Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да ти кажам искрено не знам баш дали требаше да излеземе од бантер ерата читајки ја темава и како се дискутира.

Ме нервира ова со Ребиќ да бидам искрен, од чисто стакло играч, барем овие 2-3 месеци до крај да ги изигравме у скоро фул состав немаше да биде лошо.

Да ти кажам искрено не знам баш дали требаше да излеземе од бантер ерата читајки ја темава и како се дискутира.

Ме нервира ова со Ребиќ да бидам искрен, од чисто стакло играч, барем овие 2-3 месеци до крај да ги изигравме у скоро фул состав немаше да биде лошо.

Интер игра само со една промена во однос на првото дерби и тоа по нивен избор, со побрз бек сакаат да го натераат Тео да стои повеќе позади или да го искористат тоа што игра офанзивно.

А и меѓу двете дербиња во глобала се комплетни. Многу е значајна таа стабилност. Имаат уиграно механизми, можат со затворени очи да играат.

Интер игра само со една промена во однос на првото дерби и тоа по нивен избор, со побрз бек сакаат да го натераат Тео да стои повеќе позади или да го искористат тоа што игра офанзивно.

А и меѓу двете дербиња во глобала се комплетни. Многу е значајна таа стабилност. Имаат уиграно механизми, можат со затворени очи да играат.
Ќе видиме што ќе донесе тоа што ќе почнеме со Кеси на 10ка, со Аталанта мислам дека беше последниот таков обид каде од старт играше таму и сериозно бевме подобри од нив, немаа никаква шанса до фијаското на крајот.

Ме загрижува тоа што ко по обичај Леао ќе издиши накај 60та минута и ќе треба да импровизираме со Диаз и Салемакерс да се шуња лево десно и не мислам дека тоа ќе успее овој пат, поготово не со таа топло-ладно форма на двајцава.

Имаа време да се спремат и физички и тактички за дербиво, ако го изгубат тогаш според мене тоа е тоа, ќе мора да се бркаме за топ4 до крај.

И Castiel го уништивте, веќе и него го нема да напише дека ќе тепаме. :D

Што негативци сте и најоптомистичен човек ќе се промени во ваше друштво. :D

За @FORZA ACM не ми се ни пишува. Беше најголем верник во Милан на форумов, се расправаше во темата за Серија А, пцуеше, колнеше, сега очекува пораз од 3 гола. :eek:

Плачете што ќе го изгубат Ромањоли, а не верувате дека ќе заврши работа вечер. :P
До Специја верник бев, оттогаш наваму голем атеист. :(

абе циганите цела сезона се комплетни никој не им се повредува што тим ке беа... Милан играше 70% од досегашните утакмици осакатен

Имаа време да се спремат и физички и тактички за дербиво, ако го изгубат тогаш според мене тоа е тоа, ќе мора да се бркаме за топ4 до крај.

Да ја победивме Специја и да бевме комплетни ќе имав некои очекувања, трема како пред испит и можност за големо разочарување, онаа кога после пораз не ти се гледа фудбал со денови. :icon_lol:

Сега е поинаку...

Ако победат (па и нерешено) ќе имаат помирен финиш, барем во борба за ЛШ, во спротивно ќе биде зезнато, но нема ни да е катастрофа, пак ќе зависи се од нив.

Со двојкава назад не знам како може некој да биде оптимист за натпреваров :cautious: ќе дадеме некој гол ама сигурно они ќе дадат повеќе

Криминален е Тео назад, го убива Дамфрис..

Ни на Емполи не личиме, браво за трансфер пазарот у јануари крв да мочаат цела управа...

Барем да примија нешто од оние поопасни ситуации. o_O

Ете им го штопер Калулу не знае со глава топка да удри.....гомнари и Малдини и Газидис и цела управа...

Брахим, Месијас, Флоренци, Томори ако може...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom