::vozbud::vozbud: ama najmnogu vi vredat tapanite za na svadba so vi se jamaha bea mislam :vozbud::vozbud::vozbud:

deckovo ve ubi !!

Абе ова се на дербиња или големи утакмици :toe:

Е па од 8 противници ние само на гостувањето во Соколи бевме 70-80 души. Не знам што сакаш да кажеш со тоа јаки утакмици. Ние колку што бевме со Соколи во гости, вие сте севкупно толку Лозари, 70 души

А зошто на секоја утакмица не бидете по 500 души навивачи а?Ако сте секогаш најдобри како што кажувате !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom