Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Nikoj dosega ne pisal nisto osven ovoj Sebba , j toj pisuva deka Milan povise se spremar za sledna sezona za nov trener , ne sakat kratko resenie

Nikoj dosega ne pisal nisto osven ovoj Sebba , j toj pisuva deka Milan povise se spremar za sledna sezona za nov trener , ne sakat kratko resenie
За го тргнат треба да испаднеме од групи у ЛШ и на паузата да сме надвор од топ 4.....у тој случај мислам дека ќе размислат да го сменат.

Само Ибра може да го спаси Милан од оваа голгота,како личен советник на Кардинале да пресече и да му каже дека е време да му ја удрат клоцата на ќелавиот.

Kako sjebu covjeka to je za pricuu.. poluvrijeme 0 2 cvijetam , pricam sa svima operem zeni prozore .. Kraj 2 2 porazbijam prozore

Majku im jebem ❤️❤️

Хахахахахахаха е врвни се

Само Ибра може да го спаси Милан од оваа голгота,како личен советник на Кардинале да пресече и да му каже дека е време да му ја удрат клоцата на ќелавиот.

1699555717495.png

Јасно беше, со победата над ПСЖ си купи време ќељавиот барем до Јануар

Вчера против Лече ниту еден од директорите не бил присутен на утакмицата.Фурлани бил во Дубаи,Монкада скаутирал фудбалери,Скарони останал во Милано а Барези бил во Кина,што сметам дека е лош потег бидејќи е потребно присуството барем на едно високо авторитетно лице за да не остане Пиоли сам со играчите во вакви тешки моменти.
Сега кога веќе решиле да продолжат со Пиоли присуството на Ибра е најпотребно од било кога за да донесе ментална стабилност и самодоверба,да ги поправи односите на Пиоли со играчите и да ја врати магијата на Пиоли.За време на репрезентативната пауза Фурлани ќе седне со Пиоли за да направат проценка и да изнајдат решение за честите повреди што се случуваат во ростерот бидејќи во моментов тоа е коренот на сите проблеми во Милан.

Napoli moze da go izbrka trenerot , a za Milan toa ne vasi , dali timot od Napoli e po ambiciozen od amerite ?

Napoli moze da go izbrka trenerot , a za Milan toa ne vasi , dali timot od Napoli e po ambiciozen od amerite ?
Не знам колку Наполи се абициозни ако Гарсија го сменат со Канаваро.
Во Милан сметаат дека нема поента да се оди со привремено решение бидејќи тешко некој амбициозен и сериозен тренер дека ќе се нафати да превземе клуб на веќе започната сезона а очигледно не сакаат да ја прекинат одличната работа што ја прави Абате со Примавера.Ќе го истрпат Пиоли до крај на сезона па потоа ќе се направи анализа со кој тренер ќе се продолжи понатаму кој ќе работи повеќе сезони со тимот.

Не знам колку Наполи се абициозни ако Гарсија го сменат со Канаваро.
Во Милан сметаат дека нема поента да се оди со привремено решение бидејќи тешко некој амбициозен и сериозен тренер дека ќе се нафати да превземе клуб на веќе започната сезона а очигледно не сакаат да ја прекинат одличната работа што ја прави Абате со Примавера.Ќе го истрпат Пиоли до крај на сезона па потоа ќе се направи анализа со кој тренер ќе се продолжи понатаму кој ќе работи повеќе сезони со тимот.
Koj vika deka treba Abate da go zemat , trrba top trener ako sakas da bidas vo bitka so najdobrite , Pioli trebase da leta i lani koga se posra vo site momenti i bese nadvor od top4 .
Kako moze Bayern M da go smeni Nagelsman sred sezona .
Milan so amerite ke bide samo da se bide top4 , taka sto so niv Milan nema idnina ,Furlani ti e glaven pa sega proceni ti kolku e ambiciozen ovoj tim

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom