Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
па ти провоцираш затоа може да те банираат..јас објаснувам убаво и без провокации али тебе ако те боли за вашите постапки не треба на мене да се лечиш..а у секое време сум спремен...
За атлетика :pos2::pos2::pos2:

за бегање???:pos2::pos2::pos2::pos2:нема врска ај да оладиме тапа се муабетиве а за нас ти казав ке се видиме!!!позз
неможе така ...ти ме знаеш јас тебе не покажи се прво кој си како си..јас се покажав зашто не се плашам од никој и ништо...си можам...ја имам таа привилегија

неможе така ...ти ме знаеш јас тебе не покажи се прво кој си како си..јас се покажав зашто не се плашам од никој и ништо...си можам...ја имам таа привилегија
кај се покажа?

епа убаво бе дечко што се показа!па нели ти се многу спремен и не се плашиш од никој и ништо?ако е така што се замараш кој сум јас?немој ти ич да се замараш ја ке се замарам за тебе да те најдам ти само уживај си и резервирај кревет во градска!!!ај сеа не ме замарај гнидо една мочана!!!

Покажи се гнидо да те превртиме.Стави бе слика тука

абе седи мирен ти не ја знаеш нивната организациона дружина која е наречена „Дива Младина“ праат партали таму низ кавадарци пази ке ти дојдат у италија после ни сицилија не ти помага :pos2::pos2::pos2:

за слика тука или линк од некого се јаде перманентен бан а постов твој сеа го пријавувам да превземат нешто

абе седи мирен ти не ја знаеш нивната организациона дружина која е наречена „Дива Младина“ праат партали таму низ кавадарци пази ке ти дојдат у италија после ни сицилија не ти помага :pos2::pos2::pos2:

за слика тука или линк од некого се јаде перманентен бан а постов твој сеа го пријавувам да превземат нешто
бравооооооооооо пичко бравоооооооооооооо ај сеа иди викни и полиција да ти ебам тоа гнидата глупа!

Го читам муабетот ... и уше неможам да сконтам од кај се убаци КОЗАР-ИСТОК со неговите навреди према милото ни Скопје =) Ахххх комплекси на нижа вредност =)

пс:Зеленашите е тапа

Го читам муабетот ... и уше неможам да сконтам од кај се убаци КОЗАР-ИСТОК со неговите навреди према милото ни Скопје =) Ахххх комплекси на нижа вредност =)

пс:Зеленашите е тапа
„Дива Младина“ тоа е екипата

бравооооооооооо пичко бравоооооооооооооо ај сеа иди викни и полиција да ти ебам тоа гнидата глупа!
Банирани по 3 дена. Контролирајте се, ова е опомена пред перманентен бан. А city park boy е отстранет од дискусијава. Нема што да бара во Фан клуб на МЗТ, кога е фан на Работнички.

Ако и понатаму проодлжи да се сведува дискусијава на пцуење, темата ќе биде затворена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom