- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
4та четвртина уште повеќе.!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИГОР МИЈАЈЛОВИЧ ! Man of the match
Мајсториште невидено еј, лелеле само така нека продолжи, не знам со кој дебатирав тука кога ме убедуваа дека Кочов бил боље од него.![]()
Како и да е добра игра и од Кочов ( добро е кога се има конкуренција), само нека продолжат така мајсторите, мислам дека после оваа победа има да ги мелат сите екипи со +15.
ГО ЕБАМ ЈАС РАБОТНИЧКИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!
Кочов пред Грне во СЕКОЈ МОМЕНТ. Не заслужува да дреме на клупа 40 мин. а Грне да игра 25 минути... во ова мислам дека секој би се согласил и нема што да оспоруваме тука бидејќи Грне игра само одбрана а знаеме дека Кочов е експерт у одбрана а исто така би бил корисен и во напад.Јас бев од едните што мислев и се уште мислам дека Кочов заслужува повеќе време на паркет. Денес дури беше во стартната петторка и добро се покажа, дефинитивно подобар од Грне. Инаку Мијајловиќ се гледа дека влегува во форма, асистира, поентира, секоја чест се гледа дека има напредок, во однос на првиот дел од сезоната кога беше изгубен. Не можам да коментирам за натпреваров денес со оглед на тоа додека гледав МЗТ се покажа во слабо светло, после тоа следувало бришење на паркет.