Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако е Иличиќ замена за Хакан, тогаш нека направат уште еден муабет со Турчинот.:cautious:

Не би имал ништо против трансфер на Иличиќ да е у комбинација со уште еден играч, као мојот човек Де Пол на пример.
Да има улога ко сезонавау Аталанта џокер од клупа и да влага да ги разбија помаливе екипе кој се мучи тимот.

Може да игра и плеј и десно крило.

Ако е Иличиќ замена за Хакан, тогаш нека направат уште еден муабет со Турчинот.:cautious:
Мислим дека појче Иличич би бил замена за Кастилехо него за Хакан...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Десно крило треба некој помлад пример оној од Лил или Берарди, а Иличич е тип на трансфер како што пиша Марли.
Прв избор никако.
Нека го соберат другарот Де Пол греота е да дреме таму или да заврши во Лидс или не знам кок друг клуп.
Плус Нандез е добар играч.

Копиленцето и соопштило на екипата одма после утакмицата со Аталанта. Сепак Курва Суд имале точна информација дека ова е одамна договорено .
Освен моментот што ќе го засили Јувентус, друго ништо не ми е некој проблем околу ова(па и тоа не ме јаде нешто многу кога ќе размислам). Донарума имаше среќе или несреќа од мали нозе да го спознае светот и како функционира животот. Раиола има преголемо влијание врз него и мораше да се откачиме од него кога-тогаш за он да ја добие премијата што му следува по нивниот интерен договор.
Можам да му се заблагодарам за се што направи за Милан, а направи многу, ама исто така, да се повреди и да не заигра никогаш, нема да ми е нешто жал многу. :icon_lol:

Kakov Hakan ja bi se nafatil Diaz da igra za da ne go gledam flegmata

neli gleas u glavata pari mu se samo da specali i da ne se zamara, ako mu daat 5m ke igra kurot ke bide ko Ozil u Arsenal, samo ke go cedi Milan

Si pokaza kolku vredi 10utakmici dobri vo sezona koga igras max ti e toa so go dobivas za poveke odi u Kina ili Katar

Odvaj cekam da se mavne od Milan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Се изначитав јас со години вакви муабети. Подобро нека игра Меркел, жонглерот кој ни беше претставен како најголем талент и да не ги редам другите.

Ако планираат да донесат добра замена, тогаш нема проблем. Но дека секој ќе биде подобар место него, тоа се пристрасни приказни. Ова што го имаме плус Иличиќ, а минус Хакан, ќе биде назадување.

И Хакан не е флегма. Игра пресинг и тоа еден од најдобрите е, затоа што има добра перцепција.

Наводно имале понуда на маса од 7 мил за со лесно остварливи бонуси со кои ќе стигне до 8, на две године
И 8 мил на 4, со одкупна клаузула од 20мил, доколку не се пласира тимот за ЛШ, но не добивале никаков одговор, и кога и после мечот со Аталанта не добиле одговор од Раиола го зеле црнчево од Лил

Се изначитав јас со години вакви муабети. Подобро нека игра Меркел, жонглерот кој ни беше претставен како најголем талент и да не ги редам другите.

Ако планираат да донесат добра замена, тогаш нема проблем. Но дека секој ќе биде подобар место него, тоа се пристрасни приказни. Ова што го имаме плус Иличиќ, а минус Хакан, ќе биде назадување.

И Хакан не е флегма. Игра пресинг и тоа еден од најдобрите е, затоа што има добра перцепција.

Ne veruam da ostanat na Ilicic

Ako go donesat de paul toa ke bide znacitelen upgrejt na timot

inace za presing igra i castileho

hakan koga treba da pokaze vrednost na bitna utakmica se vlece ko crevo

cist primer e utakmicata so Atalanta paga ne mu svirat faul i se luti na sudijata ko tinejdzerka na decko i ne se vraka nazad lezi ko som 3 minuti

i ne mi spomnuj deka ima 11 asistencii oti i jas da odam da izveduvam 800 prekini cela sezona ke iskesiram 4,5

kolku i da odis so glava u dzid hakan e tezok prosek, nema da potpise dogovor i ke praime muabet za 1 godina koga ke go snema od fudbalska scena

Ne veruam da ostanat na Ilicic

Ako go donesat de paul toa ke bide znacitelen upgrejt na timot

inace za presing igra i castileho

hakan koga treba da pokaze vrednost na bitna utakmica se vlece ko crevo

cist primer e utakmicata so Atalanta paga ne mu svirat faul i se luti na sudijata ko tinejdzerka na decko i ne se vraka nazad lezi ko som 3 minuti

i ne mi spomnuj deka ima 11 asistencii oti i jas da odam da izveduvam 800 prekini cela sezona ke iskesiram 4,5

kolku i da odis so glava u dzid hakan e tezok prosek, nema da potpise dogovor i ke praime muabet za 1 godina koga ke go snema od fudbalska scena

Муабетот беше дали Иличиќ место Хакан е подобра опција за тимот. Сега ми објаснуваш дека Де Пол и Иличиќ заедно би биле подобра опција. :)

Јас за Хакан и недостатокот на асистенциите пишував уште околу нова година некде.

Муабетот беше дали Иличиќ место Хакан е подобра опција за тимот. Сега ми објаснуваш дека Де Пол и Иличиќ заедно би биле подобра опција. :)

Јас за Хакан и недостатокот на асистенциите пишував уште околу нова година некде.

Pa dokolku e zdrav i moze da igra 40 utakmici cela sezona, spored mene bi imal pogolem pridones od Hakan, ali coekot e u godini, samo poradi toj fakt ne bi bilo pametno da se ostavat samo so nego.

Oстајте ги тие басни дека Хакан не изиграл ништо. Откако е Пиоли во Милан Хакан е еден од поважните и поконстантните во тимот. Неговата позиција на теренот е таква што подразбира многу контакти со топка, а сходно на тоа и многу грешки кои ние ги приметуваме и прегнагласуваме. Мене лично ме вадел од кожа до степен на панични напади од нервоза со некои глупости, ама факт е дека до пред да ја фати короната беше баш на ниво.

Ако вистина има понуда од Катар за тие пари треба да ја прифати без мислење, пошто никој, никогаш и никаде нема да му понуди толку пари, ама јас искрено и да остане не би бил незадоволен, и да не се донесе некој на таа позоција и да останеме пак со него и Диаз би ми било ок.

Хауте, Кастиљехо, Раде и Меите се позиции на кои ни треба скок во квалитет. Барем тројца од овие треба да бидат заменети со фудбалери видно подобри од нив.

Нандез е топ играч али Каљари за него ќе бара доста пари, сигурно ќе чекаат понуда од Англија или Шпанија.
Јојо не е тоа што беше, за клупа не е лош пошто има искуство и е доста креативен..со здрав Ибра би биле супер. Прво ќе одат на шпиц сигурно, видоа ваљда дека со еден шпиц ништо не бива и редно е Белоти да го соберат.

Abe ne pagjajte vo transovi posto 4 godini igra za milan ne dve pa da barame poztivni raboti vo negoviot prestoj vo Milan.

Deckoto ne moze da napravi razlika. Imase edna statistika vo predsezona nesto igraci so najmnogu kreirani sansi a koga otvoriv podetalno tuka da ne ti vlagale samo sansite od igra tuku i site prekini.

Za mene covekov vrska nema, ima nekolku situacii kaj se nasle dva na eden ili pak sam vo sansa i ovoj probuva da dade gol za tv shpica namesto toa da bide lesen pogodok. Mnogu od tie sansi bea i za bodovi poveke. Na golemi utakmici nikade go nema i mnogu nalikuva na site onie picajzli sto igraat nivo podobro samo koga treba da zarabotat nov transfer/dogovor.

De Paul, Belotti, Zaccagni, insigne. Според мене ова да се земе

Постојат опции како позјамица со откуп, никој не плаќа веднаш. Секој скап трансфер е на рати.

Само колку сакаат да испазарат и да не заебат како минатото лето.

Белоти и Закањи уште година од договорот.
Наводно Рома понудила 15 мил за Белоти, реално 25 мил треба да е доволно, ама не знам колку се заинтересирани за него или имаат некој од друга лига или млад напаѓач од Италија како Распадори или Скамака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom