Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не знам што ви смета толку Кастиљехо.

Ја немам ништо против да остане, не зема нешто голема плата, не плаче ако е на клупа, таќе да влезе 65-70та да размрда кој се мучи тимот е супер.
Башка се глеа дека е и еден од главните за дигање атмосфера у соблекувална.
Друга работа, мислим дека ако замине Тео ќе падне у депресија, попривржан е за него одколку за таја тетовираната

Не знам што ви смета толку Кастиљехо.

Ја немам ништо против да остане, не зема нешто голема плата, не плаче ако е на клупа, таќе да влезе 65-70та да размрда кој се мучи тимот е супер.
Башка се глеа дека е и еден од главните за дигање атмосфера у соблекувална.
Друга работа, мислим дека ако замине Тео ќе падне у депресија, попривржан е за него одколку за таја тетовираната
Сега кога го нема Хакан а Диаз ќе го земат на две години ќе треба крилата да креираат многу шанси и асистенции а во моментов имаме многу импотентни крила.

Задоволен сум со ангажманот на Браим. Не покажа којзнае што, ама покажа доволно за да му се даде шанса да покаже. :D
Технички добро поткован, талентиран и школуван фудбалер. Огромен минус му се тие 5/6 сантима и 5-6 кила кила што му фалат за не биде постојано спружуван на земја после секој дуел и на тоа ќе мора да работи, по можност со Бенасер кој е мајстор за вадење максимум од конституцијата .
Градбата и цврстината нема да ги стекне, ама на позиционирањето при дуелите мора да поработи . Истово важи и за Тонали.

10 ка на Дијаз, еден чекор напред два назад... а таман се понадевав на Родригез... ама ај секако после Сидорф све се убибоже 10 ки

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Треба да ја заслужи, а кој дојде одма зема вакви броеви.

10 ка на Дијаз, еден чекор напред два назад... а таман се понадевав на Родригез... ама ај секако после Сидорф све се убибоже 10 ки

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Абе еден Сидорф играше 20ка на почеток па ќе го мислиме ние тој што ќе дојде и ко мало дете ќе го лажеме со број 10. На тој што ќе дојде ако му се игра нека игра, ако не и 10ка и 100 милиони се џабе

Јас искрајно полош играч од Кастиљехо одамна немам видено. Како лепешка од земја го траскаат на секој ебан дуел. Повеќе е на земја а кога не е се плетка со топката нонстоп.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас искрајно полош играч од Кастиљехо одамна немам видено. Како лепешка од земја го траскаат на секој ебан дуел. Повеќе е на земја а кога не е се плетка со топката нонстоп.

Искрајно вака :icon_lol:
Имало и полоши играчи у Милан задњиве неколку године

Искрајно вака :icon_lol:
Имало и полоши играчи у Милан задњиве неколку године

Абе мртов е не ме заебавај. Ни продорност ни центаршут нити пак знае да ја шутне. Еден дуел не ми текнува да има добиено. За Брахим ги пишуваме истиве работи ама ај спореди колку пати Брахим имал позитивен импакт кога влегол или кога почнал а колку пати овој. За овој стварно нема ниту еден ебан момент што памтам дека нешто направил позитивно за тимот.

Не е страшен Кастиљехо толку колку што е страшно твоето користење на измислен збор како “искрајно''.
Со години се нервираме, те молам размисли и ако најдеш за сходно, исфрли го од речникот.
Фала.

Дракслер го играат во ПСЖ?
Ако не да го земат Милан за 10-ка.
Би бил подобра варијанта од Иско,Кутињо и Џејмс.

Дракслер го играат во ПСЖ?
Ако не да го земат Милан за 10-ка.
Би бил подобра варијанта од Иско,Кутињо и Џејмс.
Ne go igraat prva postava, od klupa vlaga.. dobar e draxler ama dali ke imaat pari za nego sigurno pod 30m ne e

А сеуште сме два чекори назад од минатата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom