- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Има пари он,не грижи сеОн кога имаше повеќе пари не не зема, не па сега:wink:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има пари он,не грижи сеОн кога имаше повеќе пари не не зема, не па сега:wink:
Смешко ти го:pos2::pos2::pos2:па вие само на форуми сте јаки и еве гледам многу се палите сигурно
пред комп. а ако е за тоа кој е појак прашајте ја радикалча зошто ја снема едно време :helou:
:pos2:
Реагираат навивачите на еден од нашите најголеми и најтрофејни клубови.
Цитат од денешниот број на Македонски спорт.
Најтрофеен :3:![]()
Знам дека е погрешен потег,но зошто Кирил си замина?Беа во прашање пари,подобри услови во Вардар(мислам на тренинзи,тренер),или што е работата ако знае некој де.:wink:
Епа од другата сезона ќе игра во Работнички за 1100Podobri uslovi i duplo pogolema plata.1000evra zima sega mislam :wink:
Знам дека е погрешен потег,но зошто Кирил си замина?Беа во прашање пари,подобри услови во Вардар(мислам на тренинзи,тренер),или што е работата ако знае некој де.:wink:
sto zima u vardar be 1000evra po tretinka mesecno im davaat od platata nemaat leb da jadat igracite od strana so se vikaat sreka jadat u idadija inace ke izumrea ko gluvci:pos2::pos2:
a za u rabotnicki ima vreme da dojde,koa ke stane ""gotov"" togas ke dojde vo rabotnicki toa da bide jasno heeh poz
edit: ''gotov"" igrac propustiv da napisav zivinete:smir:
Се си знаеш ти што е во врска со кире тоф тоф тофPazi da ne zaigra za Rabotnicki... Go baraa minatata sezona za 1500 evra ama ne otide deckoto.... NE STANUE SEKOJ PEDER, ZA PARI
Се си знаеш ти што е во врска со кире тоф тоф тоф