Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me boli kur kolku sme,a treba i tebe da te boli kur.Toa e kaj nas...Ke ostanete najdobri da ama ke vidime dali 4-5 godini...Inace na koki rucecite...hahaha uste pagaj na toa.I 30 dusi da sme ke ve ebeme ke...Ajde sea papa ke se vidime na sezona!!!
уште постои сити парк бојс ? нели се распаднавте ?
уште постои сити парк бојс ? нели се распаднавте ?
Abe mocko,mene iskreno mi e gajle kolku sme...Ja sum bil i poise koga imalo i ke bidam i poise koga ke ima...A vie nemate so da kazete osven kolku sme i so praime....Pa so na kurov ste napraile be kurtoni edni,edna koreografija ubava ne ste osmislile...Se tesite so toa kolku sme za da go vadite toa Maalskiot tim koj sto 30 godini nemoze da uspee samo na dnoto sedi...Cccc se gleda najisfrustrirani na forumov ste...site zabeluzvaat.Aj furaj si
Еве една информација од мене за вас...Вчера тато седел со Виктор и Виктор му рекол дека ќе игра за вас оваа сезона..:helou:
Аха,ВИКТОР КРСТЕВСКИ ...:helou:Зошто бе?Добар играч е,по 15-20 минути на утакмица.:helou:Може да игра и како 3ка и како 4ка.:wink:Кој Виктор бе, Крстевски? Божееее