Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Премија е ова, ама дерби е секогаш не победува фаворитот.

Непотребен фаул за црвен, грешка на Тонали кој ја имаше топката и можеше да ја подаде само напред па и во аут да е.

Непотребен фаул за црвен, грешка на Тонали кој ја имаше топката и можеше да ја подаде само напред па и во аут да е.
Абе непотребен од сегашна гледна точка, а да паднеше гол ако продужеше Дамфриз ќе беше зашто Тео не направи фаул.

Добро, ама и така беше пред суспензија. :)

Абе непотребен од сегашна гледна точка, а да паднеше гол ако продужеше Дамфриз ќе беше зашто Тео не направи фаул.
Непотребен пишувам затоа што полесно можеа да го решат тоа. Комплицираат премногу во вакви ситуации кога ја имаат топката во посед.

Vtoro zaigraa nesto, Diaz vnese svezina. Sale so nokshir frizurata neka dreme na klupa..level Serie B.

Pa i Kjumbeto stom si ide neznam sto uste prv tim go igra..cist promasaj na taa pozicija nemoze on da igra prespor e

После џуџето од Game of thrones, сега има уште едно што знае да ме одушеви. :D

Брахим барем има храброст за разлика од доста поизвикани имиња во тимот.

Без Томори и со Кеси офанзивно толку има да шупекот Јапонско знаме да им го напрае Интер на Милан утре.
Само Мајк може да спаси 0:0 :icon_lol:

Марли пуши кур, говедо едно

Кеси и Ибра не треба да заиграат веке, особено Кеси

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Другарчиња не сте свесни колку се битни овие 3 бода. *

*Се надевам дека иако сме Милан нема лесно да го изгубиме овој капитал.

Мислиш особено Ибра,Кесито барем е покорисен за шутирање пенали.
Мислам особено Кеси, Тонали и Бенасер треба да играат активно у средина поради тоа што Френк ке си оди фор фрее на крај на сезона

Јас не гледав второ, фатив да решавам задачи понеделник полагам.. немав надеж искрено на полувреме.. алал да им е!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom