- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Капитенот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Капитенот
Може комшиите ќе испродадат се, па да му имаат ветено првотимски статус.Овој па греотицава изгуби место од 45 годишниот Кјаер и црнче од Англија дојдено пред 6 месеца што не знае збор Италијански да гукне, ќе идел у Интер кј што са Шкриниар, Де Фрај и тој малиот како им се викаше.
Нек се гони и он, и од клиентите на Раиола ќе ни остане само Калабрија, ама Давиде е господин човек нема пиздарије да прае
Povise mi izgleda deka 5 mesto ne ni bega otkolku bi imal isti uspesi i dogodina , Tomori i Tonali se pregovara za niv , Dona go zameni so kakov takov , ama za Hakan teski pari treba da se frlat za negova zamena amq izgleda gi nemame momentalno
Побега и Михтаријан. Решението ни е пред носот.
Ај да му го опрам на ќерка му. На секој втор фудбалер му е агент свињата дебела.de be koj e toj hakan, tesko pari za negova zamena.. koj e toj igrac bozem za mbappe stanuva zbor, ete de paul 30, 35m, podobar e od hakan
najveke ako se oseti razlika ke se oseti poradi toa so ne brani donnarumma, radi nego direktno iame 10+ bodovi sezonava
Автоматски споено мислење:
Raiola mu e agent
Луѓе смирете се малку, не се расфрлајте толку, Милан е ова.
Има многу за купување, а одвај чекате да се ослободите од првотимци на кои им истекува договор. Ќе си одат за џабе, а треба пари за замени.
Треба десно крило, шпиц, замени за десен и лев бек, уште еден квалитетен во средина за ротација, ако си оди Хакан и две десетки, освен ако не сменат во 442 или нешто такво, а ќе треба и еден дефанзивец (покрај Томори).
Томори 28м, не знам колку беше за Тонали некаде околу 15м (?) и веќе потрошени 13м за голман.
Милан ќе потроши пари само за да покрие првотимци кои ќе си отидат за 0, а каде е покривањето на други позиции? И колку Милан ќе троши на еден трансфер, особено со политиката на Елиот т.е. Газидис да не се плаќа голема сума за зрели фудбалери (+24), туку да се купуваат млади кои ќе се развиваат?!
Нешто веројатно ќе задржат или најдат пак на позајмица, но колку се квалитетни такви решенија?!
Пјонтек, Пакета, Сусо пари од продажби шо не се реинвестираа, башка имаат 50м со учество во ЛШ, дополнителни пари шо завршија 2ри во Серие А. Ослободени се од огромната плата на Донарума. И ќе имаат дополнитечна заработка, фановите се враќаат на стадионите од наредна сезона.
Супер чим ти викаш така. Вака и од земја се трескаше дека нема ни Аталанта да ја тепаме па видовме што се деси. Само продолжи вака.Povise mi izgleda deka 5 mesto ne ni bega otkolku bi imal isti uspesi i dogodina , Tomori i Tonali se pregovara za niv , Dona go zameni so kakov takov , ama za Hakan teski pari treba da se frlat za negova zamena amq izgleda gi nemame momentalno