Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Колку станал дно тимов, дури ни оние 49 бода не изгледаат верно.Без разлика дали е Интер или Специја во цела полусезона да немаш една изнесена топка во акција како што треба од половина, личи како да игра тим што се бори за средина на табелата. Повредите одат на душа на очигледно рѓосаниот медицински тим и управа а тактиката само на Пиоли. Статични играчи без трчање, гледаат само да подадат и исфрлат, некои глупи корнери од кои не паднал гол од кога Чучука беше хит на радио, средни редови пополнети на муфте колку да се земе нешто, за напаѓачи не праам муабет пошо не ни имаме последниве 5 години...ЛШ уште е далеку и со ваков однос само се бламираат дури сезонава мислам дека и 5то место ни е ризично.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Играчи од мочка правени. Од кога продолжи Пиоли договор 4 порази 3 нерешени 5 победи.

Ова би бил 5-ти пораз ако се деси.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Mrtva igra, ama tolku ni e kapacitetot realno. So ocekuete neznam. :D

Godinava mozea da se popravat so solidni transferi na polusezona i da ja povtorat lanskata sezonava, ali se desi so se desi i mn tesko deka Milan moze da bide vo top 4 godinava.

Пиоли ако продолжи вака до крај на сезона треба да размислуваат за промена. Одамна нема изгазено пример како со Лацио минатата сезона.
Знаеме дека може да изиграат и подобро и мора да се вратат после овој натпревар.

Баш го гледам распоредот само Наполи, Лацио и Аталанта до крај од дерби натпревари. Се друго освен овие е кикс.

Каков Томори нека го чува и така нема 3 бода да земат. До крај на сезона повеќе е потребен отколку сега.

Салемакерс е најлошиот фудбалер што играл у Милан а се рачунал џимити стартер од кога го пратим ја тимов, а тоа е бајаџи време

• Ми се допаѓа
Минатата сезона подобро играше, оваа се очекуваше да научи нешто плус, ама како да е сигурен во местото во тимот и не се замара.

Често му се случува на Тео да се изгуби на дерби.

Често му се случува на Тео да се изгуби на дерби.
Ретко му се случува да не се изгуби......вакви играчи врв на кариера им се тимови како Рома, Лацио, Евертон итн...

Кога играат без Ибра Милан не знае за пораз и вадат одлични резултати се надевам дека нема никогаш повеќе да стапне на теренот.
Но се плашам дека резултатот ќе им даде храброст на управата дека правилно постапиле за одлуката да не го освежи ростерот во зимскиов преоден рок и за останатите лоши одлуки што ги прават во ростерот.

Се надевам Ибра ќе остане повреден до крај на сезона и да имаме некоја шанса за титула...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom