Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Атлетико ако го земат Де Пол за 20 мил плус некој си играч...

Ја следат ситуацијата со Дибала, нема продолжено договор. Висока плата има овој и има таму некои си права кои треба да се откупат не знам што. Невозможен трансфер и скап, за тие пари ќе земат и крило.

Прв избор за десно крило Медиасет пишува за Берарди. Ќе замараат овие денови пред европското и овие некогаш знаат да погодат.

Белоти
Ребич-Де Пол-Берарди

Ибра
Леао-Иличич-Салемакерс

:coffee:

Белоти
Ребич-Де Пол-Берарди

Ибра
Леао-Иличич-Салемакерс

:coffee:

Веќе утре ќе имаш други вакви комбинации. :D

Имам другарче за Реал М навива, тој е стара школа, ги запишува во тетратка и тоа уште во февруари, потоа ги слика и ми ги праќа. :)

Уште се двоуми дали Мбапе или Халанд е подобра опција. :)

Веќе утре ќе имаш други вакви комбинации. :D

Имам другарче за Реал М навива, тој е стара школа, ги запишува во тетратка и тоа уште во февруари, потоа ги слика и ми ги праќа. :)

Уште се двоуми дали Мбапе или Халанд е подобра опција. :)
Ниеден и двајцата ќе ги уништат. :ROFLMAO:

Ако почекаат до август и една тетратка ќе испишеме.

И не треба да се дозволи Наполи, Рома, Аталанта да се засилат со веќе искусни играчи од лигата, а ние да чекаме некој талент да проработи.

Берарди и Белоти 5 сезоне ги чекам у Милан, аман нека ги зема :icon_lol:

Нека им го дада Побега на Сасуоло и уш некој динар доста им е

Следна сезона треба да се очекува поише и од Тонали, ќе има доста утакмици како стартер. Мора да поработи на техника и јачина ако сака да биде доминантен у средина.

Има брзина има око за пас само мора со поише самодоверба да игра. Верати на негови години у прв тим на ПсЖ беше.

There are several reports of a bidding war between Milan and Atalanta, with Roma keeping an eye on the situation, for Bologna midfielder Jerdy Schouten.
According to Calciomercato.com, Calciomercato.it, TeleRadioStereo and Sky Sport Italia, it’s largely a race between the Rossoneri and La Dea for Schouten’s signature.
The price-tag is in the region of €12-15m, a massive profit from the €2m paid to Dutch side Excelsior in 2019.
Now 24 years old, Schouten is a regular at the Stadio Dall’Ara and attracted attention from Champions League clubs.
Roma are also believed to be tracking the player under the orders of new coach Jose Mourinho.

Schouten igraciste ke bide, citam nekoj spekulacii za nego. Sezonava bas go gledav i ima ogromen potencijal..samo sme polni so igraci vo sredina.

Sto mislite za trampa Romagnoli-Bernardeski?! Taka ke ja resime situacijata so ex kapitenceto,plus Roma nema da gi dobie 30% od prodazbata a Bernardeski moze da bide solidna opcija za desno krilo.
Caldara zamena za Romagnoli kako rezerva stoper i da se krene all in so site pari na Belloti.
Vaka Ova ne e fantasy menager,moze da se ostvari za malku pari so dobri manevri od upravata.

Sto mislite za trampa Romagnoli-Bernardeski?! Taka ke ja resime situacijata so ex kapitenceto,plus Roma nema da gi dobie 30% od prodazbata a Bernardeski moze da bide solidna opcija za desno krilo.
Caldara zamena za Romagnoli kako rezerva stoper i da se krene all in so site pari na Belloti.
Vaka Ova ne e fantasy menager,moze da se ostvari za malku pari so dobri manevri od upravata.
Не. Ништо од тој мочан клуб не би земал. За малку научивте до сега дека од таму играчи не се земаат? Ромањоли може и во Барса да го дадат. И не не ни треба солидна опција за Десно Крило нас ни треба ПРВ избор за десно крило. За солидна опција го имам Салемакерс.

И на клупа дефанзивци ќе бидат двајца играчи склони на повреди и плус Кјаер кој не може да игра два пати неделно. Важно ќе се решат од капитенот.

Во ваков случај подобро да остане.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom