Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Читам Интер Де пол ќе го зимаат а евреинов пак сака циганче за 100 денара. Епа така титула не се освојува. Прв си на табела имаш можност да освоиш а ти се циганчиш. Пари не се гаранција али имаат голема важност, да немаа Милан и Верона исто титули ќе имаа.

Истото евреинот и во Арсенал го направи, имаа солиден тим за борба за титула и никој не купија и на крај се виде. Клошар.
Никад Арсенал немале солиден тим за титула. Еве го не е таму 2-3 сезони гледаме колку супер им оди и дека он бил проблемот. Не знам дали сфаќата што значи клуб да нема долгови? Да не е тоа менаџирање ни волку нема да може да трошиме. И нема споредба со Интер кој игра 2-3 сезони по ред ЛШ а ние неаме едно 7-8 години. Ама добро евреинот е крив.

Никад Арсенал немале солиден тим за титула. Еве го не е таму 2-3 сезони гледаме колку супер им оди и дека он бил проблемот. Не знам дали сфаќата што значи клуб да нема долгови? Да не е тоа менаџирање ни волку нема да може да трошиме. И нема споредба со Интер кој игра 2-3 сезони по ред ЛШ а ние неаме едно 7-8 години. Ама добро евреинот е крив.
Не ми текнува која сезона беше, Венгер уште беше таму. Исто зимото први беа не земаа никој и не освоија на крај. А летото само Чех го земаа. Ако убаво памтам :icon_lol:

Каков Ориги бе... при слободен Коста, одма треба јуриш на него, такво животно ни треба.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Каков Ориги бе... при слободен Коста, одма треба јуриш на него, такво животно ни треба.

Такви двајца "алфа" мажјаци неможат да коегзистираат во иста глутница.

Milan reportedly lost the case against ex-director Zvonimir Boban, as the Milan Court ruled the Rossoneri must pay a €5.3m compensation to the Croatian.

Ко прво Коста ќе бара плата што нема да можат да си ја дозволат, друго нема да прифати да е втор план или резерва и 3то по карактер воопшто не е потребен за моменталната атмосфера во тимот може само да ја наруши.

Звоне е буквално најголемата штеточина од сите ликови што се прошалтале низ Миланело во последниве години. Мислеше дека работата во Фифа е потешка од тука, и што е најлошо, константно го критикуваше господинот Галијани за да увиди дека не може да издржи ни третина од напорот. Класика балканец кој е подобар во џавкање на скај спорт него правење нешто корисно. Па за 5 милиони евра Монкада ќе најдеше тројца вундеркинд црнчиња од фудбал менаџер 20. Ама не ќе му плаќаме на Бобе пари ние, ќе се замараме со него.

Бобан не одговараше за претепување џандар а не па грков да искочи на крај со него :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom