Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Znam deka e problem ama prodaj go izvadi mu 25 reinvestiraj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па сега не знам колку е добро да продадеш првотимец за сума многу помала отколку што вреди и да се доведе целата сезона во прашање. Тие 20 милиони ги добиваш со пласман во ЛШ, а непласирањето може да биде и поголем удар.

Да сум на место на Пиоли и Малдини додека не потпише нов договор Кеси не би го ставил ни минута во игра
Eve Romagnoli isto mu istekuva dogovorot,ne igra i shokurac kje smeni nesto toa?

Па сега не знам колку е добро да продадеш првотимец за сума многу помала отколку што вреди и да се доведе целата сезона во прашање. Тие 20 милиони ги добиваш со пласман во ЛШ, а непласирањето може да биде и поголем удар.

Demek sig ni e plasmanot vo LS ako Kessie igra, nebare Ronaldo e vo prasanje, ako nisto drugo tie pari moes da gi reinvestiras vo direktna zamena, a za 30 mozes da kupis soliden igrac

Demek sig ni e plasmanot vo LS ako Kessie igra, nebare Ronaldo e vo prasanje, ako nisto drugo tie pari moes da gi reinvestiras vo direktna zamena, a za 30 mozes da kupis soliden igrac

Не викам дека гарантира, тоа и го пишав пред некој ден коментирајќи дека бара преголема плата.

Мене муабетот ми е дека не е едноставно. Треба некој да даде +30 милиони и плус плата која што на него ќе му одговара, треба тој да сака да отиде таму. Како слободен ќе има поголема плата и поголем избор.

Треба играчот да сака да си отиде, клубот да биде задоволен со парите што се нудат и да има спремно замена за него.

Можеби меѓудругото и поради ова сега го земаа Адли, но не за Кеси, туку за Бенасер.

Последно уредено:
Eve Romagnoli isto mu istekuva dogovorot,ne igra i shokurac kje smeni nesto toa?

На Ромањоли засега не му нудат нов договор (чекаат да видат како ќе се покаже сезонава) како што тоа го прават на Кеси и тоа доста богат, ако сакаме да бидеме сериозен клуб мора и така да се однесуваме. Ако немаат никакви последици играчите ќе не заебаваат и други во иднина, ама ако им се стави граница ќе свиткаат опаш и ќе продолжат договор - оти никој сериозен играч нема да сака цела година да дреме на клупа без утакмици само тренинг и клупа

Со Донарума мораше истото да се направи, продолжи договор макар и со откупна клаузула за одење ако не дреми на клупа уште на почеток на сезона

SpicyAccurateDouglasfirbarkbeetle-size_restricted.gif

Barbikata, Conti i Pelegri ne se prijaveni za CL. Kje go gledame Florenzi na desno krilo..

Каков гол ни брцна Калулу....да го пробаме десно крило :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom