Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    17
Ај еднаш не глуми жртва. Не ја разбирам таа потреба секоја дискусија да ја завршиш од позиција на некој светец, кој има мисија да пропагира мир, љубов, мудрост, но другите гомна од фан клубот се глупи, прости, злобни, расипани и го попречуваат во таа мисија.

Се рчкаш и ти, провоцираш, знаеш да спуштиш убаво, иако тоа најчесто го правиш во обланда, но кога некој малку и тебе ќе те поткачи, веднаш влегуваш во мод на светец кој е напаѓан затоа што е премногу добар и мудар.

Не му зборите таќе на Сашко, ќе му ја повредите вагината и ќе плаче кај модераторите.
Глупо исфрустрирано досадно створење.

Сте се здружиле да ме покорите а моето срце е чисто и добронамерно и не знае за омраза.
Здраво е некој да има различни мислења и ставови од вашите и има право слободно да си ги изрази.
Правото на изразување и слободата на говорот се основните права на секој човек.

Сте се здружиле да ме покорите а моето срце е чисто и добронамерно и не знае за омраза.
Здраво е некој да има различни мислења и ставови од вашите и има право слободно да си ги изрази.

Нема потреба од нови банови,санкции и рестрикции,јас се одлогирам и никогаш повеќе нема да се логирам тука.

Мислам дека не зафркава.
Не би бил изненаден ако од Ибра профилов почне и да се самореплицира. А може и муабет си тера на приватни пораки :icon_lol:
Не бадијала стариве рекле Господ само паметот да не ти го земе.
Среќна нова на сите освен на Амебата.

Не се газирајте и не се карајте. Одвојте 15тина минути изгледајте го ова интервју со Фикајо Томори.
Точно се гледа карактерниот штоф на тоа што треба да биде фудбалер на Милан по сите параметри.

Pioli: “Maignan? We don’t have an exact date for his return at the moment. We cannot force his return but it won’t be shortly.”

Spored izjavava izgleda nema da go vidime sezonava pak Maignan.

Никој не е здружен сале, секој има право на мислење и океј е да го споделуваш.. фала богу секој има различно, она што сите се обидуваме е да ти го кажеме е да не претеруваш, немале замена за овој немале замена за хакан, ибра го упропасти милан и да не набројувам све што си пишувал затоа што ќе ми отиде цел ден.. а самиот знаеш и сите знаат дека да не беше Ибра немаше ни пола да постигнат од ова до сега што го постигнаа од 2020та од кога дојде. Биди малце пореален со мислењата, не све на црно да се гледа и да се прави како што не е . Не мора да се караш со никој, не мора да враќаш на провокации но не провоцирај ни ти.

Pioli: “Maignan? We don’t have an exact date for his return at the moment. We cannot force his return but it won’t be shortly.”

Spored izjavava izgleda nema da go vidime sezonava pak Maignan.
Ќе биде тешко да се замени првокласен голман ко него, купиле некое дете ама тоа верувам за у иднина не е за сега.. Татарушану не беше толку лош ама пак не е тоа тоа.. ја се надевам дека ќе биде на почеток на Фебруар и дека ќе биде фит за со кокошките.. ама можда најдобро да земат некој поискусен на позајмица 6 месеци ако не се знае со Мењон што ќе биде..

Никој не е здружен сале, секој има право на мислење и океј е да го споделуваш.. фала богу секој има различно, она што сите се обидуваме е да ти го кажеме е да не претеруваш, немале замена за овој немале замена за хакан, ибра го упропасти милан и да не набројувам све што си пишувал затоа што ќе ми отиде цел ден.. а самиот знаеш и сите знаат дека да не беше Ибра немаше ни пола да постигнат од ова до сега што го постигнаа од 2020та од кога дојде. Биди малце пореален со мислењата, не све на црно да се гледа и да се прави како што не е . Не мора да се караш со никој, не мора да враќаш на провокации но не провоцирај ни ти.

Ќе биде тешко да се замени првокласен голман ко него, купиле некое дете ама тоа верувам за у иднина не е за сега.. Татарушану не беше толку лош ама пак не е тоа тоа.. ја се надевам дека ќе биде на почеток на Фебруар и дека ќе биде фит за со кокошките.. ама можда најдобро да земат некој поискусен на позајмица 6 месеци ако не се знае со Мењон што ќе биде..

ne e dete 25 godini e, go planiraat za tret golman toj

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne e dete 25 godini e, go planiraat za tret golman toj

Sent from my iPhone using Tapatalk
Мислам дека наредна сезона ќе биде трет голман, на Татарусану и Миранте им истекуваат договорите летово и нема да им бидат продолжени.

Иначе супер фан клуб, прекрасни 3-4 страни за одличен почеток на новата 2023.

п.с Интервјуто од погоре на Томори е прекрасно, мора да се изгледа.

Каков старт ејјјј, каков парадокс ми се случи, ја гледам првата снимка кај што го фати зицерот Очоа од Леао и си викам што не го помина бе ( бидејќи реално добро искочи и затвори Очоа), и по тој риплеј го помина и даде гол.. одличен пас на Тонали.. а и сега Тонали одличен за 2-0 солидно голче, добро почнаа да не ги урочам први 15 минс подобро не ни можев да замислам.
п.с Интервјуто од погоре на Томори е прекрасно, мора да се изгледа.
и јас само што го гледав, предобро човече е Фикајо, го препорачувам на сите тука да го гледате.

Калабрија едвај дише треба да го извади у второ.

Back
На врв Bottom