Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Giroud neznae kaj tera veke mora da po meknee na klupa

Sent from my iPhone using Tapatalk

На Адли потребна му е една позајмица во Самдорија или Специја.

Ако почне некој да губи од конкуренцијата и со малку среќа како денес, па можеби ова што го играат ќе биде доволно за ЛШ.

Пиоли гледам многу нервозен, но треба најмногу ма себе да си се лути. Не може вака лош да му биде тимот целиот натпревар.

Лигава никад нема да ја биде дур има тимови ко Верона кој време задржаваат и лежат по терен од 45 минута. После вториот гол што го примија почнаа да летаат.

Лигава никад нема да ја биде дур има тимови ко Верона кој време задржаваат и лежат по терен од 45 минута. После вториот гол што го примија почнаа да летаат.

Среќа што задржуваа, да играа тешко дека ќе тепавме. :icon_lol:

Nema vrska muabetov,Verona bese podobriot tim deneska,a nie mozeme da bide srecni sto uspeavme da zememe cel plen.
Nov trener igraa mnogu po motivirano,malku falese da ni se sluci Salernitana od lani.
Inace bravo Thiaw spasi cist gol na krajot.

Од овие што се на врв, па ни Удинезе не може да делува толку лошо на моменти како Милан.

А ниту една од нив не може да врзе добри натпревари против првите 6-7 како Милан. Ако е за утеха.

Nema vrska muabetov,Verona bese podobriot tim deneska,a nie mozeme da bide srecni sto uspeavme da zememe cel plen.
Nov trener igraa mnogu po motivirano,malku falese da ni se sluci Salernitana od lani.
Inace bravo Thiaw spasi cist gol na krajot.
Аха среќа. На среќа победивме нема грешка. Не дека ние играв добро игравме очајно ама тоа дека Верона изиграла нешто wow малку потешко. Од 45 минута до голот кога го примија лежеа на терен повеќе од што играат со топката ама добро на среќа сме победиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom