Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
После оваа утаκмица мислам а и се надевам деκа зивче ќе си замине па ни во лисици не веρувам деκа може да игρа ми се повρаќа κога го гледам,се гледа деκа на еκипава не и тρеба многу диκсон тρеба да остане уште еден беκ место зивче и еден центаρ под хитно неκа го избρκаат илу иван или овен сеедно κој заρаботува повеќе тој и митев моρа да остане тρенеρ

Катастрофа бре , ја шитнаа утакмицава одредени фаци , можевме да ги добиеме Партизан само малце подобра одбрана да играа 2 полувреме ...

Играме без центри,не ни треба тренер,Боби ќе биде добар ,али мора добар центар и Зивчевиќ да се избаци

можам да го пофалам Стајиќ, има потенцијал, само треба повеќе да шутира..

Koj kur e so Lucic be. 35 minuti go igra a vrska nema, pa smeni go be... Vtoro poluvreme centarski go izgubivme, ne nadskokaa. A i zivce......

Лучич дрво,второ полувреме нема кој не направи офанзивен покрај него..зивчевик камен..

Одамна неам пишано немав ни желба ни време кога . како прво КОНЕЧНО се гледа желба за игра после 2-3 месеци играње ко балерини . второ - Боби Митев според мене е меѓу најдобрите кошаркарски тренери во Македонија така да може и да остане ама може и да се донесе некој поискусен ( тоа за Мута Николич самиот денес изјавил дека нема шанса ма да и ако дојде добредојден е ) . и да ЗИВЧЕВИЧ мора да се избрка уште вечерва по можност да го остаат во некоја селендра во србија никад да не заигра .

Сезоната не е изгубена далеκу од тоа само да се донесе κвалитетен центаρ и неκој баρем малце подобаρ од зивче и диκсон да остане сепаκ немаме досега во аба неочеκуван поρаз назад се κои тρеба да ги тепаме у гости на пρ.следна со игоκеа

Bobi Mitev moze da bide temelot okolu koj ke se gradi timot. Ne e potreben ni muta ni sveti muta.
Tie jaki pari sto bi gi zimal podobro neka gi nasocat kon centri i toa e toa.

Доста е со мењање тренери ај преку кур више , срамота е 3 тренери сменивме за помалце од 1 месец...време е да се изгради добар тим :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom