Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дечко не се трескај од земја за еден пропаднат трансфер :pos: :pos:

Ако дојде и не се покаже добро, сум наебал тука и на темата за Серија А, после толку форсирање дека ќе ни заврши многу работа и делњ еподобра опција од Дибала.

Може и како олеснување ќе ми дојде доколку не успее овој трансфер.

За 2-3 миљони е многу сељачки да се ценкаат, кога ќе видиш дека сто пати беа у Белгија....

Тогаш нека го зимаат Зијеч за десно и како АМЦ нека се борат Диаз/Адил/Крунич, и обавезно уште еден средниста да се земе пошо Адил ја поише како полушпиц го гледам..

Мислам дека мојот човек Радета Крунича може да искине ако му се даде права шанса, да ја игра својата улога како полушпиц разарач а не да пробува да копира друг.

Типот е солиден техничар и е борбен и е просечно интелигентен, за разлика од други играчи што се у минус со IQ...

Да беше бразилец, францус, аргентинец сигурно ќе беше многу поише вреднуван.

денес ќе се у Белгија пак.. ако не го договорат денес ич не го договараат, преговорите траат подолго од клипче на лиса ан..
Автоматски споено мислење:

Meeting between Milan and Club Brugge in Lugano for De Ketelaere did not result in an agreement but a rapprochement. Both clubs want to finalise an agreement for Charles by Sunday at the latest
МА НЕ ГО ЗИМАЈТЕ ИЧ ВИШЕ АМАН .

Последно уредено:
Navodno Briz ja profatile poslednata ponuda od 35milki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Овие пари за Милан се повеќе и од фештата за Дибала во Рим. Затоа нека му мисли добро.

Јас, една сезона ќе имам како да се бранам: "Вака и за Тонали пишувавте..."

Navodno Briz ja profatile poslednata ponuda od 35milki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Уште погоре на водно не ја прифатиле :D .

Ова е више играње курташак, ја да сум Малдини го земам Зијеч одма и ако сака белгиецот нека иде у Лидс....ако несака го зимам у август за 25 миљона плус бонуси лабаво :kafence:

Адли до сега тоа што го покажува е доста ветувачки. Може да биде едно мало изненадување сезонава. Се гледа има осет за пас.

Иако се подготовки и мразам да коментирам на пријателски натпревари затоа што не се никаков фактор, но морам да признам дека Адли ме импресионира со неговиот пристап. И од она што го изјавија неколкумина, вклучувајќи го и Жиру, дечкото стварно работи нон стоп и сака да докаже дека може да игра во прв тим.

Адли може да се развие во комплетен играч од средниот ред и секако ништо не губат платен е 8 мил. Многу лесно губи дуел, мора да работи на издржливоста.

Меси треба да биде подобар од минатата сезона исто играч со кој ништо не губат ако се види за колку е откупен.
Ребич исто досега ветува дека ќе биде подобар од минатата сезона.

Како и да е покрај нив потребни се две засилувања ете белгиецот и Зијеч, за Салемакерс и Брахим да си го испотат газот и да добијат сериозна конкуренција.

Фала богу да договорат после толку натегања. Останува Зијеч за да направат еден пријателски договор со Челзи.

А за средина и дефанизва изгледа ќе се влечат до крај на трансфер период.

За да дојде Зијеш веројатно некој ќе треба да си отиде.

Сега приоритет ќе биде еден во среден ред и еден или двајца дефанзивци, во зависност од тоа дали ќе го пратат некаде Габиа.

Изгледа креваат раце од Ренато, уше денес-утре ќе почнат се повеќе да не поврзуваат со оној од Астон Вила.

Фала богу Белгиецот е договорен.....чим волку се натегаа уверени се дека е голем талент.

Според тоа што го имам гледано типот изгледа мешавина од Ибра и Де Брујне, а го имам гледано точно 5 минути на Јутуб :icon_lol:

Е сега уште Зијеч да успеат да го соберат, и можат да пазарат од бувљак рандом средниста и еден у одбрана и можеме да прогласиме одлично меркато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom