Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ау бе ау

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Не се ни примети дека Болоња е со играч помалку. Се очекуваше дека ќе примат и ќе се тресиме до крај.

Ибрахимович убава ревијална утакмица денес, кого ли испраќаат во пензија не знам само...

Ај позз

Вака требаше да продолжат во второ, а не заспаа со милион подарени топки.

Не се трескајте. :coffee: :coffee: :coffee: Шала на страна срамота е ова 2ро полувреме.

Што би рекол Тошо; Мала криза одма јадам гомна...

Таке и ние овде, ај ќе им дојде памет може после утакмицава... Ваке таке 3+ бодој на крај се најбитни!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kolku i da go branam Ibra, kriminalen apsolutno, ako ne mu se igra neka ne igra

Sale od koa potpisa nov dogovor zaboravi fudbal da igra misli ronaldo e

Sramno poluvreme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cela odgovornost si e na igracite sto bea taka lezerni, razbiram i umor i se ama nedozvolivo e da se vratat od 0-2 za 5 minuti.

Imavme dosta srekja utakmicava, se nadevam ke se vratat nekolku igraci vekje za naredno kolo.

До Аталанта играа, потоа земаат бодови на ура.
I ova e dosta bitno, normalno se gleda deka znae timov da igra fudbal ama rasporedot, povredite i neserioznosta denes si go pravat svoeto, mnogu e bitno sto na poslednive 2 zemavme 6 boda.

Вакви екипи како Болоња и Верона максимум ќе дадат против нас, а кога очекуваш да скинат бодови на некој никаде ги нема. Може не заслужија да изгубат, ама со вториот црвен си направија чекор назад.

Бенасер сам во средина искина. Без Диаз и Меси треба да го проба поофанзивно.

Ибра ни минатата сезона немаше придонес во дефанзива, ама ваков таков пак гол и асистенција. Другите околу него изгубени и само гледаат да му ја дадат топката. Леао преморено изгледаше и не се ни замараше.

Тоа кога ќе го завршиш трансфер пазарот без тоа клучно засилување во нападот во сезона кога имаш потешко натпреварување и сакаш повторно да си топ 4 во лигата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom