Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Одговорот мислам дека веќе ти е јасен и го знаеш,залудно дебатираме сега тука кога грешката е веќе направена и штетата од тоа не може никако да ја поправат.

Не, искрено не ми е јасен, затоа и сто пати те прашувам. Ако била направена, како што велиш ти, една грешка, зошто повторно треба да бидат правени нови и поголеми грешки? Како може да се продолжи во тој правец, значи да се прават грешки кои што не носат добро, но на крај да се очекува поинаков, позитивен резултат?

Не, искрено не ми е јасен, затоа и сто пати те прашувам. Ако била направена, како што велиш ти, една грешка, зошто повторно треба да бидат правени нови и поголеми грешки? Како може да се продолжи во тој правец, значи да се прават грешки кои што не носат добро, но на крај да се очекува поинаков, позитивен резултат?
Откако дупката е веќе направена во озонот ти сакаш сега да ја спасиш Земјата и да ја направиш подобро место за живеење.

Откако дупката е веќе направена во озонот ти сакаш сега да ја спасиш Земјата и да ја направиш подобро место за живеење.

Значи по тебе веќе нема назад, само сакаш да го забрзаш пропаѓањето на светот т.е. клубот, со нови високи договори за Кеси и Ромањоли. :D

Мене ми е тоа малку претерано, јас не би сакал како тебе што побргу да отиде се во пропаст, нека има уште малку простор барем колку-толку да живурка клубот.

Последно уредено:
Со Кеси работата тргна во лоша насока уште првиот ден што се вика кога дојде во Милан, му ја дадоа бараната 19ка за да неколку дена покасно му ја земат и дадат на лорд бонучи. Лично ја на таков сељачизам би донел одлука да не продолжам договор уште истиот ден макар и 10 мил да ми нудат.

летово и Ромањоли ќе си идел беспари, не само Кеси.. ако вака продолжат секоја година по 2ца да си идат многу ќе е лошо.. место да се купат нови играчи да се засилат позициите, они ќе ги покриваат старите.. во право е Саашко за платата на Ибра, ич нека не игра од следна година.

Абе сигурно од тие 7 мил е ова нивно барање за високи плати.
Што Тео не прави проблем, Тонали, Калабрија?
Играчи со агенти кои одлучиле дека е најдобро за заминат како слободни некаде каде ќе добијат многу поголема плата и агентот ќе има провизија.
Никој во Италија нема побарано вакво покачување на платата што е ненормално и надвор од границите на можностите. Не се само тие 9 мил, на крај ќе биде 20 мил.
Ибра со 7 мил има давачки 9 мил, а Ромањоли 12 мил.

Слободно нека си оди Ромањоли и така местото му е загрозено. Голема плата и давачки за играч кој ќе биде 3 или 4 избор сигурно нема да дозволат.

Реално Ромањоли не ја заслужува платата што ја бара со прикажаните игри минатите 2 сезони, просечен штопер е а бара плата како класа да е..

Ромањоли е најнапаѓан дефанзивец во фан клубов и општо помеѓу навивачите на Милан. Еден од најнапаѓани "првотимци", најнапаѓан капитен.

Ребиќ повторно чувствувал болка и тренирал посебно. :facepalm:
Нема потреба од паника кога во ростерот го имаме легендарниот Ибра,феноменалниот Жиру и најновото засилување ултра талентираниот Лазетич.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Нема потреба од паника кога во ростерот го имаме легендарниот Ибра,феноменалниот Жиру и најновото засилување ултра талентираниот Лазетич.

Добро де, само побргу се шири озонот за да биде уништен Милан. :)

Сега мене ќе ме прогонуваш, како тебе Castiel за Ибра и Хакан? :icon_lol:

Добро де, само побргу се шири озонот за да биде уништен Милан. :)

Сега мене ќе ме прогонуваш, како тебе Castiel за Ибра и Хакан? :icon_lol:
Во ред е ставовите и мислењата ти се на место и сосема е во ред некој да се согласува или не се согласува со нив.
Не се грижи не сум јас до толку одвеан од виорот и немам манија како другар ми.

Не само навивачите на Милан, него сеа и тие на ПСЖ се побуниле против управата за тие 7 мил за Ибра. Ради нив Мбапе не сакал да продужи договор со ПСЖ и ќе иде у Реал како слободен играч

Томори е под знак прашалник и ја мислам дека не треба да се ризикува. Ова се само три бода, а без него многу повеќе ке се изгубат ако излезе неспремен и се повреди пак. Потегот на Алегри со Тиаго Силва што не кошташе скапо таа година не треба да се повтори.
Се поизвесно е дека Кеси ќе игра на место од Диаз. Ова или ќе биде тактички генијален потег и додавањето снага напред ќе придонесе кон присуство на тој дел од теренот, или играта ќе им заврши на 35 метри од теренот. Во двата случаи може да се сфати како мал шамар за Диаз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom