Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се вложи по 1 милион евра на сезона ќе гледаме одгодина стварно многу добра кошарка!

Малку филмови се направија ама ај не е битно никој нема да вложе 1 000 000 евра во никој клуб веруј за некои помали суму можеби да се збори али за оваа цифра не верувам а за Витамика не е точно пошто тие сега ја превзедоа Фк Победа и затоа некако не ми е изводливо тоа затоа што не располагаат со многу средства финансиски.:salut:

Знам се снајдов но сепак фала инаку овој тим воопшто не постои или во спротивно ако не му е сменето името нешто.:salut:

aj malku prolistaj po germanskata prva liga da vidis dali ne postoi tim pod ime ulm...

aj malku prolistaj po germanskata prva liga da vidis dali ne postoi tim pod ime ulm...

Ок моја грешка пошто јас ги барав само под името Ратиофарм а за тоа УЛм не сум знаел и затоа не сум ги приметил.:salut:

Добро,ваше право шо не верувате. Ама од година ако испадне така шо да прајме? Ако не биде јас си заминувам од форумот засекогаш

А шо се жалат Струмичани немало да играат веќе? Ако има некој право да се луте-тоа сте вие

cccc vidi gi buljasive ke se otkazuvale hehehehe
ako nas ni cue, i neka se otkazat...

Kакви милиони во кошарка бе што тресете??Кој е тој што ќе вложи толку пари во кошарка??Тука нема многу многу повратни пари не е ова фудбал...Тука се влага една-две години во кошарка се перат пари и се искача...

cccc vidi gi buljasive ke se otkazuvale hehehehe
ako nas ni cue, i neka se otkazat...
Подобро вие откажете се нема што да играте,со провокации нема да влезете во финале :.!.:

pa vasite se majmunite so se palat na provokacii:vozbud:
ps: cestito poraz hihihi pak neka vi se palat igracite...

Ајде нека ни е честито.Сега на ред е едно добро гостување(и на екипата и на нас) во струмица па после нека пука во Јане Сандански и со господ напред во финале....

значи 92:83 на крај честитки добра игра имаме шанси зашто да не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom