Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Балотели и ден денес е класа играч, али џабе кога нема у главата..

Нианг беше трансфер налик Калулу али не се погоди, Ел Шарави и денес е ок играч за у лига.

Кристанте исто прерасна у ок играч, па и Сапонара е редовен стартер мислам.

Али другите како Бертолачи :icon_lol: ....Рома убаво ни го закачи со него и Ромањоли, 60 миљона пред 7-8 години пара беа ...

Челзи...
Автоматски споено мислење:

Фала богу Салзбург :D

Климањето со глава на Занети кога дозна дека е во група со Баерн и Барцелона...едноставно безценето (за се друго постои Мастеркард :D )

Еве можност до Загреб да се гледа Милан ;)

Последно уредено од модератор:
Од вториот шешир немавме баш среќа, од третиот незгоден противник, но можеше и полошо, од четвртиот е противник со искуство во Европа, но Милан мора да освои 6 бода.

Не е сјајна, но група што мора да се помине. Салзбург игра зезнат фудбал, но тоа може да ни одговара на нас, затоа што оставаат многу простор, а Милан тоа сака, а и поквалитетни сме.

Дури мислам дека Динамо и Салзбург ќе си потрошат некои бодови меѓу себе, а зошто и ние да не земеме нешто против Челзи.

За разлика од лани, сега не поминување на група ќе биде голем неуспех.

Од вториот шешир немавме баш среќа, од третиот незгоден противник, но можеше и полошо, од четвртиот е противник со искуство во Европа, но Милан мора да освои 6 бода.

Не е сјајна, но група што мора да се помине. Салзбург игра зезнат фудбал, но тоа може да ни одговара на нас, затоа што оставаат многу простор, а Милан тоа сака, а и поквалитетни сме.

Дури мислам дека Динамо и Салзбург ќе си потрошат некои бодови меѓу себе, а зошто и ние да не земеме нешто против Челзи.

За разлика од лани, сега не поминување на група ќе биде голем неуспех.

Брат шо си се упрпал каков Салзбург ќе ги отепаме тоа екипа ли е, посебно на Сан Сиро коа ќе дојдат има коските да им се тресат, Динамо прима 5 лабаво.

Нема збор за дали ќе минеме група, муабетот треба да биде дали 1 или 2, мислам имаме шанси за 1, Челзи не е најсјаен годинава, бар сега за сега.

Брат шо си се упрпал каков Салзбург ќе ги отепаме тоа екипа ли е, посебно на Сан Сиро коа ќе дојдат има коските да им се тресат, Динамо прима 5 лабаво.

Нема збор за дали ќе минеме група, муабетот треба да биде дали 1 или 2, мислам имаме шанси за 1, Челзи не е најсјаен годинава, бар сега за сега.

Во право си, па и немаше многу подобри од третиот пот.

Но знаат да бидат незгодни, особено на домашен терен, не знам какви се сега, но далеку се од боса екипа.

Во право си, па и немаше многу подобри од третиот пот.

Но знаат да бидат незгодни, особено на домашен терен, не знам какви се сега, но далеку се од боса екипа.

Знаат да бидат незгодни во конкуренција со Рапид Виена, тука со мажите нема шо да бараат :D Башка екипа шо игра таков фудбал како ни лежи, има да им ја дупнеме главата.

Вртам во глава кога сме играле со Челзи и си викам мора нешто да сум заборавил. Па гуглав малку и гледам дека всушност само еднаш сме се паднале со нив во 1999/00, на што искрено воопшто не се сеќавам.

Вртам во глава кога сме играле со Челзи и си викам мора нешто да сум заборавил. Па гуглав малку и гледам дека всушност само еднаш сме се паднале со нив во 1999/00, на што искрено воопшто не се сеќавам.
Пријателската пред 14/15 год со братот Жељко Калач кој промаши повратна топка, а беше торпедиран и од Дрогба со еврогол :icon_lol:

Како што и самиот Малдини кажа Милан сега е во полесна група од лани и со Челзи се фаворити во групата.

Без никакви оправдувања Милан ќе мора да помине во нокаут фазата.

Али братот Пакета којшто утре ќе ни донесе 10 милиони ни крив ни дужен.. Браво дете, ќе ни купиш средњак најверојатно, ни ги врати парите златен ти, па играј си таму во Вест Хем, можда ќе те зеам на фантази..

ќе заигра Пакета оро со Рајс, ќе го дадат на позајмица уште у Јануар. Иначе ако не ја поминат групава стварно треба да се угаси клубов.

Ако не донесат играчи до крај ништо нема да нападат.
Густ распоред и во Серија А и ЛШ и знаат да изиграат сосема различен натпревар во рок од три дена.

ќе заигра Пакета оро со Рајс, ќе го дадат на позајмица уште у Јануар. Иначе ако не ја поминат групава стварно треба да се угаси клубов.

Pa ne igra na taa pozicija Paqueta..nashive i da dobiva 30mil nema da kupat..edino nekoj francuz

Само што јас не тврдам дека си пишувал дека Хауге е поталентиран од Леао, туку дека требало да го задржат Хауге наместо Леао.

И не дека "би било" грешка, туку пишуваш дека веќе погрешиле. ;)

И немаше потреба да ми го мешаш Штрумфетчето во муабетот, нема никој тука што има стотици постови, а нема неколку лоши и смешни проценки. И кога веќе сме кај Штрумфета, тоа што врз основа на 2 гола те фатила паника, личи на неа кога е во ПМС.:icon_lol:

Kako igrashe Leao i si trckashe kako da ne mu e do igra izgledashe pripadnost..edino lani izigra nesto. Dobro e edino sto Može da go prodati za dosta dobra cifra, inaku nema da go prodolzat dogovorot kaj nego so sigurnost. Ne e glup cigo da igra za 4m koga može da zima 14

CDK вечер изгледа ќе биде стартер го платија преку 30 милиони и нормално дека ќе го форсираат и ќе добива минутажа,но не знам што им е планот со Адли се надевам дека ќе добие шанса беше одличен на подготовките.
Мислам дека има потенцијал што Пиоли ќе мора да го искористи и валда нема да испадне новиот Гуркуф.Штета ќе биде ако не добие шанса на сметка на Диаз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom