Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Botman bese dogovoren uste od Januari , posle se zamesa Newcasle , isto bese i so Sanches , sega so belgiecot e samo kapak na se .
So nikoj ne bi go smenil , jas bi sakal Maldini da uspee , i sigurno ima pojaki direktori od Maildnin.
Nego ti si ocekuval sampionska titula lani ?jas sum bil skeptik to poslendo kolo sto ima loso vo toa
Да. Очекував. Уште од старт. И не Ботман никад не бил договорен. Играч е договорен кога и со клубот ќе се договориш. И едно е да си скептик ама сосема е друго да се трескаш од земја дека нема но 4 да бидат.

Да. Очекував. Уште од старт. И не Ботман никад не бил договорен. Играч е договорен кога и со клубот ќе се договориш. И едно е да си скептик ама сосема е друго да се трескаш од земја дека нема но 4 да бидат.
Vo ni eden citat ne si kazal nisto osven toa sto sum se treskal jas za chl , jas moze i da gresam ne sum ekspert no deka Maldni ima greski no eden protiv odgovor ne mi kaza , no ajde neka stoi na tvoe , jas ke se treskam.po zemja i ova sezona qko mesias salamakers i diaz se opciite za napred , da ti kazam pravo zal ki e za Pioli , ako nekoj imam zalsuga za ova titulla sigurno toj e najzaslusen

Dobar hunor

Dobar obid za humor , aj sega vidi uste ednas sto si sakal da pises , ako ne baram ostaj i drugite da davat svoj mislenje , ili ke te ostavime samo ti da davas mislenje za Milan
Реално сите трансвери што ги спомена пропаднаа исклучиво ради сопствениците на клубот и ретардираната транзиција а не поради Малдини. Да немаше проблеми со транзиција и период на несигурност малдини ке ги затвореше уште во мај трансверите...

Vo ni eden citat ne si kazal nisto osven toa sto sum se treskal jas za chl , jas moze i da gresam ne sum ekspert no deka Maldni ima greski no eden protiv odgovor ne mi kaza , no ajde neka stoi na tvoe , jas ke se treskam.po zemja i ova sezona qko mesias salamakers i diaz se opciite za napred , da ti kazam pravo zal ki e za Pioli , ako nekoj imam zalsuga za ova titulla sigurno toj e najzaslusen
Ne mu trebase ova na Maldini , razbiram deka covekot e otvoren , ama 3 dena posle sampiosnka titula .
Los tajming za vakvi raboti , ova znaci deka Maldini Masara ne se vo planovite na redbird ,
De ne bide obratno , ovoj poraz pa mec so nezgdna ekipa kako Lazio ne e bas na arno .
I pak ke pisam kolku i da bidam kritikuvan pogresno politika na leto i zimava ni cini skudeto i kup finale .
Mesias pred Faivre se e kazeno
Za 80 treba 3 pobedi , spored rasporedot tesko , 75 bi trebalo
Тие 2 нерешени значи и губење на титула , за 4 место , сум пишал и во темата за сериа а , да имаше уште 3 4 кола ке беше и тоа по знак прашалник

Nikoj ne go spomenuva Napoli , no spored mene imat dobar trener , pa.i dobar tim , zaedno so Juve se favoriti za prvite 2 mesta , pa posle niv Intter i Atalanta .
Milan so potroseni 60 mil e klasa poslab od lani , loso igrano od strana na Maldini i vo ovie posledni denovi ne veruvam da ima nekoj top transfer .
Lazio so Sari ne treba da se poceni
Милан со вакви игри против Болоња и Торино , да имаше уште 2 3 кола и Рома би го стигнал за тоа 4 место не па Наполи Интер Јуве

Најреално е Милан да киксне вечер , овој меч е ист како лани со Калари кој беше да се завери Лш , овие играчи овој притисок не можат да го носат , и тоа во една недела кај што победија и Интер и Наполи .

Oва ако не ти е трескање од земја не знам што е. Сакаш уште цитати?

Типот веројатно е песимист по природа и сатисфакција му е да плука по директори тренери и слично. А ги има повеќе во фан клубов. Ваљда он сака секоја година да има трансфери од 200м како пред некое лето и во тој момент ќе е најсреќен бидејќи како што он вика тоа мора да се по дифолд јаки играчи. А уште не е свесен дека да не беше Малдини тимов ќе беше смешка за 8-10место со Бонучи Донерот и факинг Мезбах како ѕвезди.

3-0 губиме 30 минута со овие ZTE. Ајде слободно можат да почнат постовите како тоа ни топ 4 не фаќаме наредна сезона. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

кец у два е местена требаат пари за трансфери. Ете одма пеналче едно за нас. :icon_lol: :icon_lol:

@Castiel Moze da pocneme da se treskame od zemja ili rano e uste?

Колку се безобразни овие ЗТЕ, решиле да играат агресивно против големите ѕвезди, уште на сонце треба Анте да трчи.

За ваков пристап би ги тепал и после тренинг, а не пријателска.

@Castiel Moze da pocneme da se treskame od zemja ili rano e uste?
Да да. Слободно може да се трескате од земја за небитен пријателски натпревар. Што значи сеа ова во прашање се доведува и опстанокот наредна сезона или ? :icon_lol: :icon_lol:

Утре почиња првенство во белгија не е повикан. Што значи скоро сигурно ќе го продадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom