Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.327
- Поени од реакции
- 5.487
Тик Так, Тик Так!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала богу.... само не Потер......било кој само не Потер бар Абате нека е само не Потер.
Тик Так, Тик Так!!!
За го тргнат треба да испаднеме од групи у ЛШ и на паузата да сме надвор од топ 4.....у тој случај мислам дека ќе размислат да го сменат.Nikoj dosega ne pisal nisto osven ovoj Sebba , j toj pisuva deka Milan povise se spremar za sledna sezona za nov trener , ne sakat kratko resenie
Не знам колку Наполи се абициозни ако Гарсија го сменат со Канаваро.Napoli moze da go izbrka trenerot , a za Milan toa ne vasi , dali timot od Napoli e po ambiciozen od amerite ?
Koj vika deka treba Abate da go zemat , trrba top trener ako sakas da bidas vo bitka so najdobrite , Pioli trebase da leta i lani koga se posra vo site momenti i bese nadvor od top4 .Не знам колку Наполи се абициозни ако Гарсија го сменат со Канаваро.
Во Милан сметаат дека нема поента да се оди со привремено решение бидејќи тешко некој амбициозен и сериозен тренер дека ќе се нафати да превземе клуб на веќе започната сезона а очигледно не сакаат да ја прекинат одличната работа што ја прави Абате со Примавера.Ќе го истрпат Пиоли до крај на сезона па потоа ќе се направи анализа со кој тренер ќе се продолжи понатаму кој ќе работи повеќе сезони со тимот.