Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Какви коњи неверојатно, за кој кур за шо кур се нервираме пичка ви материна преварантска, милиони земате не можите една акција асолна да напрајте против второлигаши и ич кур не ве боли стопане да ебам ваше, абе втората постава од 2013та ќе изиграше поарно од ова, кај кур ојте дали знајте, дали имате нешто во тие леќите празни, изгубени германци сте, не знајте кај терате се ви ебам, лига шампиони ќе играле тие полуфинале, абе има да поминат ко булдужер нема да знајте шо ве снашло пичка ви материна, ќе го испоганите и посрамите името ко никогаш досега, пички сте во душа, никогаш не се случило да сме елиминирани од италијанска екипа, се знаело кој е кој, наш заштитен знак наше натпреварување, сега и то ќе го напрајте и тоа на срамен начин ќе бидите понижени ќе ви се смеј цел свет, а ние срамо ќе го јадиме, и веќе го јадиме, вас гајле ќе ви е ќе си земите милионите со ништо заслужени и ќе си свиркате семката пичкарска да ви ја изнаебам, како не се најди некој глата да ви ја скрши можи ќе ви дој ум, нешто како на Спортинг навивачите шо му скурчи треба и на нашите, ама ко нив ќе избегате ко пички одма трансфери, а одговорност 0 ич, немате храброст да преземите пички сте, не се најде ниту еден да се извини за играта шо ја играте оваа година, не се најде ни еден срам да има лице да има да ни се извини шо го трпиме ова вашето велелепно играње и фудбалерисување, за ова глај летаат на други места таленти едни невидени, кога вас не ви е гајле нас уште помалце одете пичку матер, шо сакате прајте кршете гла, лошо само шо во полуфиналето ќе го срамите името свето, нема да има поголем срам од то интер да ве елиминира во во лига шампиони, то ќе биди непростливо, се знаело отсекогаш овде кои сме ние кои се тие, сега и то ќе го уништите, традиција стара децении, и тоа ние ќе мора да го трпиме и поднесваме оти вие не знајте за чест и образ немате ништо, не знам со какво лице ќе излезите на терен, без срам без ништо со однапред слечени гаќи, то ќе биди жално да се гледа, не заради вас, куро ме боли, заради клубо ќе биди жално, да го срамите и понижвате на таков начин, вас ќе ве заборајме ама ќе остани запишано дека Милан испаднал од тие кои се отцепиле од Милан, нема поголем срам, подолу од ова не можите да падните и да сакате, ама ете и тој срам ќе го јади клубо заради вас, камо да не се пласиравте и да не стигневте дотука да го гледаме овај срам, уште со тотенхем да ја завршевте мизерната сезона, ама то е имавте среќа и сега ќе гледаме во живо како му се мочате на името и логото на Милан, цел свет ќе гледа, нечесници.

Интер ќе ги размонтира, не можат акција да направат асална со Кремонезе ејјј.. ич нека не играат против Интер.

Ако на 16ти Мај у 23.00 саат Милан не е финалист у ЛШ, у 23.10 Пиоли треба да е невработен.

Мало фајде од тоа. Грешките од сезонава ќе се плаќаат наредние две до три сезони.

Toa sto go rabotia dobro do sega , go raspia so ovie posledni 2 meseci , kapak e vcerasniot mec so Cremonese , od Cardinale pa se do CDK neka se ubivat.
Sega neka go gledat Lazio kako pred niv igra Chl so Hysaj i boranijata , a kapak ke bide koga sabota ke ne ubivat totalno .
Ova rotacija do sega pa da se potpirat na Chl ne e e samo ideja na Pioli , sigurno i Maldni i kompanijata mu kazal taka , koga ke ne spusti na zemja edna faking Inter so Inzagi na klupa e, togas i da se izbrkat site nema fajde .

Bravo Pioli, sega i protiv Lazio igraj so prv tim i sto si napravil? Ne odmori nikoj za CL..bar sega da pobedea so prv tim, protiv Lazio kombiniran tim i bod..rekov deka so ovie rezervi ni tim od Serie B nema da dobijat.

Само 2 победи у 2 месеци...

а доле тезгерето што не треба да се откупи!
2ca8da113fb0163463c2b2109f00b455.jpg
505c4027d66b064e5304662998c5faa3.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Епа Диаз е бе луѓе, не е Де Брујне.......а не е ни Де Кателаре :icon_lol:

Да ни беше Берлускони газда немаше овој малиов Де Кателаре вака да игра....ќе му пратеше цел автобус курви мозокот да му го превртат и може ќе му пораснеш едно влакно на таа брадата и ќе имаше муда да проба да даде гол......вака игра ко да се моли да не влезе у шанса....

Не знам колку може да не извади и победа против Лацио, но ќе не остави во игра.
Автоматски споено мислење:

Ако вака го почнуваме трансфер рокот... Ние ќе бидеме сега со 50-60 милиони потрошени на десетка, а без првотимец.

I sto napravi Pioli,kao gi odmori so Kremoneze i sega so Lazio ke gi izforsira na maksimum da brkaat pobeda po sekoja cena,bas pred utakmicata protiv Inter??
Neznam,nemozam da razberam zoso se odlucija da se fokusiraat na LS koga napravivme iscekor tamu. Sega se vrakame 2 cekori nazad!

Ке освајаат ЛШ сиротињите ја ебаа сезоната, догодина приход Милан ќе има 20 милиони ради потегов, сега Интер коа ќе не подберат ке ни ебат сто мајки како во купот.

Го чува 3 утакмици и се повредуе коа највише треба... кој сака нека честита

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom